Σκατά!!κ απο σκατά!!
Printable View
Σκατά!!κ απο σκατά!!
τι επαθες ρεεεεεε ???
και γω δεν ειμαι πολυ καλα!δυσκολο πραγμα!
τι να εχω κοπελα μου! τα ιδια και απαραλλαχτα! δεν φευγουν οι σκεψεις φοβος τρελας..ανησυχια οτι κατο δεν κτλβε καλα ο γιατρος κ ολες αυτες οι ηλιθιοτητες..δεν ξερω ρε γμτεχω τρελλαθει!
α ρε συ τα ιδιααα ολοι μας......και γω αυτην την μονιμη σκεψη μηπως μηπωςςςςς.........περνεις χαπια εσυ>
ναι!ζολοφτ αλλα ειναι η πρωτη φορα που ναι μεν με εχουν κανει καλυτερα αλλα οχι καλα!ακομα βασανιζομαι!
Apofasismeni ξαναστείλει μου αίτημα φιλίας...κάτι έγινε κ μου λέει ..δεν ισχυει πια...κάτι τέτοιο..
αποπροσωποποιηση και ιδεοληψιες πχ πως μπορουν οι ανθρωποι και λενε εγω η πως μπορουν και κοιταζονται στον καθρεφτη και δεν φρικαρουν και διαφορες αλλες τετοιες μλκιες!
Ολοι κανουμε σκεψεις οι οποιες ειναι τρελες...αλλα εντέλει δνε ειμαστε τρελοι.....ειμαι χάλια εχω διπλα μου τον συντροφο μου προσπαθω ν μν δειξω τπτ.....και πιεζομαι ακομα πιο πολυ...θελω να κλαψω τοσοοοοοο πολυ....γιατι σε μενα....γιατι σε μαςςςςς?
ποσο χρονων εισαι; κοιτα μιλησε του θα νιωσεις καλυτερα! το ιδιο εκανα κ γω πριν 3 μερες!
αντρας 26 μου σταθηκε! δεν τις ειπα βεβαια γ τις τρελες σκεψεις ντρεπομαι! της ειπα οτι δεν ειμαι καλα..6,5 χρονια!