Το μήνυμα τροποποιήθηκε απο την διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης
Printable View
Το μήνυμα τροποποιήθηκε απο την διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης
Pillow , ας μη δινουμε συνεχεια σε ασκοπους καβγαδες.
Ωραία τότε να κλειδωθεί το θέμα γιατί πετάγονται όλοι και μου τη λένε.
Καλά τώρα τι να πω για τη διαχείριση. Η άλλη μου είπε 100 φορές ότι έχω επίπεδο πεζοδρομίου στα καλά καθούμενα χωρίς να την πειράξω, με έβγαλε ότι δεν αξίζω για σχέση και ένα σωρό άλλα χωρίς να με ξέρει, δεν φτάνει που δεν σβήσατε όλα αυτά που έγραψε και υπάρχουν ακόμη, δεν της δώσατε και προειδοποιήσεις. Και από αυτήν ξεκίνησε όλος ο καυγάς. Επίσης δεν δώσατε στο ηλιοτρόπιο παρόλο ότι όπως λέει και η εσωτερική σήψη από τα 22 μηνύματα τα 15 ήταν για να με προσβάλλει. Έλεος!
Pillow , ολοι λαβατε προειδοποιησεις.
Οκ, αλλά μερικά μηνύματα δεν τα σβήσατε, όπως στη 2 σελίδα τα #18 και #29. Τα έχετε δει;
Παιδια , καλημερα , σας ριξαν τιποτα ποιντς ? εμενα 4 , για αναρμοστη / επιθετικη συμπεριφορα , και μαλιστα level 2 !!!!!!!!!! δεν φτανει που ηρεμησα τα πνευματα , και εδειξα καλη θεληση , τιμωρηθηκα κι απο πανω . Αμα ηταν απο τοn Αεον ,θα το δεχομουν , αλλα ειναι απο την Μπετ . Σκασιλα μου για 4 ποιντς , αλλα σαν πολυ σοβαρα εχει παρει το ρολο της η Μπετ .
Μπετ , δεν καταλαβαινεις απο χιουμορ . Ο Αεον ειναι δικαιος , εσυ οχι .
καλη θεληση διχνεις σε οσους σε συμπαθουν οι υπολοιποι για να τους αρεσεις πρεπει να κανεις το πιανιστα...
http://media.tokafi.com/2010/01/Arca...-in-Vienna.jpg
ολοι συμπαθουν το πιανιστα βασικα.. :)
ετσι κ αλλιως δε συζηταμε για κατι σοβαρο σε αυτο το θρεντ τον εθιξε ο ενας τον εθιξε ο αλλος τον εθιξε εκινος κ τι εχασε δε μπορω να καταλαβω επεσε το κυρος του μηπως
αν δε σε νιαζει τι θα πουν οι αλλοι ετσι μετα δε βρισκουν κ κανενα λογο να στην πουν οσο βλεπουν οτι σε πειραζει το κανουν συνεχεια.
Δεν δινω συνεχεια , αλλα εστειλα ενα πμ . στην Μπετ , και ζητω εξηγησεις . Εγω απλως αστειυομουν Νικο , πουθενα δεν εδωσα αφορμη για τιμωριες . Δεν με πειραζουν τα 4 ποιντς , αλλα το αδικο . Εχω να διαπληκτιστω με μελος 5-6 μηνες , δεν το κανω πια .