εγω αν ξενυχτισω σε λιγο θα δω αυτη http://www.imdb.com/title/tt0996967 η οποια νομιζω εχει επισης κατι απο μενα (αν και δοξα το θεο δε φορεσα γυαλια ακομα).
Printable View
εγω αν ξενυχτισω σε λιγο θα δω αυτη http://www.imdb.com/title/tt0996967 η οποια νομιζω εχει επισης κατι απο μενα (αν και δοξα το θεο δε φορεσα γυαλια ακομα).
Aν είσαι serial killer μπορεί και να έχει.
Σε λιγο θα παω για καφεδακι Αριστοτελους!!!!!!!!!!!!!!!
Kαταφερα κι αρρωστησα καλοκαιριατικα! Μπραβο μου! Για αυτο με ειχε πιασει τοση γκρινια χτες!
Σημερα για πρωτη φορα τρομαξα πραγματικα.. διεσχισα τη Βασιλλισης Ολγας (οποιος ειναι απο θεσσ θα ξερει την οδο-λεωφορο), οχι απο τα φαναρια αλλα ημουν λιγο παρακατω απο το γερμανικο ινστιτουτο κ περασα εντελως μονη μ κοιταζοντας τα 2 ρευματα κ στο 2ο αφου ειχα σταθει στη μεση να ελεγξω κ εφυγα αμεσως κοντεψε να με χτυπησει μηχανη.. δν ξανακανω μαγκιες παιδια θελει προσοχη, χιλιες φορες φαναρια κι ας περιμενεις κ 5 λεπτα ενιοτε να περασεις.. λιγο ακομα κ παιζει να ημουνα νοσοκομειο τωρα...
το έκανα με γάιδαρο και ετοιμάζομαι να το κάνω και με κατσίκα.......έχω σώμα καμηλοπάρδαλης, αυτιά σαν μανιτάρια και από την μύτη μου βγαίνουν φρύδια. Lacry4ever
Δεν μπορώ άλλο να συνεχίζονται αυτοί οι εφιάλτες...
Σκέφτομαι... τι πρέπει και τι δε πρέπει να κάνω, για να γεμίσω τα κενά μου, τα οποία εγώ η ίδια δημιουργώ κάποιες φορές...
σκέφτομαι πως 8α πάψω να πέφτω σε παγιδούλες...
σκέφτομαι ότι με κάνανε πολύ σκληρή και δύσπιστη με τους ανθρώπους πράγμα που δε μου αρέσει γιατί αμφισβητώ τους πάντες... και επίσης σκέφτομαι ότι σκέφτομαι υπερβολικά και θα το κάψω!!!
Καλη επιτυχια αυριο στα παιδια που δινουν εξετασεις. Δωστε τον καλυτερο σας εαυτο και μην απογοητευεστε απο την κριση, γιατι η παιδεια βοηθα σε πολλα θεματα. Καλη επιτυχια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ευχαριστουμε!!!!!!!!!!!!!!!
Αααα το ειχα ξεχασει οτι αυριο ξεκινανε οι πανελλαδικες! παιδια καλη επιτυχια οσοι δινετε, να γραψετε και θα γραψετε καλα, δν θελει αγχος, θελει ηρεμη σκεψη, συγκεντρωση, αισιοδοξια, θετικη διαθεση κ ολα καλα θα πανε! Καλη επιτυχια Giannis94 κ οποιος αλλος δινει!! :)
εγώ δεν δίνω ! δεν ειμαι και τοσο...... στους άλλους καλή επιτυχία! ούτε να τις σκέφτομαι δεν θέλω! μιση ώρα μετρούσα τα πατώματα και τις πορτες και μετά ξεκινούσα το γράψιμο(τρόπος του λέγειν). ευτυχώς τα πήγαμε πολύ καλά