Originally Posted by
Karisha
jimmaster
Κι εγω νιωθω ασχημα για τον εαυτο μου απο μικρη,απο πολυ μικρη λογω πολλων ασχημων συνθηκων,περιστατικων ο,τι θες. Τα παιδικα μου χρονια και τα εφηβικα ηταν καμμενο χαρτι. Τωρα αν λες και εσυ οτι χρονια ταλαιπωρεισαι με ανασφαλειες,φοβους και ολα αυτα δεν σου φαινεται λογικο να εχεις μπερδευτει τωρα? Εγω παντως βαζω τον εαυτο μου στη θεση σου,δηλαδη στο σωμα ενος αντρα,και σκεφτομαι τι θα εβαζα με το μυαλο μου αν εβλεπα αντρικο γκει πορνο.. Σιγουρα θα τρελαινομουν οπως εσυ,αφου η ανδρικη ομοφυλοφυλια ειναι κατακριταια και πολλες φορες γελοιοποιημενη... Εγω νομιζω πως το προβλημα σου το βασικο ειναι η καταθλιψη (η οποια διαταραχη εχεις,δεν ειμαι ειδικος) και μεσω της υπεραναλυτικης σκεψης και των χρονιων φοβιων-ανασφαλιων,σου βγαινει τωρα αυτο το δυσαρεστο μπερδεμα. Βασικα δε ξερω μεσα σου ακριβως πως νιωθεις αλλα απο οσα γραφεις ειναι φως φαναρι, για εμενα που σκεφτομαι περιπου οπως εσυ, οτι πρεπει να συμβαινει αυτο.. Παντως μην νομιζεις οτι μετα απο οσα περασες (εχω δει και σε αλλα θεματα οτι βγαζεις πολυ πικρια για το παρελθον σου) οτι θα μπορεις να σκεφτεις τελειως νορμαλ.. Συνεχεια θα μπαινουν αναμεσα στις σκεψεις σου τοιχη και εμποδια απο το πουθενα και θα γινεται λαβυρινθος στο τελος..