πόσο δίκιο, αλλά που να το βρείς! Μεγάλη ειρωνεία να χαίρονται με τη θεση στη γιουροβίζιον.
Printable View
ευχαριστω! δε θελω να φανει σαν ψωνισμα αλλα τις περισσοτερες φορες πιστευω εχω δικιο, ομως με τον ασχημο τροπο που εκφραζομαι, γεματος νευρα και βρισιδια, δυσκολευω τους αλλους να το δουν και συνηθως γυρναν εναντιον. μακαρι να μπορουσα να εκφραζομαι παντα πιο ομορφα, αλλα δεν ειμαι κι ο καλυτερος ανθρωπος του κοσμου, ουτε φυσικα καλοπερναω για να μπορω να συγκρατω την οργη μου.
έχω όρεξη μόνο για σκόρπιες σκέψεις εδω. με διαθεση καπως πεσμενη αφού δεν βλέπω σε κατι φως στην ακρη της σηραγγας (μαλλο δεν εχω μπει εκει ακομα)
Εφιάλτες, εφιάλτες, εφιάλτες...δεν μπορώ άλλο... :(
Τουλάχιστον δεν θα πάω στον γιατρό σήμερα...
τα λεωφορεία 31 Βούλγαρη ΚΤΕΛ έχουν αναπτύξει έναν νέο είδος λόγου το σοβαροφανές χιούμορ που έχει απώτερο στόχο να προβληματίσει τον σύγχρονο άνθρωπο πάνω σε διάφορα ζητήματα. υπό αυτό το πρίσμα να διαβάζετε αυτά που ακούτε από το λεωφορείο 31.
Γειαααα!!!!!
απόδειξη για το αν προχώρησα ειναι το πόσα απ αυτα που θα θελα να διεκδικήσω, έστω μικρα, τα διεκδήκησα. διαφορετικά ειτε η διαθεση πέφτει και πλησιαζει την καταθλιψη ειτε ζω με ψευδαισθησεις για να νιωθω καλα.
γεια σε ολους !!!!!!!!!!!!! θελω να πεσει μια βομβα στον ψυχικο μου κοσμο, στις πολυσυνθετες ινες του μυαλου μου και να χαθουν ΟΛΑ....ή τουλαχιστον καποιος να με χαστουκισει!!!
σε έναν κόσμο χωρίς στερεότυπα κ προκαταλήψεις .... http://www.youtube.com/watch?feature...&v=RS3iB47nQ6E