οχι δεν θα μπορουσε.
τα μελη που δεν συμμετειχαν εστω και λιγο στο φορουμ, δεν μπορουν να στελνουν πμ.
Printable View
...μεσα επεσες! 99,9%...αφαιρω την παντοφλα... τις σιχαινομαι τις παντοφλες. τωρα πως γινετε μια δυναμικη γυναικα να αρρωσταινει απο καταθλιψη? ειναι απλο... δεν απετυχαν μονο οι αντρες της ζωης της..απετυχε και η ιδια..και η καταθλιψη ειναι η παντοφλα της...οποτε... σιγα τον δυναμισμο.. εχεις ακουσει την φραση τσαμπα μαγκας??... ΙΔΟΥ!!
Ακριβώς. 1 δυναμική γυναίκα δε θα χρειαστεί ποτέ να χρησιμοποιήσει παντόφλα ως μέσο πειθούς ή επιβολής. Δε ζορίζει καταστάσεις γιατί δε θέλει να τη ζορίζουν κιόλας. Εάν ο άλλος θέλει κ μπορεί καλώς, αλλιώς έχει χαιρετήσει. Παντόφλα χρησιμοποιούν όσες δεν έχουν άλλο τρόπο επιβολής, δεν έχουν επιχειρήματα, ή βρίσκουν ως μοναδικό τρόπο επιβεβαίωσης του εαυτού τους να "κοπανάνε" κάποιον πιο αδύναμο κ πιο ανασφαλή από αυτές.
ΕΓΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΒΛΕΠΩ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΟΟΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ
ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΟΠΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΠΑΝΤΟΦΛΑΚΗΔΕΣ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΟΡΕΞΗ
ΚΑΙ ΖΩΗ ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝΕ ΑΠΟΡΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΟΧΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΔΥΟ
Καλά δηλαδή εσείς σκαλώσατε με τις παντόφλες; Δηλαδή εκεί είναι το ζητούμενο; έλεος!
ΝΑΙ ΡΕ ΨΗΛΕ ΓΤ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΟΔΗΓΑΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΚΙ ΟΙ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΕΙΑΣΤΕΣ
ΟΛΟΙ ΚΑΠΩΣ ΜΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΡΘΕΙ
Εγω παντως θα προτιμουσα να μου πεταει μια παντοφλα σε τακτα διαστηματα , παρα να με πρηζει , να γκρινιαζει , να μουρμουραει και να μην βαζει γλωσσα μεσα της .
Τις παντοφλες με τον καιρο , με καλα ανακλαστικα , μαθαινεις να τις αποφευγεις , τα αλλα ομως ?
χαχχαχαχα... α ετσι ειμαστε εδω πιανουμε ενα θεμα που μας αρεσει και το πάμε...και ας μην κολλαει... και ας πάει αλλου... οπως σε μια παρεα... το θεμα ειναι να υπάρχει θεμα ...να μπορουμε να ανασανουμε λίγο, να ξεχαστουμε.. θα δεις...ειναι κανονικο παρεακι ..θα σου αρεσει ...