Originally Posted by
Aeon
Η ψηφοφορία έχει λήξει.
Μικρή συμμετοχή, περίμενα μεγαλύτερη ομολογουμένως. Μόλις 27 μέλη έδειξαν ενδιαφέρον για το είδος της διαχείρισης που επιθυμούν κι αυτό μπορεί να ερμηνευθεί με ποικίλους τρόπους. (σε αυτά συνυλοπογίστε και τις ψήφους των διαχειριστών, που επίσης είχαν δικαίωμα συμμετοχής στην ψηφοφορία).
Κρατώ ωστόσο το αποτέλεσμα και δεν θέλω να κάνω περαιτέρω σχόλια για το αποτέλεσμα.
Δεν έχω απαντήσει σε διάφορα ερωτήματα που προέκυψαν, λυπάμαι γι αυτό. Πάμε όμως παρακάτω, με το νέο "μοντέλος διαχείρισης".
Και μια μικρή-τελευταία επισήμανση: η κατηγορία "γενικά", δεν είναι κατηγορία περί ανέμων και υδάτων. Είναι κατηγορία για θέματα ψυχολογίας που δεν ταιριάζουν σε άλλες, ποιο συγκεκριμένες ενότητες.
Τώρα το να υπάρχουν εκεί μέσα και μερικά άσχετα θέματα, δεν είναι πρόβλημα, αρκεί αυτά να μην είναι πάρα πολλά και να μην "κρύβουν" τα ουσιαστικά θέματα.
Τέλος, σε ότι αφορά το τσατ εντός των θεμάτων, η οδηγία είναι ότι σε ένα βαθμό είναι αποδεκτό, αρκεί να περιορίζεται στο ελάχιστο δυνατό και να μην έχουμε σελίδες επί σελίδων με τσατ, κάτι το οποίο καταντά μη σεβασμός για τον θεματοθέτη που θέλει να συζητήσει αυτό που τον απασχολεί.
Καλή συνέχεια σε όλους (και εν αναμονή των νέων προβλημάτων που θα ανακύψουν από το νέο τρόπο διαχείρισης -λέω εγώ τώρα-....)