και ενα τελευταιο
Printable View
και ενα τελευταιο
Α, να μην το ξεχάσω..
Εννοείται ότι επιτρέπεται και το να λέμε τα προβλήματά μας, να στοχαζόμαστε, να εκφραζόμαστε για όσα μας απασχολούν.. Δεν έχετε παρά να προσέλθετε στην εξομολόγο
ελενα δεν ξερω γιατι αλλα προς το παρον δεν ζηταω γλυκο.εκτος απο τα γενεθλια μου και μια δυο φορες που εχω φαει δυο κουταλιες δεν το ζηταω.
Ωραία είναι τα λαλάγγια φωτιστικά, βρύσες και μαξιλάρια αλλά εγώ προτιμώ τα ζωντανά που σπαρταράνε!:lol::lol::lol::lol:
Δε διαφωνώ, αλλά το μαξιλαράκι έχει μία πρωτοτυπία, όπως και να το κάνεις... :shocked2:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Ωραία είναι τα λαλάγγια φωτιστικά, βρύσες και μαξιλάρια αλλά εγώ προτιμώ τα ζωντανά που σπαρταράνε!:lol::lol::lol::lol:
ʼβα για τις φωτογραφίες των κολασμένων γλυκών που βάζεις ένα θα σου πω:
Χτύπα κι άλλο
θα τ' αντέξω
δε θα φάω γλυκό
θα παλέψω
κι αν νικήσεις
κι άμα χάσω
μη φοβάσαι τουλούμπες θ'αγοράσω!
:lol::lol::lol::lol:
Σκέψου να γυρίσεις από έξω, να σε εκφράζει απόλυτα το "πού να γείρω το κορμί μου, όταν γυρνώ απ' τα μπαρ κι απ' τα ξενύχτια" και να γείρεις αποκαμωμένη το κεφάλι σου στο μαξιλάρι... Την πάτησες!
:lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Τζίνα μου, τραγουδοποιέ μου εσύ!
Δε χτυπάω άλλο, απλούστατα γιατί μόνο αυτά πήρα.. Και μεταξύ μας, μετρημένα τα ψωμιά τους...
Είναι η εβδομάδα της απενοχοποίησης! :bouncing:
Επισκέψεις, πάω τώρα.. Στο μεταξύ σας στέλνω πολλά, πολλά
Η Γλαύκη στέλνει τα χαιρετίσματά της στην εξουσία - ʼβα (γι'αυτήν την εβδομάδα) και στα υπόλοιπα κορίτσια. Θα σας δει αργότερα.
Έχω την εντύπωση ότι η Αστερόσκονη χουρμαδιάστηκε, το Γιωτάκι καροτιάστηκε και η ΜακΓιώτ σοκολατιάστηκε, αλλιώς γιατί δεν έρχονται στον οίκο μας;
Παρούσα!!!!!Καλησπέρα κούκλες !!!!!Έχω ένα χοντρό πρόβλημα με το laptop(θέλει πέταγμα) κ μέχρι που να τακτοποιήσω τη σύνδεση του κινητού μου είδα κ έπαθα!!!!!Τώρα προσπαθω να διαβάσω αυτά που έχασα κ δεν είναι και λίγα!!!!!Τζινάκι τα καρότα με κατέστρεψαν,ένα κιλό πάνω-ούτε τα τρίγωνα Πανοράματος να έτρωγα ρε γμτ
Καλώς την καροτοχτυπημένη! Πουλάκι μου δώσε και κανένα καρότο στο μπάγκς μπάνυ στο τικεράκι σου να φάει, μην τα τρως όλα μόνη σου!:lol: Να το πάρεις το κιλό δε λέω, αλλά με καρότα;;! Να έτρωγες τουλούμπες να σου έμενε κι η γλύκα μαζί με τις τύψεις!