Originally Posted by
Macgyver
Μου λεει αυτο που εγραψα , οτι σου κοβει !! για τα υπολοιπα , πραγματι , ποτε δεν ξερεις !! αλλα δεν ειναι η φυση της δουλειας σου τετοια ωστε να πατησεις πανω σε ανθρωπους , την γνωριζω φυσικα την δουλεια σου , συνεργαζομουν μενα γραφειο σαν το δικο σου !! ο Δημητρης , ναι , επειδη τον γνωριζα προσωπικα , μεναμε στο ιδιο σπιτι , διωροφο ,. απιστευτο ατομο , τον συμβουλευομουν συχνα , μουχε διηγηθει ιστοριες , σεμνος ανθρωπος , εστειλε πλοια του , στον Περσικο , επι Ιραν -ιρακ , 80s , με 3πλο μισθο το πληρωμα , αγορασμενα για 3 εκ. , ασφαλισμενα για 9 εκ , και βυθιστηκαν τα 3 απο ρουκεττες . Αυτο σημαινει παταω επι πτωματων , κατι που δεν θα εκανα ποτε . Στην δουλεια σου , αν δεν εισαι σωστος , δεν θα παραμεινεις για πολυ , εισαι υπολογος σε καποιους . Εγω δεν ημουν υπολογος σε κανεναν , παρα μονο στον πατερα μου ( και σε αυτον ελεγα οτι ηθελα εγω , δεν ηξερε την δουλεια ) , κι εχω αριστο ονομα στην αγορα , που δεν ειμαι πια , λογω βαθειας κρισης , οπως καλα γνωριζεις ! για του λογου το αληθες , σου στελνω με πμ. το ονομα της εταιρειας μου , και τον intelligent shipbroker !!, το γραφειο μαλλον , που συνεργαζομουν ......