Ξέρεις κατι; Κάθομαι πιωμένη κι άυπνη και σκεφτομαι πως ισως εχεις δίκιο. Δεν το λέω για πλακα τωρα. Παιζει να κανεις τη καλυτερη δουλεια χωρις να καταλαβαίνεις όμως το γιατι. Η επιμονη σου με εχει γονατισει η εχω αρχισει να τρελαίνομαι, παραδίνομαι, δεν αντεχω. Πολλα απο όσα λες και δείχνεις να πιστεύεις ειναι λαθος αλλα το πείσμα σου εχει οφέλη: Ρισκάρεις να μείνεις μόνος και στοχεύοντας σε ανυπέρβλητα ύψη τελειότητας και σκεφτομενος οπως σκεφτεσαι ρισκάρεις και το να μην ερωτευτείς ποτε. Ωστόσο δεν θα πληγωσεις και δεν θα πληγωθείς, γιατι ολοι ειναι γεμάτοι ατέλειες και ισως τελικά κοροϊδεύουν τους εαυτούς τους ασυνειδητα για κάποιο διάστημα και μολις λήξει η ντόπα αυθυποβολης τα κάνουν ολα λιμπα. Τη καλύτερη δουλεια κανεις. Ζυγισε κόψε ραψε κρινε και μη σκοτιζεσαι. Μακάρι να βρεις οσο αμεσα θες την τελεια πανέμορφη κοπέλα και να μην χρειαζεται να σμπαραλιασεις κανέναν στη πορεία ουτε να σμπαραλιαστεις, μακαρι να ειναι ολα τόσο απλα και ανέμελα για σένα με την όμορφη κοπέλα οσο φαντάζεσαι, μακαρι η απαντηση να ειναι πως ειναι εύκολο για τους τέλειους σε ομορφια ανθρώπους,τουλάχιστον για κάποιον ας ειναι ευκολο. Μακαρι. Η κι αν δεν σου τύχει αφου προτιμάς να εισαι μόνος παλι καλο, κύριος, ατσαλάκωτος. Εγω εχει σχεδον ενα χρονο που ήρθα αντιμέτωπη με την ασχημη πλευρά των σχέσεων και του ερωτα και μολις ειχα αρχισει να νιωθω καλα όχι απλα με την έννοια "το ξεπέρασα" αλλα και με την εννοια "έμαθα, εξελιχτηκα, ωριμασα, αποκόμισα κατι χρήσιμο απο αυτη την ιστορία, πατάω πιο γερά στα πόδια μου ως ανθρωπος και νιωθω καλα με οσα εχω στη ζωη μου" . Εχει κανα μηνα που ειχα αρχισει να αισθάνομαι οσο καλα προσπαθούσα να σου δείξω οτι μπορει να αισθάνεται ένας ανθρωπος μόνος του, όχι μονο με την μοναξιά του αλλα και γενικα, ένας ανθρωπος που στεκεται στα πόδια του και αγαπάει τον εαυτο του, που εξελίσσεται βελτιώνεται και δυναμώνει για αυτο λυσσαξα να στο εξηγήσω κι εσενα, χάρηκα τοσο που το ένιωσα αυτο στο πετσί μου, ήθελα να στο δειξω. Στα αληθεια ένιωθα τοσο καλα και τόσο γεμάτη χωρις λογο ,μια μερα συνειδητοποίησα ποσο καλα ειμαι τελευταία και τρόμαξα. Ηθελα να νιωσεις το ιδιο καλα κάποτε ασχετα που πιθανόν σε προσωπικά μνματα σε άλλους παίζει πλεον να λες να ψοφησω η να πάθω καρκίνο η κι εγω δε ξερω τι λολ. Και γυρίζω σημερα χαρούμενη και γεμάτη καλη διαθεση και αλκοόλ μέσα μου και βλεπω παλι τα δικα σου...και γυρισε το μυαλό μου στη ναταλια που περιφερόταν σα χαμμενο κουβάρι πονου στους δρόμους με δακρυα στα ματια. Αυτη ειμαι και τωρα που γράφω ξενυχτισμενη και ασχημη απο τη μασκαρα που ειναι πασαλειμενη παντου. Εχω και πονοκεφαλο τωρα και δεν θυμάμαι τι ήθελα να πω. Ειναι και σαν να εχω βγάλει τα σωψυχα μου στον τοίχο τωρα λολ σε έχω μάθει τι νομίζεις. Τεσπα τζάμπα τα περιπλέκουμε κάνε τα γυμναστήρια σου βρες εκει ενα ωραιο προσωπο κι ενα ωραιο κωλο μιλα της και εισαι άρχοντας. Δεν ξερω τι μαλακιες έγραψα τωρα μαλλον δεν θα μου αρέσουν μετα όταν τα ξαναδώ τεσπα. Καλημερα!