μα αφου....δεν τα τρωωωω τοσο πολύ..τεσπα θα βαλω μπεταντιν το βραδυ. εντωμεταξυ τωρα εχω φαγουρα παντου...νευρα πολλα
Printable View
μα αφου....δεν τα τρωωωω τοσο πολύ..τεσπα θα βαλω μπεταντιν το βραδυ. εντωμεταξυ τωρα εχω φαγουρα παντου...νευρα πολλα
εισαι στη δουλεια ή στο σπίτι?
δουλεια γαμωτη.
οσο χειμωνιαζει πρέπει να χρησιμοποιουμε εντατικότερα την ενυδατικη μας...μπορει μεσα σε όλα τα προβλήματα μας να αμελουμε καποια πραγματα και είναι λογικο...ισως να μην ειναι όλα νευρα και όλα ιδεα σου ..και καλο ειναι να εχεις μια στην τσαντουλα σου :)
εχεις δικιο προφανως. εχω αμελησει τον εαυτο μου τελευταία..
ολοι μας...ξερεις καποιες στιγμές ουτε περνουσα απο τον καθρεφτη...
αστα!!!... και εγω εχω κανει το ιδιο το εγκλημα..εχω πολλους καθρευτες στο σπίτι μου..σε καθε δωματιο.. οποτε σε φαση καταθλιψαρας..δεν υπάρχει αυτο που ζω..!!! σκοτεινιαζω το σπιτι, κλεινω μπατζουρια κτλ κτλ χαχαχα...γελοιοτητα ετσι??
χαχαχαχαχα ξερω ξερω
Δεν το είπα για αστείο αυτό με τα νύχια. Είναι πραγματική ιστορία! :p
Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση. Φυσικά και είμαι μέσα για το meeting. Κι εγώ στην Αθήνα μένω, οπότε να κανονίσουμε το συντομότερο. :D
ωραια μενει να συμφωνησει η Ρεα να ανεβει απο πειραια
Να΄μαι κι εγώ!!!Πριν λίγο τελείωσα την δουλειά και βλέπω μπασκετάκι τώρα(Αρμάνι-Εφές Πίλσεν)!
Γάτος,Fleur,Ρέα είναι μέσα για το Meeting!Και εγώ φυσικά που το πρότεινα,είμαι μέσα.
Ρέα,Πειραιώτισσα,εσένα πως θα σε βολέψουμε τώρα?Θέλεις να έρθει κάποιος να σε πάρει,θες να έρθεις μόνη σου?
Βασικά εγώ μιας που τα χιλιόμετρα τα κάνω για πλάκα,θα ερχόμουν να σε πάρω απο Πειραιά αλλά μιας που είναι λογικό να μη με ξέρεις και να φοβάσαι,λογικά ΔΕΝ θα θες.
Όσα και να έχουμε γράψει εδω μέσα,δεν ξέρουμε τι είναι 100% ο καθένας!Συνεπώς ας φθάσουμε ατομικά στο σημείο της συνάντησης!
Πχ η Fleur μπορεί να θέλει να με κολλήσει Λύσσα,δεν αποτελεί κι αυτό μία πιθανότητα???;)
Χα χα πλάκα κάνω!
Εγώ θα συναντήσω την fleur τελευταίος, γιατί ως γάτος, υπάρχει κίνδυνος να προκαλέσω υποτροπή. :( :p
βλεπετε οτι κραταω επιπεδο και δεν απαντω. κανονιστε ας πει και το Ρεακι λοιπον που βολευει. αν την βολευει κανενα κεντρικο μετρό.
Σταύρο βλεπω οτι παιρνεις τα ρισκα σου χαχαχαχααχααχ. γατε να εμβολιαστεις πριν. αντε ενας ενας :Ρ
χαχα θα φροντίσω για εμβόλιο και θα κάνω και μια έξτρα αγωγή για να μην σας κολλήσω τσιμπούρια. :p