Originally Posted by
Σαλβαδόρ
Μαλιστα καποιες ερωτησεις θα κανω και αν θελεις απαντας . Ειπες ότι δεν ξανασχολεισαι μαζι μου . Δεκτον αλλά επειδη θα γραψω κατι , δεν θελω να φανει ότι επιζητω παντα την τελευταια λεξη , οποτε κανε ο,τι θελεις .
Μπορεις να μου πεις για ποιο λογο εσβησες την ιστορια σου ? Αν ηταν όλα λεξη προς λεξη αληθινα τι λογο ειχες να την σβησεις ? Γιατι φοβηθηκες την δευτερη αναγνωση της ιστοριας σου ?
Ειχες πεσει σε πολλες αντιφασεις κι ευκολα θα στηριζα την αποψη μου.
Μια μας ελεγες στο άλλο θρεντ ότι η μανα σου σου διωχνει ολες τις υποψηφιες νυφες και το κανει μονο και μονο για να μην σε χασει και δεν την προσεχει κανεις . Σε αυτό το ποστ που εσβησες , βρεθηκες ξαφνικα να εχεις γυναικα ηδη ένα χρονο και μαλιστα με συνοικεσιο , δηλαδη που σημαινει ότι η μανα σου γνωριζε την νυφη .
Τι εγινε ξαφνικα , η μανα σου δεν σκεφτοταν μονο τον ευατο της ?
Επισης αν μαλιστα μενεις σε χωριο ή κωμοπολη ο καθενας θα ηξερε πολλα πραγματα για τον αλλον . Οποτε αν υποθεσουμε ότι εισαι αρρωστος , η γυναικα σου ( και που σε εζησε κιολας ) θα ηξερε ότι εισαι αρρωστος . Όμως εσυ στην ιστορια που εσβησες , εγραφες, ότι όταν σου φωναζε σου ελεγε ότι εισαι πονηρος ότι λες ψεμματα και ότι δεν εισαι αρρωστος . Για ποιον λογο η γυναικα σου κατεληξε σε αυτό το συμπερασμα ? Τα εβγαζε όλα αυτά τα πραγματα από το μυαλο της ή καπου στηριζοταν ?
Επειτα μας ειπες ότι μια φορα στον ένα χρονο δεν ικανοποιησες σεξουαλικα την γυναικα σου ( και ενώ πριν τους προηγουμενους μηνες ησουν κουνελι )και αυτή αρχισε να σου λεει ότι δεν την αγαπας και γενικως σου εστησε ολοκληρο καβγα και σε εδιωξε .
Εισαι σοβαρος ανθρωπε μου ? Ξερεις καθολου από γυναικεια ψυχολογια?
Τι ιστορια σκαρφιστηκες ?
Είναι δυνατον μια γυναικα να γνωριζει καποιον ένα ολοκληρο χρονο , να ξερει τα παντα για αυτόν ,να την ικανοποιει ένα ολοκληρο χρονο κάθε μερα και να βρεθει μια μοναδικη μερα που να μην μπορεσει και αυτή να τον διωξει για αυτό τον λογο ?
Εμενα με προβληματισε που υπαρχουν τοσες γυναικες και καμια δεν αναφερθηκε σε αυτό . Μια ευκολη λυση είναι να βγαλουμε την γυναικα σου τρελλη και καθαρισαμε .
Τελοσπαντων θα μπορουσα να σου γραψω και άλλες λεπτομερειες αλλά δεν το κανω γιατι θα κουρασω τους υπολοιπους .
Τωρα να απαντησω στα 2 τελευταια σου ποστ .
Μπορεις να μου πεις τι θα κερδιζα που εκανα αντιληπτη την παρουσια μου στο φορουμ ? Μηπως θα μου χρησιμευε στο βιογραφικο μου ? Τι θα μου χρησιμευε να φτιαξω '” ονομα ” αναμεσα σε αγνωστους ? Μηπως νομιζεις ότι αυτά τα λεω μονο εδώ και ενώ στην πραγματικη ζωη καθομαι κοτα ? Αν συνεχιζα να γραφω ( που δεν το βλεπω ) θα εβλεπες τι θα εγραφα για την ζωη μου . Αλλά από ότι καταλαβα εδώ ( εξαιρώ οσους παιρνουν φαρμακα ) καποιοι (όχι φυσικα ολοι ) πανε να δειξουν ότι είναι πιο αρρωστοι από τους αλλους . Πολλοι από δω προσπαθουν να βρουν να πουν την πιο ακραια ιστορια για να συνεχιζουν να πιστευουν ότι τους αξιζει ο ρολος του θυματος και όπως ξερεις αυτος ο ρολος εχει πολλα οφελη . Λες ειμαι αρρωστος και καθαρισες . Ριχνουν τις ευθυνες στους γονεις τους , στην ******* την κοινωνια και καθαρισαν .Ετσι οι αλλοι γυρω τους εχουν λιγοτερες απαιτησεις από αυτους . Στο τελος τους αφηνουν ησυχους και βαθια μεσα τους ισως νομιζουν (οι γυρω τους ) ότι μπορει και αυτοι να φταινε που τους εφεραν σε αυτην την θεση .
Αν δεν το καταλαβαινουν οι γυρω τους φροντιζει ο “ αρρωστος “
να τους υπενθυμισει ότι αυτοι τον αρρωστησαν .
Αν η ζωη τους αρχισει ξαφνικα να πηγαινει σε φανερη βελτιωση αυτοι θα βρουν ένα τροπο και στην ουσια θα ξαναρρωστησουν μονοι τους γιατι πολύ απλα εχει πολλα οφελη το να εισαι αρρωστος και θυμα .
Για όλα αυτά που περνανε φταινε παντα οι αλλοι και επειδη νομιζουν ( ή καποιοι το νιωθουν πραγματικα ) ότι τους πληγωσαν ετσι και αυτοι για να πληγωσουν τους γυρω τους αρρωσταινουν μονοι τους μονο και μονο για να πληγωσουν αυτους που τους πληγωσαν .
Εδώ από ότι καταλαβα πρεπει να δηλωσεις αρρωστος για να σε δεχτουν. Αν το δηλωσεις μονος σου μπορεις να πεις σχεδον το οτιδηποτε . Αν δεν δηλωσεις ότι εισαι αρρωστος καποιοι από δω θα σε βγαλουν αρρωστο και προβληματικο . Χα χα τι αντιφαση .