Originally Posted by
giorgos panou
Δεν μπορει οι γονεις σου να μην σε αγαπαν ! να μην τους νοιαζει για εσενα ! ειναι πολυ σπανιο να μην θελουν το καλο του παιδιου τους !! ,αμα γνωριζουν το θεμα σου με τα ναρκωτικα ισως ειναι ενας τροπος να βρουν τροπο για να σε κανουν καλα! μην τουσ κραζεις λοιπον , κοιτα αμα εχουν κανει το λαθος να παν στο ΚΕΘΕΑ να ξερεις οτι ολα αυτα ειναι συμβουλες αυτων ! των ψυχοθεραπευτων του ΚΕΘΕΑ , οπου λιγο πολυ λεν στους γονεις να διχνουν σκληραδα , να σε απυλουν οτι θα σε διωξουν απο το σπιτι κι αλλα τετοια .
Οσο για εσενα ,τι να σου πω , δεν ειμαι ειδικος ,παθον ειμαι κι εγω κι σε πολυ πιο χαλια φαση απο σενα ! απλα θα σου ελεγα να την δεις καπως πιο χαλαρα , να μην εισαι τοσο "αντι¨" με ολα και με ολους , δεν φταινε οι αλλοι για την καταντια μας ! εμεις ομως ναι! αρα πρεπει να βρεις την λυση μεσα σου ,με τον εαυτο σου ! αυτος φταιει κι αυος πρεπει να αλλαξει ,να αλλαξει τροπο ζωης ,φιλους ,γκομενους ,ασχολιες και γενικα οτι εχει σχεση με αυτο που σε χαλαει!
Οσο για τα ναρκωτικα ειναι θεμα σου , απλα τρελενομαι να ακουω οτι το χασις ειναι δυσκολη εξαρτηση ! η οτι μπορει να σε σκοτωσει ! Οσο για τα χαπια -δεν ξερω αμα τρως τετοια απλα το λεω ετσι - οσο για αυτα ναι σε φρικαρουν ,αλλα ουτε αυτα ειναι εξαρτηση !δεν θα εχεις χαρμανες αμα ενα πρωι δεν τα ξανα βαλεις στο στομα σου ετσι!! ΗΜΑΡΤΟΝ! θα ελεγα κατι - χωρις παρεξηγηση αλλα "αμα σε πινουν μην τα πινεις "
Ευχομαι καλη χρονια!