Λοιπον, παιδια φευγω για το νοσοκομειο!
Printable View
Λοιπον, παιδια φευγω για το νοσοκομειο!
Υπεθεσα οτι δουλευες σαν καθαριστρια επειδη εγραψες οτι σφουγγαριζες σκαλες, παρεξηγησα το ποστ, εγω δεν ειμαι και καλα τα νευρα μου εχω δεν βρισκω δουλεια με τιποτα, ειναι να μπω και στρατο αυτον τον χρονο, ακουω και διαφορα για τον στρατο αυτην την εποχη και ειμαι μες τα νευρα.
τι ακουσ για πεσ και σε μασ να σου πουμε τι ισχυει
Τον Σεπτεμβριο μπαινω, σημαντικη εμπειρια δεν ειναι στην ζωη ενος αντρα, ειναι ενα εμποδιο στην ζωη ενος αντρα, στην τελικη σαν να κανεις 9 μηνες φυλακη ειναι. Ελις δεν εννοω οτι ακουω απο αλλους για το τι ειναι ο στρατος εννοω οτι λενε για ''πιθανο σεναριο πολεμου στην Κυπρο'' κι εγω θελω να παω στρατο στην Κυπρο, οσο για το τι σκεφτομαι εκτος απο αυτο εχω γραψει και φοβους μου για τον στρατο καιρο πριν οτι φοβαμαι μη με βαλουν οι παλιοι στο ματι, μη πεσω σε μαλακες κλπ.
ε αυτα γινονται οντωσ αλλα πρεπει να ανταπεξελθεισ καπωσ κι ετσι θα ωριμασεισ καπωσ και μετα δε θα σε τρομαζουν οι δυσκολιεσ
υπαρχουνε στρατοπεδα που ειναι ολη μερα στην αγγαρεια και δε κουνιεται φυλλο υπαρχουνε και στρατοπεδα που ναι λουφα και αραλικι
δε ξερεισ που θα πεσεισ αναλογα τι φουρνια και το διοικητη παντωσ εχεισ να μαθεισ ειτε ετσι ειτε αλλιωσ εχεισ πολλα να μαθεισ
και πολεμοσ να γινει μη φοβασαι δεν πεθαινεισ ευκολα βασικα αμα παμε στρατο και γινει πολεμοσ σωθηκαμε θα μασ ταιζουν και θα μασ ποτιζουν τσαμπα πρωτον δευτερον μονο τα αεροπλανα πολεμανε και τριτον και στρατο να μην πασ δε ξερεισ αμα θα ζησεισ γτ μπορει να σ πεταξουνε καμια βομβα σε αμαχουσ και αμα ησουνα στον πολεμο να τη γλυτωνεσ τεσπα οπωσ σου πα πηγαινε εχεισ πολλα να μαθεισ στο στρατο ειναι μια εμπειρια που σε αλλαζει παντωσ αυτο να ξερεισ λιγο μενουν ανεπηρεαστοι
Βασικα κατα 99% σιγα μην γινει, θα χε γινει χαμος στα social media αν υπηρχε περιπτωση απλα την λενε συχνα αυτην την μαλακια φετος, ελπιζω να μην με αλλαξει καθολου ο στρατος, ειδα μερικους να αλλαζουν και φοβαμαι μην παθω το ιδιο, θα κανω οτι μπορω για μεινω ο ιδιος ακριβως και μετα τον στρατο. Εσυ τι εμαθες απο τον στρατο? Σε αλλαξε γενικα? Πως ησουν και πως βγηκες?
θα στα πω σε περιληψη αλλα βγηκα πιο ανθεκτικοσ στισ δυσκολιεσ
μετα δουλεψα και ωσ αγροτησ δηλαδη συνολικα στισ δυσκολιεσ
καμια πενταετια και πλεον καταλαβα μαλλον εφτασα σε αυτο το σημειο δυο χερια δυο ποδια εχεισ μπορεισ να κανεισ τα παντα
δε γουσταρω και πολυ που εφτασα σε αυτο το σημειο αλλα ενταξει παντωσ αλλαξα