Καλα δεν θα γραψουμε μυθιστορημα φυσικα. Μικρες ιστοριες θα ειναι, δυο-τριων ημερων λεω εγω. Να το εχουμε υποψη αυτο το χρονοδιαγραμμα οταν τις γραφουμε, να προχωραει το πραγμα.
Printable View
παντως εγω δεν θα αντεξω παλι μαλακιες θα γραφω σας το λεω απο τωρα με πολυ αγαπη χαχα
Λοιπον που εχετε μεινει στη ιστορια?
Ετσι ειναι οι συντηριτικοι για σενα; Μαστα :P
Απορω τι θεωρεις νορμαλ και τι καφρικο χαχα...τεσπα δεν θα κατσω να σε αντικρουσω ουτε θα αναλυσουμε τι ειμαι και τι δεν ειμαι...Αντε θα γραψουμε καμια ιστορια ρε παιδιαααα; Why που εισαι; admforall? Κανας αλλος που θελει; Cube εσυ εισαι μεσα αποψε;
Στη σελιδα 6 ειχαμε μεινει. Ειμαστε στη σπηλια, ο νικ εχει δειρει τον αγνωστο και δεν μαθαμε ποιος ειναι, πηρε το οπλο του why, τελικα ηταν ασφαιρο και ο why εβγαλε δευτερο και οδηγει τωρα αυτος. Ειχαμε ψηφισει προς τα που θα πανε δεξια η αριστερα και η ναταλια ειχε φρικαρει με τον νικ κ τον γουαι (που ο γουαι ισως ειχε δικα του κινητρα χωρις να σημαινει κατι) και ηθελε να πανε στην αντιθετη κατευθυνση και ηλπιζε να σωσει τη κατασταση ο αντμφοραλ αλλα εκεινος εγνεψε μεν συναινετικα αλλα ψηφισε να παμε με τους υπολοιπους. Αυτα εν ολιγοις. Γιατι να μη τη συνεχισουμε καλε; Πλακα ειχε.
Ωραια βλεπετε μια σκια στα τοιχοματα τις σπηλιας....
Ασε μας ρε νικ 15 ηταν το μαξ που εκανα, τσεκαρισμενο :P σειρα δεν βαλαμε...κιουμπ εισαι μεσα; αρνταμπεν θα γραψεις κ συ;
I will write
ωρααια αλλα ο γουαι και ο αδμ?
cube eisai mesa?
Τελικά θα συνεχίσετε τα παλιά? Ε για ξεκινήστε και άμα είναι θα πεταχτώ και εγώ να γράψω.....