Ερώτηση προς τις κυρίες:
Έχετε παρατηρήσει αν οι κρίσεις επανέρχονται (σε ήπιο βαθμό ή μή) όταν περιμένετε περίοδο;
Printable View
Ερώτηση προς τις κυρίες:
Έχετε παρατηρήσει αν οι κρίσεις επανέρχονται (σε ήπιο βαθμό ή μή) όταν περιμένετε περίοδο;
Καλησπέρα καλησπέρα!!! Rosselini καλώς όρισες! Ηλέκτρα μου γεια σου! Πώς είσαι;
Λοιπόν αυτό με την άνοιξη και το φθινόπωρο δεν το ήξερα ότι είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο.... Πολύ ανακουφίστηκα, επειδή το τελευταίο διάστημα δεν είμαι στα πάνω μου και κάποιες ζαλαδούλες και αίσθημα \"τώρα θα πάθω κρίση, ύστερα θα πάθω κρίση\" τα έχω... Εντωμεταξύ έχω μπει σε άλλο τρυπάκι, αν ποτέ θα καταφέρω να κόψω τα χαπάκια κι αν θα πάθω στερητικό. Γι αυτό και το έχω ρίξει στη σοκολάτα, μπας και η σεροτονίνη μου πιάσει κόκκινο και μείνει εκεί! :Ρ
Όσο γι αυτό που ρωτάς Ηλέκτρα, μάλλον δεν είμαι κατάλληλη να απαντήσω, όταν περιμένω περίοδο, είμαι ολόκληρη μία κρίση!
Χεχε μπορώ να φανταστώ!
Πού χάθηκες εσύ;
Όλα καλά;
Καλά \"ακούγεσαι\" πάντως :)
Μπα, έχς τις (πολύ) κακές μου, χωρίς κάποιο συγκεκριμένο λόγο... Σκέψου πήγα μπουζουκερί για τα γεννέθλιά μου και ούτε καν κουνήθηκα (πράγμα τεράστιο!!!! :)))
Σου είχα στείλει ένα email, αλλά μάλλον το hotmail σου με πέταξε στα junk, επειδή δε μου απάντησες.... για δες και πες μου! Από την kanella κανένα νέο?
Όντως δεν ελαβα κανενα mail...ουτε στα junk.
Κανενα νέο απο kanella...
Έπαθα ενα λουμπάγκο τρελό.
Δεν μπορώ να κουνηθώ η παλιογρια!
ΠΑΝΤΑ υπάρχει λόγος για τις κακές μας απλά τις περισσότερες φορές δεν τον βλέπουμε ή κάνουμε πως δεν τον βλέπουμε.
Για ψάξου καλύτερα.
OK θα σου ξαναστείλω (καταραμένη τεχνολογία, άλλους τους ανεβάζεις κι αλλους ... κλπ)! Πώς την πάτησες έτσι; Απότομη κίνηση ή ψύξη; Άστα να πάνε, στο σβέρκο πιάνομαι συχνά (αφού ακούσω εκείνο το ωραίο κράκ) και πάω πλαγίως!
Παρεμπιπτόντως περιμένω περίοδο (θυμάσαι που το λέγαμε) και πέρα από τα νεύρα μου που είναι κορδόνια, παθαίνω και τα γνωστά... τι ωραία που περνάμε εδώ στην εξοχή! Κρυώνω! Τα νεύρα μου!
Γεια χαρά !!!
Παιδιά γράψτε ακόμα ένα ομοιοπαθή !!!! παω να κατατοπιστώ λίγο γιατί αισθάνομαι σαν τη μύγα μεσ\' το γάλα καί θα τα πούμε σύντομα !!! :D
Καλώς την!
Κάνε τη γύρα σου και τα λέμε :)
Blue gia mena otan to \"kalws tin! \" ; . Kalws ton na les :D
Μάλλον θυμήθηκε το ... Αστροπελέκι από τους Απαράδεκτους η Blue!!! lol
Όντως έτσι το σκέφτηκα χεχε!
Τί κάνετε παιδάκια;
Εδω μια χαρά, αν εξαιρέσουμε το επαγγελματικό.
Επίσης έκανα και κάτι που είχα πάαααααααρα πολύ καιρό να κάνω.
Μπήκα μόνη μου στο μετρό :))
Επίσης και ενα χαρμόσυνο γεγονός: γέννησε η γυναίκα του κολλητού μου και έχω πάθει ζημιά με τη μικρή.
Βρε παιδιά τα ξεχνάω όλα όταν το βλέπω αυτο το πλασματάκι...
Άντε όσες το σκέφτονται ακόμα να γίνουν μαμάδες να μην το αναβάλλουν!
Είναι εκπληκτικά αυτά τα λουκουμομωρά!!!
Φιλιά σε όλους!
Κανένα νεο απο kanella έχουμε;
Relia δοκίμασε να στείλεις sms γιατι τα δικά μου προφανώς χάνουν το δρόμο!
Και διορθώνω έστω και αργά : \"Καλώς τον\" :)
Για χαρά !! Σας έλειψα :) Δεν ξέρω τι φταίει αλλά έχω φάει τόση φάπα απο αυτά που με πιάνουν που λέω να γράφω σαν \"Βέγγος\" !!!! Δε θα με περνούσατε και γιά f :) Σήμερα εφτιαξα το computeraki μου οποτε θα κάνω μιά βολτούλα να δω μερικές ιστοσελίδες, Rossini bravo μου έδωσες κουράγιο. Γενικώς χαίρομαι που σας βρίσκω καλά!! Blue κάλιο αργά παρά ποτέ ;)
* Παντως κατάφερα να γράφω με Ελληνικούς χαρακτήρες !!:)D