Να τους βαλεις στην θεση τους , ειτε με το καλο , ειτε με την βια.....
Printable View
Δεν το ήξερα ότι βάζεις δυνατές φωνές:) Να προσέχουμε δλδ...............
Ελπίζω να μην εισαι απ τους τυπους που βαζουν δυνατα τις φωνες σ αυτους τους οποιους βρίσκουν ασφαλεις και προβλεψιμους (δλδ του χεριου τους) και με τους υπόλοιπους την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια και την ουρα στα σκέλη.
Το διατύπωσες με ακρίβεια ώστε να ειναι κατανοητό!
Κατα τη γνώμη διακόπτεις αυτό το λίγο επαφης κι έτσι ξεκόβεις πλήρως νοουμένου ότι χωρίς αυτό το λίγο η ζωη σου δε θα ναι πιο φτωχή κι αυτό το λίγο μετά βεβαιότητας δεν σου ειναι αναντικατάστατο. Καταλήγω σ αυτό επειδη, με βάση την περιγραφή σου, ο εκνευρισμός που σου προκαλεί είναι μεγαλύτερος από την ωφέλεια που αποκομίζεις από την παρουσία του.
Εμένα Μακ με εκνευριζουν τα λαμόγια, που με απάτη ή επί πτωμάτων φτανουν στο στοχο χωρίς να το αξίζουν, που μηχανευονται τροπους με ευγενεια να σε ξεγελάσουν. Ακόμα κι αν τους βαζεις στη θεση τους η επαφη μαζι τους ειναι πάντα ψυχοφθορα.
Γιαννη , θα συνφωνησω μαζι σου , κ επι των τριων ποστς .
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχα http://www.youtube.com/watch?v=5LevQJx-HSEQuote:
η επαφη μαζι τους ειναι πάντα ψυχοφθορα.
...όχι αγαπητέ γιάννη δεν είμαι από αυτούς τους τύπους και το έχω αποδείξει και από την παρουσία μου εδώ μέσα.
Απλά μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι δεν πρέπει να χαλάω τη ζαχαρένια μου παρά μόνο για θέματα που αφορούν εμένα και το στενό μου οικογενειακό/φιλικό περιβάλλον.
Δυστυχώς όμως μερικές φορές η αδιαφορία κεντρίιζει ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον κάποιων και επιμένουν ειδικά όταν αφορά αππόριψη σε γκομενικό επίπεδο.
Τι να κάνουμε?
Αυτά έχει η ζωή.
...όπως βλέπεις σου απάντησα και στα δυο ποστ σου.
[QUOTE=Θεοφανία;471433]...Δυστυχώς όμως μερικές φορές η αδιαφορία κεντρίιζει ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον κάποιων και επιμένουν ειδικά όταν αφορά αππόριψη σε γκομενικό επίπεδο.
Τι να κάνουμε?
Αυτο κ αν ειναι για ΧΑΧΑΟΧΑΟΧΑΟΟΧΑΧΑΟΟΧΑΧΑΟΧΑ ΟΧΑΟΧΑΟΧΑΟΟΧΑΟΧΑΟΟΧΑΟΧΑΟΟ ΧΑΧΑΧΑΟΟΧΑΧΟΧΑΟΧΑΟΧΑΟΧΑΟΧ ΑΟΟΧΑΧΑ
...τόσα χρόνια με "ξέρεις" εδώ μέσα βρε γιάννη, θες και εξήγηση?
Κάποτε έκανα απίστευτους καυγάδες στο φόρουμ με ότι με εκνεύριζε, τώρα απλά αδιαφορώ και αφήνω τους άλλους να χτυπιούνται, αν βλέπω πως δεν υπάρχει διάθεση για λύσιμο, παρά μόνο για να βγάλει ο καθένας τα απωθημένα και τη δηυστυχία του ;)
Με εκνευρίζει να υπάρχουν δημόσια νοσοκομεία που ενώ έχουν εξαιρετικό προσωπικό, στεγάζονται σε κτίρια που έχουν να συντηρηθούν κάτι αιώνες...
-------------------------------------------------------------------------------------------
Κάνεις και δημοψήφισμα τώρα;
Κάτι έχεις πάθει μαζί μου, να το κοιτάξεις.
Μάλλον θα είπα κάτι που σε πείραξε πολύ. Συνήθως σ' αυτούς μένω αξέχαστη εντός φόρουμ.
Γιατί εκτός φόρουμ μένω αξέχαστη για άλλους λόγους!*
Τέλος, ουδέποτε δήλωσα ότι έχω φυσιολογικό μυαλό και σίγουρα μια ανεπάρκεια την έχω κι εγώ.
Οπότε, δε μου λες και τίποτα καινούργιο.
*αστειάκι, γιατί συχνά δεν με πιάνεις. Με αρκετή δόση αλήθειας ωστόσο...
υ.γ. και μάθε να κάνεις παράθεση επιτέλους!
Μαριον , οπως βλεπεις εσβησα την επιμαχη παραγραφο . Δεν εχω τπτ μαζι σου κοριτσι μου , αν την βρισκεις με το να ειρωνευεσαι , it's okay with me . Επιδιωκω μια καλη σχεση μαζι σου , κ δεχομαι τον ιδιορρυθμο χαρακτηρα σου . Δεν ενοχλουμαι . Φιλικα . Αγγελος .
ΥΓ δεν θα μαθω να κανω , πως τοπες , απαντηση με παραθεση , η καπως ετσι , διοτι δεν μαρεσουν οι υπολογιστες !!