Τζίνα δυστυχώς τα κιλά που έχω τα έχω γιατί μου αρέσει το φαγητό κ όχι ιδιαίτερα τα γλυκά!!!!!Αυτο όμως με τα καρότα είναι το κάτι άλλο δε το περίμενα να την πατησω έτσι !!!!!
Printable View
Τζίνα δυστυχώς τα κιλά που έχω τα έχω γιατί μου αρέσει το φαγητό κ όχι ιδιαίτερα τα γλυκά!!!!!Αυτο όμως με τα καρότα είναι το κάτι άλλο δε το περίμενα να την πατησω έτσι !!!!!
Χαιρετώ την απενοχοποιημένη εβδομάδα, και αφού μου λένε όλοι "μην αδυνατίσεις άλλο" , εκτός από τα 3 σοκολατένια γλυκίσματα τα χτεσινά, χτύπησα σήμερα ένα σοκολατένιο MaxPerry, ένα κομμάτι πίτσα (μέχρι εδώ γιόρταζα την απόκτηση PhD μιας φίλης μου) και πριν λίγο τρία τυροπιτάκια. Όλε!
Γιώτα καλά έκανες, τόσα χρόνια σε χτυπούσαν αυτά, ήρθε τώρα ο καιρός Θεού θέλοντος και κιλών επιτρεπόντων να τα χτυπήσεις κι εσύ!:lol:
Γιωτάκι δεν ανοίγει το τραγούδι. Βάλτο στο you tube να παίζει κάνε copy την ηλ δ/νση και paste για να την ποστάρεις εδώ.
Ναι!!!!!!!!!!Τα κατάφερα!!!!!!!!!! Τι στο καλό!!!!!Σας το αφιερώνω εξαιρετικά αν και δεν είναι το είδος της μουσικής που ακούω όταν το ακούω ανεβαίνω!!!!!
Πολύ ωραίο τραγούδι, ευχαριστώ Γιωτάκι. Εγώ ακούω όλα τα είδη της μουσικής, όπως λένε όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω!
Εγώ Τζινάκι λατρεύω το έντεχνο !!!!!Ειδικά τους Πυξ Λαξ κ τον Μαχαιρίτσα άλλα δεν αποκλείω κ τίποτα το ωραίο είναι πάντα ωραίο!!!!! Καλά που είναι όλα τα στρουμφ?Ήρθα εγώ κ έφυγαν αυτά?
Ελα ντε! Δε μπορεί, δε μπορεί κάπου θα συναντηθείτε!
--->Στο φατσοβιβλίο!Quote:
Originally posted by giotaki
Καλά που είναι όλα τα στρουμφ?Ήρθα εγώ κ έφυγαν αυτά?
Καληνύχτα γλυκά μου!!!!! Δε μπορώ να μπω στο φβ!!!!!
Ούτε εγώ μπορώ να μπω Γιωτάκι. Καληνύχτα και καλή ξεκούραση.
Είναι ένα παιχνίδι των Στρουμφ.Η Γιαννούκα και ο Ντορεμί το παίζουν.
Καληνύχτα κι από μένα!Όνειρα απελευθερωμένα μας,όνειρα Αβουλένια!
Καληνύχτα Ναταλία και καλό ξημέρωμα. Κορίτσια πάω κι εγώ να ταινιαστώ. Καλό βράδυ και πολλά φιλάκια.
Σας αφήνω με μια γλυκιά καληνύχτα και το αγαπημένο μου τραγούδι!!!!!!!!!!
Μελυδρον