και για να το ξεκαθαρίσω είπα ότι οι χαζές όμορφες πάνε μόνο με όμορφους, οι έξυπνες όμορφες πάνε με όποιους γουστάρουν, δεν έχουν πρότυπα.... με όμορφους ή άσχημους....
Printable View
και για να το ξεκαθαρίσω είπα ότι οι χαζές όμορφες πάνε μόνο με όμορφους, οι έξυπνες όμορφες πάνε με όποιους γουστάρουν, δεν έχουν πρότυπα.... με όμορφους ή άσχημους....
Δεν μου απάντησες στην ερώτηση μου. Κλασικα. Θα απαντησω στη δικιά σου ομως. Μήπως πέφτεις εξω στη θεωρία σου οτι οι όμορφοι πανε με όμορφους και οι μετριοι με μετριους και οι άσχημοι με άσχημους κλπ εννοω. ΑΝ υποθέσουμε οτι ειναι ετσι κι εσένα σου τη πέφτουν μονο άσχημες τοτε δεν βγαίνει το συμπέρασμα ότι κι εσύ είσαι άσχημος; Άρα ορίστε τι μας πρηζεις με τις όμορφες σε 1863 ποστ; Οι όμορφοι με όμορφους και οι άσχημοι με άσχημους. Που πας να παίξεις μπάλα εξω από τη κατηγορία σου κύριε; Εγω ΔΕΝ τα πιστευω αυτα αλλα σύμφωνα με την θεωρία σου έτσι παει. Οποτε τι προτιμάς...να κρατήσεις αυτη την θεωρία και να πάρεις απόφαση οτι δεν μπορεις να εισαι με όμορφη (ΔΕΝ το λέω εγω αυτο, αυτο θα ισχυε σε περίπτωση που ισχύει η θεωρία σου) η μήπως προτιμάς να αναθεωρήσεις και να απορρίψεις αυτο το σκεπτικό ότι οι όμορφοι πανε με όμορφους μονο κλπ και να δεις τι παίζει και τι μπορεις να κανεις στα αληθεια για να εισαι με κάποια που σου αρέσει;
Στην δικια μου ερωτηση δεν απάντησες ομως!!!!!! :p:p
Πλακα κανει σε εμας, Why!!!!!
Πραγματικα εκτός το σωμα σου πρεπει να δουλεψεις και το χιουμορ σου. (δεν στο λεω για να σε προσβάλω, απλως οπως είπα και πιο πρίν στις γυναίκες{ομορφες} αρέσει το χιουμορ)
Στην αποψη οτι οι ωραιες με τους ωραίους και οι ασχημοι με τους ασχημους!!!!!
όχι φίλε το εν θερμώ σημαίνει ότι κάπου ήθελες να μου την πεις....και μετά να σου έλεγα το κλασσικό ότι είσαι ρηχός και να πλακωνόμασταν..... εγώ αυτό καταλαβαίνω... γιατί δεν είχα διάθεση να σε κρίνω και να καβγαδίσω μαζί σου, αλλά μήπως βγάλουμε μια άκρη εδώ πέρα στο τι θες και γιατί το θες και γιατί δεν το έχεις αποκτήσει.....
ναταλια περιμένωωωωωω!!!!!!:p
Τοσο πολυ εξαρτάσαι απο την γνώμη των άλλων; Συγνώμη αλλα αυτο είναι παρα πολυ μεγάλο μείον σε έναν αντρα για μια όμορφη και έξυπνη γυναικα που ξέρει τι θέλει.