κάρολ, δες το κ έτσι...πές οτι έχεις θυροειδή, φάρμακα θα παίρνεις μια ζωή, so what? κ εγώ είχα κ έχω αυτό το θέμα αλλά ώσπου να έρθει η ώρα να ανακάμψω πλήρως τα φάρμακα δίνουν την απαραίτητη ώθηση για να νιώθεις καλύτερα κ να αντιμετωπίσεις με ένα σύμμαχο το πρόβλημα. Το ξέρω δεν είναι λύση αλλά κ τι να κάνεις...Αν ποτέ θελήσεις να τα κόψεις τοτε κάνε το σταδιακά , πολύυυυ σταδιακά κ με τον γιατρό stand by για τυχόν παρενέργεις =ζαλούρες κλπ.
Blue όταν ανοίγω την σελίδα στο φόρουμ συνήθως τα πρωινά με τον καφέ έχεις τον τρόπο να σκάς το χαμόγελο στα χείλη των ανθρώπων :) Μια χαρά πέρασες το Σάββατο, βραχάκια θαλλασίτσα, κουβαδάκια amore με πιασμένη μέση κ πρόθυμο έταιρον ήμισι να το κάνει μάκια να περάσει :P Πάλι Σάββατο λοιπόν καλή ώρα κ οκ μπορεί να δουλεύεις αλλα δες το κ έτσι, τουλάχιστον δουλεύεις... έδω έχω μείνει μπατίρι πάλι τέλη του μήνα κ με βλέπω να ζητιανεύω απο την μαμάκα κανένα ευρώ για να την βγάλω καθαρή... anyways υγεία να χουμε, κ ευτυχώς μένω σε χωριό οπότε ξοδεύω πολύ λίγα κ τα περισσότερα είναι για τα ρημαδοτσίγαρα... Έμεινα πάλι γμτ πάνω στον πρωινό γκαϊφέ, ευτυχώς έχω καβάτζα τα στριφτά... Χθες ήταν ατελείωτη η μέρα κ η νύχτα, είχαμε την παράσταση σε ενα θεατρικό που δουλεύαμε τους τελευταίους 2 μήνες κ παρόλλο που τα πόδια μου νιώθω οτι έπαθαν γάγκραινα ενα πράγμα, το κεφάλι μου να ναι καζάνι και η πλάτη μου να βγάζει φωτιές απο ενα κάψιμο που μόνο οι οικοδόμοι έχουν ευτυχώς ολα πήγαν καλά και δεν φρίκαρα στην μέση της παράστασης να κρεμάσω τα παιδιά πίσω στα σκηνικά. Τις δασκάλεψα -όσες φίλες γνωρίζουν για μένα- να πάρουν σκαμνάκι για να αλλάξουν τα σκηνικά στα ψηλά σημεία σε περίπτωση που νιώσω την θηλιά να σφίγγει στον λαιμό μου...Ναι η αλλαγές στην σκηνή στα αντικείμενα ψηλά ήταν δική μου δουλειά -με χώσαν και εκεί διότι μικρή έπινα το γάλα μου κ πήρα μπόϊ- αλλά όπως είπα όλα πήγαν καλά. Αχ έχουμε κ συννέχεια σήμερις ρε φούστη μου... Σημερα έχει κάτι σαν γλέντι στην αυλή του σχολείου επειδή είναι διήμερες εκδηλώσεις κ αφού λεπόν καπνίσω αυτό το τσιγάρο κ τελειώσω την έθεση που γράφω εδώ, φοράω αντιλιακά και θα οδεύσω προς την κολασμένη αυλή του σχολείου για χαμαλίκια ...
Την Κυριακή ανακοίνωσε η μητερούλα οτι θα πάει με τον μπαμπάκα αυθημερόν θάλασσα ... ρε γμ την τύχη μου...πάλι πρέπει να ψάξω συγγενείς να ναι stand by για μένα...Ναι δεν μπορώ μόνη μου χωρίς να ξέρω οτι υπάρχει κάποιος που βασίζομαι οτι μπορεί να με πάει ανα πάσα ώρα στα νοσοκομεία. Μαζί με την ονυχοφαγία και αυτό συγκαταλέγεται στις πολύ κακιές μου συνήθειες...Δεν φτάνει που αύριο θα μαι ενα φτώμα θα χω να σκέφτομαι κιόλας κ τα υπαρξιακά μου...!#$!#$!#$!# Δεν βαριέσαι, για την ώρα ο καφές έγινε ωραίος, ακούω καλή μουσικούλα κ γράφω σε ενα αγαπημένο φόρουμ κομπλεξάριστα κ ειλικρινά ανάμεσα σε ομοίους κ αυτό το κάνει ακόμη πιο ωραίο στην αίσθηση. Καλά κουράγια σε όλους παίδες και τι να ευχηθώ? μμμ οκ να χαμογελάτε συχνά κ να αισθάνεστε ερωτευμένοι, κ αν δεν υπάρχει κάτι σε ανθρώπινο είδος στον περίγυρο σας για να το νιώσετε, τότε ψωνίστε κανένα ρούχο, ή κολλήστε με κάποιον celebrity αν κάνει την καρδούλα σας να σκυρτάει. love helps γμ τον μπελά μου, σε κάνει να χάσεις κιλά , να απασχολείς το μυαλουδάκι σου με κάτι άλλο πέραν απο εσένα κ να θέλεις να βελτιώσεις τον εαυτό σου με πολλούς τρόπους. Ναι ρε σεις, και ενα τζινάκι έχει αυτήν την δύναμη, τουλάχιστον σε μένα :P
Σαν πολλά έγραψα σήμερις...οκ τότες ας την κάνω με ελαφρά και σας φιλώ σταυρωτά. Την αγάπη μου κ τα φιλιά μου :) have fun!!!