Originally Posted by
Γιώργος Πολίδης
Σε αυτό το "Βήμα" που είστε μπορώ να ανέβω κι εγώ, και να εκφέρω λόγο με μονολογίστικη πρόταση όπως εσείς. Στο ίδιο "Βήμα", από το ίδιο "Βήμα" που ανεβήκατε εσείς, ούτε από το επόμενο πρώτο ψηλότερα, ούτε από το πρώτο επόμενο χαμηλότερα, ούτε από το πρώτο επόμενο δεξιότερα, ούτε από το πρώτο επόμενο αριστερότερα, μα ακριβώς από εκείνο που ανεβήκατε εσείς.
Μία διαφορά μόνο θα υπάρξει και θα τελεστεί. Η εκφώνιση του δικού μου λόγου με την μονολογίστικη πρόταση, σχεσιακά ανταποκρινόμενη στην απορρέουσα θέση σας έναντί μου, από την θέση μου έναντι της μαρίκας, θα έχει λοιπόν αυτή μου η προτασούλα με το ίδιο όμοιο "φόρτισμα" όπως οι δικές σας προτασούλες, άμεσες αληθινές πραγματικές βιωματικοσυναισθηματικές συνέπειες, τις οποίες θα νοιώσετε-ζήσετε με μία μορφή εντός, ενός απλού θιξίματος - εντασιακής κακοθυμίας μέχρι και σύντριψη-ισοπέδωση.
Τι λέτε;;; Να δούμε τι είναι στην πράξη;;; Να δοκιμάσουμε να το δούμε;;; Να το ζήσουμε, όχι για άλλο λόγο εν τέλει, αλλά για να διαπιστώσουμε επιτέλους το μέγεθος των ψευδαισθήσεων και του ψευδόκοσμου μέσα στον οποίο ζω, όπως αυτός απορρέϊ εκφραζόμενος μέσα από τα υψιλόφρωνα λόγια μου.
Τι λέτε;;;