ναι, μου έχει τύχει, αλλά το εκτιμώ όταν μια αλήθεια με κάνει καλύτερον άνθρωπο. το εκτιμώ πάρα πολύ αν και στην αρχή λίγο θυμώνω, σαν παιδάκι που ανακαλύψανε την αταξία του
ναι, μου έχει τύχει, αλλά το εκτιμώ όταν μια αλήθεια με κάνει καλύτερον άνθρωπο. το εκτιμώ πάρα πολύ αν και στην αρχή λίγο θυμώνω, σαν παιδάκι που ανακαλύψανε την αταξία του
Να πώ κι εγώ μια αλήθεια αλλά ίσως δεν θέλετε να την ακούσετε..
Εεεε τωρα που το ανεφερες Vince πρεπει να την πεις γιατι θα σκασουμε απο περιεργεια...
Quote:
Originally posted by keep_walking
Εν μερει απαντας ο ιδιος:)
καλα δεν απαντας εσυ και ασε με εμενα.
Σε περιοριζει το περιβαλλον και ο εαυτος σου...τα συναισθηματα σου.
με το μπαρδον,
1. το περιβαλλον μου το εχω χεσμενο.
2. ο εαυτος μου ξερει πολυ καλα τι θελει και αυτο πουθελει ειναι αυτα που γραφει.
3. Τα συναισθηματα μου γεμιζουν οταν η συντροφος μου ειναι πληρης.
θα λεγα πως ουσιαστικά δεν υπάρχει. υπάρχει μάλλον μια εναντίωση σε αυτό που οι υπόλοιποι βλέπουν σαν κάτι διαφορετικό και πολύ δυνατό. Νομίζω ότι το διαφορετικό το πολεμούν σε όλες τις μορφές του. Είτε άνθρωπος είναι αυτό, είτε ιδέα, είτε ζευγάρι.
υπάρχουν επίσης \"φαντάσματα\" που τους κυνηγούν, που είναι διάφορες σκέψεις αρνητικές, όπως ανασφάλειες, ενοχές, απαισιοδοξία και τέτοια πράγματα.Το θέμα είναι τι γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις?
Η αλήθεια που θα έλεγα την έχω ξαναπεί. Γεύση, όσφρηση, όραση, ακοή και αφή.
Αυτα κατα τη γνωμη μου ειναι εκ διαμετρου αντιθετα...η συντροφος σου ανηκει στο περιβαλλον.Οτιδηποτε εξω απο σενα ειναι περιβαλλον.Quote:
1. το περιβαλλον μου το εχω χεσμενο.
2. ο εαυτος μου ξερει πολυ καλα τι θελει και αυτο πουθελει ειναι αυτα που γραφει.
3. Τα συναισθηματα μου γεμιζουν οταν η συντροφος μου ειναι πληρης.
Εστω οτι το παρατραβαω και δεν θες να δεις την συντροφο σου ως περιβαλλον...δεν περιοριζεσαι απο το περιβαλλον...ξερεις πολυ καλα τι θελεις...λιγο υπερβολικα μου φαινονται αν το εχεις πετυχει εχει καλως...
καλό αυτό.......\"το περιβάλλον μου το χω χεσμένο\". Μαρεσεεεεεεε. Θα το αλλάξω λίγο θα το κάνω....μμμμμμμμμ \"ότι κι αν μου πείτε, ότι κι αν μου κάνετε δε με χαλάτε. Είμαι ο εαυτός μου, και δεν αλλάζω για κανέναν.\" Θα κάνω και μια κορνιζούλα να τη βάλω στη δουλειά και στο σπίτι να μ\'αφήσουν στην ησυχία μου. Καλή ιδέα μου δωσες.
γιατι οι γυναικες κατα πλειοψηφια βλεπουν τους αντρες σαν μηχανη αναπαραγωγης.Τα αγαπη μου και λατρεια μου ειναι απλως περιτυλιγμα.Quote:
Originally posted by vince
Χμμ αυτό θέλει κουβέντα..Quote:
Ή ετσι μας εχουν κανει να νομιζουμε:DQuote:
Η φύση μας ως άντρες..? προβλέψημοι
Γιατι δηλαδή να το κάνουν αυτό?
Οπερ αν δεν πληρεις τις προϋποθέσεις για την αναπαραγωγη (οικονομικους κυριως αλλα οχι μονο) δυστυχως παιρνεις ποδι.
Ισως και να μην φτασεις να φας ουτε μελι....
Τωρα αν βρεις μια γυναικα και σου πει οτι δεν ειναι ετσι κλπ κλπ... απλα θα την ενοχλησει η πικρη αληθεια και θα προσπαθησει να βουτυρωσει το φαι να μην καει....
Απο την αλλη πρεπει να ξερεις οτι σε κραταει στο χερι γιατι γνωριζει την σεξουαλικη σου πεινα και οτι ειναι υπερ ανω.
Και στην φυση αμα προσεξεις τσι ειναι, αμα δεις στο δρομο μια γατα τις κολλανε 5 γατοι μπας και την πηδηξουν.. ..
εμ ελα ντε που μονο ενας θα της κατσει.... οι αλλοι θα ψηνουν καστανα.
Απο κει και περα ο καθενας χαραζει την πορεια του.
Ναι καταλαβαινω τι εννοεις Vince...Quote:
Η αλήθεια που θα έλεγα την έχω ξαναπεί. Γεύση, όσφρηση, όραση, ακοή και αφή.
Quote:
θα λεγα πως ουσιαστικά δεν υπάρχει. υπάρχει μάλλον μια εναντίωση σε αυτό που οι υπόλοιποι βλέπουν σαν κάτι διαφορετικό και πολύ δυνατό. Νομίζω ότι το διαφορετικό το πολεμούν σε όλες τις μορφές του. Είτε άνθρωπος είναι αυτό, είτε ιδέα, είτε ζευγάρι.
υπάρχουν επίσης \"φαντάσματα\" που τους κυνηγούν, που είναι διάφορες σκέψεις αρνητικές, όπως ανασφάλειες, ενοχές, απαισιοδοξία και τέτοια πράγματα.Το θέμα είναι τι γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις?
Δεν ξερω να πω...δεν σας εχω γνωρισει...το τι το πολεμουν οι αλλοι...ναι ειναι ανασταλτικος παραγοντας...μπορεις να πολεμας σε ολη σου την ζωη?
Εισαστε ετοιμοι για κατι τετοιο?Φυσικος ειναι ο φοβος.
Quote:
ξερεις πολυ καλα τι θελεις...λιγο υπερβολικα μου φαινονται αν το εχεις πετυχει εχει καλως...
φυσικα και ξερω πολυ καλα τι θελω, εσυ λες να εγραφα κατι τετοιο και να μην ηξερα τι θελω??
Εδω και λιγους μηνες μπορω να σου πω οτι επιτελους το πετυχα και τα καταφερα.
Αλλα θυμησου οτι δεν εγινε με την μια.
Εκανα προσπαθειες αρκετα χρονια για να φτασω σε αυτο που γραφω σημερα.
Τωρα μπορω να πω οτι εχω την σχεση που θα ηθελα παντα,
κανω οτι μου γουσταρει και δεν καταπιεζομαι ποτε. (και αυτο που γραφω δεν ειναι σχημα λογου)
Οχι γιατι ετσι μου κανει κεφι εμενα αλλα γιατι ετσι προκυπτει.
Λες να θελω να ζητουσα κατι αλλο στην ζωη μου???
Μα δεν υπαρχει, τερματισα εδω........
Όχι δεν είναι εύκολο, και είναι πολύ κουραστικό. Έχεις δίκιο. Φυσικός είναι ο φόβος. Και εξουθένωση θά έλεγα. Ίσως είναι καλό όσο κρατήσει, σε όποια μορφή και να είναι. Στο κάτω, κάτω δεν είναι όλα κλισέ. Μερικές καταστάσεις διαφέρουν. Τι να κάνουμε?
Quote:
Originally posted by krino
γιατι οι γυναικες κατα πλειοψηφια βλεπουν τους αντρες σαν μηχανη αναπαραγωγης.Τα αγαπη μου και λατρεια μου ειναι απλως περιτυλιγμα.Quote:
Οπερ αν δεν πληρεις τις προϋποθέσεις για την αναπαραγωγη (οικονομικους κυριως αλλα οχι μονο) δυστυχως παιρνεις ποδι.
Τωρα αν βρεις μια γυναικα και σου πει οτι δεν ειναι ετσι κλπ κλπ... απλα θα την ενοχλησει η πικρη αληθεια και θα προσπαθησει να βουτυρωσει το φαι να μην καει....
Απο την αλλη πρεπει να ξερεις οτι σε κραταει στο χερι γιατι γνωριζει την σεξουαλικη σου πεινα και οτι ειναι υπερ ανω.
Και στην φυση αμα προσεξεις τσι ειναι, αμα δεις στο δρομο μια γατα τις κολλανε 5 γατοι μπας και την πηδηξουν.. ..
Αλήθεια πόσες γυναίκες αντιστοιχούν σε κάθε άντρα πληθισμιακά?
Quote:
Originally posted by magda-ps.
\"ότι κι αν μου πείτε, ότι κι αν μου κάνετε δε με χαλάτε. Είμαι ο εαυτός μου, και δεν αλλάζω για κανέναν.\"
Ευχαριστω που περιγραφεις μια ολοκληρωμενη εικονα του εαυτου μου.
Συμπληρωνω,
θα εχει πλακα να εβλεπα ποιος / ποια θα ειναι αυτος που θα μπορουσε να με χαλασει, να με αλλαξει κλπ κλπ....
:cool:
Οπα βρε κρίνο!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δηλαδή οι γυναίκες βλέπουν τους άντρες ως πορτοφόλι και οι άντρες τις γυναίκες σαν εξασφάλιση του σεξ ?Quote:
Originally posted by krino