Οχι ποτε. Δεν μπορω ντρεπομαι. Εδω τα γραφω ανωνιμα και δεν αντεχω ποσο μαλλον face to face σε καποιο ατομο. Αν τα πω οοολα αυτα που νιωθω σε εναν γιατρο νομιζω να σηκωθει θα παει να φερει το πτυχειο του και θα το καψει μπροστα μου :p
διαφορετικα σιγουρα!..και δεδομενων των συνθηκων..οτιδηποτε ειναι διαφορετικο απο την καταθλιψη σίγουρα ειναι καλυτερο. τι ακριβως ειναι αυτη η κοπέλα? το εχετε συννενοηθει? γνωριζει για την ιδιαιτεροτητα σου?
Kosta εαν δεν εχεις προβλημα με το ανχως η τον χωρο κανε το αλλιως γτ δεν περνεις την κοπελα.σε.ενα ξενοδοζλχειο ασ πουμε η σε ενα αυτοκινητο?
Είναι από αυτές της κοπέλες που με το αζημίωτο πάνε σε ξενοδοχεία σπίτια μπαρ κτλ. Το έχει κανονίσει ένας φίλος που "το έχει" με τις κοπέλες. Η κοπέλα το έχει καταλάβει ότι είμαι ντροπαλός πολύ αλλά δεν έχει καταλάβει ότι θα είναι η πρώτη μου φορα. Μάλλον σε ξενοδοχείο θα πάμε. Έχω τρομάξει τόσο πολυ
θαρρος φιλε μου... ολα καλα θα πανε! προχωρα μπροστα
α καλα νομιζα οτι μιλαγες για τον κωστα...
πάνω στο θεμα του τσατ ειλικρινα σου μιλάω μου εχει κανει εντυπωση... εγω πάντα εψαχνα εναν ανθρωπο που να μπορω να μιλησω και ολο κατι καφροι μου εβγαιναν κ τις φορες που πετυχαινα καποιον νορμαλ ανθρωπο πάντα εδινα ευκαιρια. δηλαδη οι περισσοτερες γυναικες προτιμουν τα λυγουρια?