Δεν ξέρω αν το διάβασες όλο το νήμα, αλλά την έχω κάνει ήδη την κίνηση!!!
Printable View
Εγώ δεν θα καψουρευομουν εξαρχης κάποιον σε σχέση λολ...και το να δείχνει ενδιαφέρον κάποιος ενώ είναι σε σχέση θα με ξενερωνε...θα μου έδειχνε πως ο χαρακτήρας του έχει στοιχεία που δεν μου αρέσουν σε έναν σύντροφο οσο καλός και φοβερός κι αν μου φαινοταν...
Το θέμα δεν θα ήταν αν παίζει απλά ή αν με θέλει στα αλήθεια...θα ήταν ότι αυτό το άτομο κάνει γνωριμίες και εξερευνά τις επιλογές του ενώ είναι σε σχέση...και δεν θα ήθελα να είμαι απλά μία επιλογή για τον σύντροφό μου από τις διάφορες...είμαι της λογικής πως αν κάποιος μπαίνει στη διαδικασία να "διαλέξει" ΔΕΝ θέλω να διαλέξει εμένα. Γιατί αντίστοιχα οταν ερωτεύομαι εγώ δεν βλέπω τίποτα και κανεναν άλλον. Τώρα αν σε χαροποιει το "ου ου διάλεξε εμένα!" (Που πιθανόν θα σε ικανοποιήσει πολυ αν γινει) καλως...καθενας σέβεται τον εαυτό του με τον τρόπο του...αλλά απο το τρόπο που φένεται να χειρίζεται τα πράγματα να ξέρεις παντα θα αφήνει περιθώρια και θα κοιτάει τις επιλογές της...και θα παίζει και θα ζυγιζει...έχω φίλη που το κάνει καμία 8 χρόνια ασταμάτητα, χωρίς να σταματάει αυτός ο κύκλος απο τον εκαστοτε "φίλο" σε "νόμιμο σύντροφο" και ούτω καθεξής...του καθένα έρχεται ή σειρα του να ειναι ο επομενος μαλακας και δεν το ξέρουν καν... το θέμα βέβαια δεν ειναι αυτη, (που είναι και αυτή πολύ καλός άνθρωπος και ενδιαφέρων κλπ)....απλά σου το λέω επειδή το έχω δει να γίνεται και παρ'οτι έχει επίγνωση δεν μπορεί να σπάσει αυτο τον κυκλο...
Πάντως ασχετα που νομίζω οτι ή κρίση σου είναι οντως πολύ θολωμενη, τι να σου πω ρε συ, μπορει να έχετε τον υπέρτατο έρωτα και αυτή η συμπεριφορά της να μην είναι μοτίβο ούτε να σημαίνει κάτι και να είναι η εξαίρεση. Μακάρι στο εύχομαι. Αν και οι πιθανότητες είναι εναντίον σου.
Και ειλικρινά δεν ξέρω τι να σου πω να κανεις...αυτά τα ξέρει το κεράσι που είναι μετρ σε ολα τα πράγματα με τα οποία διαφωνω κάθετα λολ...ακου εκείνον ίσως...
Άκουσε λίγο.
Εκεί έγκειται το πρόβλημα που είχα. Κάθε θετική αντίδραση στη συγκεκριμένη γυναίκα την έβλεπα σαν επιβεβαίωση των προθέσεών μου.
Εκεί είναι και το δικό σου.
Και σου είπα ότι είναι χαμένος χρόνος είναι γιατί δεν γίνεται κάτι ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ!
Όλο μέλι μέλι και τηγανίτα τίποτα!
Δώσε τελεσίγραφο στο φινάλε.
Και επειδή έχω μάθει πολύ καλά τον τελευταίο καιρό πως κάθε αρχή έχει και ένα τέλος, για σένα τι θα υπάρξει μετά από αυτή;
Δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο και βέβαιο.
Γιατί δεν ξέρω αν θα είστε μαζί για μια ζωή, αν και στο εύχομαι εν τέλει.
επειδη βλεπω να επιμενει η εντυπωση σου οτι τελικα δεν εχει αλλη σχεση, και για να επιμενει, κατι θα ξερεις, δλδ θα εχεις ενδειξεις απο διαφορες κουβεντες και κινησεις οτι δεν υπαρχει αλλος, δεν σε προβληματιζει ο λογος που σε κραταει σε αποσταση αν τελικα ειναι ελευθερη?
αν δεν ειναι παρθενα, που το θεωρω αρκετα απιθανο στην ηλικια της,(αν το θεωρεις πιθανο, μας το λες), η μονη εκδοχη που μπορω να σκεφτω για να σου λεει τετοιο ψεμα, ειναι το να μην σε βλεπει ερωτικα αλλα να της αρεσει η παρεα σου.
εσυ τι εξηγηση δινεις για την σταση της αν δεν εχει καν σχεση?
τοτε σκεψου σοβαρα κ λογικα...εφοσον δεν εχει αλλον οπως πιστευεις..γιατι σε εχει stand by?
νιωθω οτι εθελοτυφλεις..κ δεν το νιωθω μονο εγω..αλλα απ οτι βλεπω ολοι μας..δεν ειναι δικη μου εντυπωση αρα.
επισης νιωθω οτι θα πληγωθεις πολυ απο την τυπισα...
ανοιξε λιγο τα ματια σου κ παρτα κραναρα λιγο κ σκεψου κ μπες στην θεση της..
πως ανεχεσαι να σου το κανει αυτο?
εσεις οι αντρες πραγματικα παιδια παρεξηγειτε πολυ ευκολα τις κινησεις μας.
προσφατως γνωρισα ενα ατομο που ειναι στην μπαντα μου, καναμε παρεα φουλ..καφεδες ποτακια ολοι μαζι.εβλεπα οτι το παιδι καθοταν μονο διπλα μου, μου ζητησε να βγουμε για εναν καφε να τα πουμε μιας κ ειχαμε μια κουβεντα που ηταν σοβαρη κ ηθελε "να τα πουμε"..δεχτηκα, πηγα τα ειπαμε γελασα με τα αστεια του..οκ..
μετα απο λιγο καιρο..εβλεπα οτι μου εστελνε μνμτα στο μεσεντζερ με αερολογιες του στυλ "τι κανεις τωρα?" κλπ κλπ..
την κυριακη πηγαμε για να κανουμε ενα σπορ μαζι..εγω φιλικη αλλα παντα ευγενικη κ χαμογελαστη..
δεν ενθαρυυνα...κ καναμε μια συζητηση..εκει πανω του ειπα οτι οι αντρες με παρεξηγουν επειδη ειμαι παντα ανοιχτη κ κοινωνικη κ νομιζουν χιλια δυο...κ οτι συνηθως με ερωτευονται κ μετα τρωνε την ατακα "εχω σχεση"..
να σημειωσω οτι ξερει οτι εχω σχεση..
εκει μου λεει "κ γω παω να σε ερωτευθω" κ του λεω " μα τι στο διαολο παθαινετε ολοι σας?"
τεσπα..μου ειπε καποια πραγματα οτι επειδη ειμαι ανοιχτη, εχω μια εμφανιση κ γενικα συζηταω..οτι γι αυτο αρεσω.
απο την κυριακη κ μετα ο τυπος απομακρυνθηκε αισθητα..ουτε μνμτα.ουτε φωνη ουτε ακροαση.
καταλαβα λοιπον οτι μεχρι την Κυριακη..ο τυπος ενιωθε οτι εγω του εδινα πρασινο φως!!!
κ γι αυτο ηθελε επικοινωνια...δλδ επειδη του μιλαγα, του εδωσα σημασια κ καναμε καποιες δραστηριοτητες μαζι κ συζητησεις, ενιωθε οτι εγω γουσταρω..
εκει καταλαβα λοιπον πως εσεις οι αντρες πολυ ευκολα παρεξηγειτε ενα αγγιγμα μας, μια κουβεντα μας, ενα χαμογελο μας..
εγω σκυλα δεν θα γινω ..οσοι την παταν καλα να παθουν..το θεμα ειναι να ωριμασουν κ να καταλαβουν πως οκ ρε φιλε ειμαστε ανθρωποι κ κουβεντες θα πουμε κ θα γελασουμε κλπ κλπ.
μεχρι εκει.
εσεσα σου ειπε οτι της αρεσες..οκ...κ τι? τι σημαινει αυτο?τις αρεσες αλλα δεν εχει κανει κατι μαζι σου..
κ αν της αρεσες πολυ οπως λεει θα ηταν ηδη κοντα σου..σε σενα..
νιωθω οτι παραμυθιαζεσαι κ δες θες να δεις την αληθεια..
εφοσον επιμενεις σε αυτην την σταση..τοτε πας βουρ για φαγωμα μουτρων..μερικοι ανθρωποι πρεπει να τα φανε τα μουτρα τους για να μαθουν.
πιθανον εισαι ενας απο αυτους.
φυσικα κ ευχομα να μη συμβει κ να βγω 100% λαθος.!! εννοειται..αλλα φιλε μου παει καιρο αυτη η ιστορια..δεν νομιζεις οτι πρεπει να ξεκαθαρισεις την κατασταση τελος παντων?
Χαρά στο κουράγιο σου, anxious!
Κοίτα, κάθε άνθρωπος θέλει να πιστεύει σε κάτι.
Είτε αυτό το κάτι είναι αληθινό είτε αυτό έχει ψήγματα αληθείας.
Αυτά τα ψήγματα είναι που τα παρεξηγούμε! Και όταν τρέφεις αυταπάτες, θα απογοητευτείς με τον χειρότερο δυνατό τρόπο!
Εγώ φίλε μου, σε προετοιμάζω για τα χειρότερα. Δεν πρέπει να πάθεις απότομη προσγείωση στη πραγματικότητα.
Από το πρώτο σκαλί του βάθρου που είναι τώρα στο μυαλό και στη καρδιά σου, θα έρθει μια μέρα που θα θέλεις να την ξεχάσεις, θα την βρίζεις και θα την σιχτιρίζεις και δεν θα μπορείς! Με τίποτα και με τη καμία! Τότε θα είναι που θα κολλήσεις χειρότερα!
Προσπάθησε να δώσεις τέλος στην αναμονή. Στο λέμε όλοι!
Θα έχεις άσχημα ξεμπερδέματα αν συνεχίσεις έτσι!
Εγώ πιστέυω ότι οι γυναίκες θέλουν φίλους άντρες, οι άντρες συνήθως δεν προσεγγίζουν κάποια για φίλη, αλλά για ερωτικό...οπότε εκεί είναι η λούμπα .....ότι εσύ ως γυναίκα περνάς ίσως καλά, τον θες για φίλο και ο άλλος το μεταφράζει ως πράσινο φως....ο θεματοθέτης βέβαια έχει ενδείξεις από την κοπέλα .........
ναι συμφωνω cube. εγω γενικα, καθως ειμαι κ υπερκοινωνικο ον..σε σημειο αηδιας τελικα..μπορει κ αυτο να ειναι πλεον παθολογικο..γιατι ειμαι το αντιθετο του αντικοινωνικου..δλδ σε ακραια φαση...παρεξηγουμαι ευκολα απο τους αλλους..
να σου πω κιολας χεστηκα..απλα με κανει κ νιωθω λιγο λυπη οταν καποιος απομακρυνεται επειδη τελικα διαπιστωνει οτι δεν θα του κατσω... κ τελκα καταληγω να εχω..αντρες φιλοδοξους "φιλους " που ευελπιστουν να τους κατσω..κ κανενα ουσιαστικο φιλο...με τις γυναικες δεν μπορω να συνεννοηθω ιδιαιτερα..δεν ξερω γιατι..αλλα δεν πιστευω κ γω προσωπικα στην γυναικεια φιλια..οποτε δεν εχω κ φιλους...εχω εναν κολλητο κ τα αδερφια μου κ τεραστιο κοινωνικο κυκλο..αλλα μαρεσει να σου πω.
με τις γυναικες δεν θελω πολλα πολλα γιατι εχουν απαιτησεις κ γω πιεζομαι..
να φαμε, να τα πουμε κανα 3ωρο..εγω δεν εχω χρονο ουτε για μενα...θα χω γι αυτες?
ξερεις τι μου θυμιζει?κατι πρωην μου που ειχαν κολητους απο το δημοτικο και τις γουσταρανε αλλα ητανε κοτες μεγαλες και δεν το ειπανε ποτε....
θυμαμαι σε μια σχεση μου πριν χρονια...βγηκαμε εγω η κοπελα μ και ο κολλητος της ..και μολις φυγαμε τις λεω αυτος ειναι ερωτευμενος μαζι σ...και μου λεει μπα δεν ειναι.....και τελικα μετα απο δυο μερες τις εκανε ερωτικη εξομολογηση...και ηρθε και μου το ειπε και γελαγαμε μαζι...και μ ελεγε μα ειναι δυνατον να νομιζε πως θα τον κοιταξω ποτε?και μετα ενω καθομασταν την παιρνει τηλ και τον διαολοστελνει....σου μιλαω για φιλια 10 χρονων ...
τωρα για τα υπολοιπα νταξει το να μπεις σε ενα ζευγαρι αναμεσα δεν ειναι και οτι καλυτερο.......αλλα οταν εισαι ερωτευμενος δεν σε νοιάζει...σε ολους εχει τυχη να θελουν δεσμευμενη γυναικα..
και επισης συμφωνω με τους απο πανω οτι δεν θα σ κατσει ποτε...αμα ηταν να σ κατσει θα ειχε γινει ηδη ....μην γινεσαι παιχνιδακι της
Με αφορμή αυτό το ποστ ας ανακεφαλαιώσω γιατί μερικοί μάλλον το χάσατε κάπου το στόρι:
1) Όταν της την έπεσα γνώριζα ότι είναι ελεύθερη.
2) Από τότε που μου είπε ότι είναι σε σχέση, το σεβάστηκα κ δεν την ενόχλησα καθόλου. Εκτός από κάνα δυο φορές με κοπλιμέντα μέσω μνμ (+μια εξομολόγηση επιπλέον σε αδύναμη στιγμή).
3) Όχι μόνο δεν την ενόχλησα αλλά έκοψα κ κάθε είδους επαφή για ένα 20ήμερο περίπου.
4) Εδώ και 1 μήνα εγώ δεν επικοινωνώ καθόλου. Αυτή είναι που στέλνει μηνύματα και ζητάει να βγαίνουμε όλο κ πιο συχνά. Και όντως βγαίνουμε (σε φιλικό/επαγγελματικό επίπεδο).
5) Εκτός από καψουρεμένος μαζί της, νιώθω (τουλάχιστον αυτή τη στιγμή) ότι την αγαπάω αληθινά κ δεν θα ήθελα να τη χάσω από τη ζωή μου. Θα ήθελα να την έχω έστω και σαν φίλη.
Με βάση αυτά τα δεδομένα λοιπόν μπορείτε να με κατακρίνετε (και να με βρίσετε) όσο θέλετε. Αφού δεν με βλέπει ερωτικά, όπως λέτε, γιατί επιδιώκει πιο συχνή επικοινωνία κ γιατί ζητάει να βγαίνουμε από τη στιγμή μάλιστα που ξέρει τα αισθήματα μου γι' αυτήν; Την επικοινωνία μπορώ να την καταλάβω. Είναι στα πλαίσια της δουλειάς, μπορεί να είναι φιλάρεσκη, να κολακεύεται, να επιδιώκει να εκμαιεύει κοπλιμέντα, οκ. Τις εξόδους όμως και τα ραντεβού; Γιατί τα ζητάει;
Ελπίζω τώρα να καταλάβατε. Από τη μια δεν μπορώ να κάνω το βήμα παραπάνω γιατί έχει σχέση κ το σέβομαι (υποσχέθηκα κιόλας ότι δεν θα αναφέρω ξανά τίποτα για το θέμα) κ από την άλλη φαίνεται να δείχνει ενδιαφέρον κ να μου δίνει όλο το "πράσινο" φως!!!
Θα μας βόλευε πολύ να σου χαϊδέψουμε τα αυτιά και να σου λέμε ότι αυτή είναι η γυναίκα της ζωής σου, ότι είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον και αλλά τέτοια τετριμμένα ρομαντικά λογάκια.
Εσύ όμως θα είσαι αυτός που θα το φάει μια μέρα το πακέτο. Να το θυμάσαι. Εσύ μια μέρα θα υποφέρεις γιατί εθελοτυφλείς!
Οι δικές μας οι ζωές, όποια και αν είναι η έκβαση της ιστορίας σου, δεν θα επηρεαστούν καθόλου. Η δική σου θα είναι αυτή που θα επηρεαστεί και με το παραπάνω!
Εμείς όμως και από εμπειρία (άλλος με μεγαλύτερη εμπειρία άλλος με μικρότερη), σου λέμε πως το πράγμα δεν θα έχει μακρά πνοή.
Και ούτε έχει!
Ωραία, μια χαρά. Αν διάβασες όμως κ το πιο πάνω ποστ βλέπεις ότι εγώ κρατάω αποστάσεις και προσπαθώ να ξεκόψω. Τελείως όχι φυσικά, γιατί είναι κ η δουλειά στη μέση. Απλά να περιοριστεί η επικοινωνία στα απολύτως τυπικά κ αναγκαία. Όταν όμως η άλλη με προσεγγίζει ακόμα πιο πολύ κ ζητάει να βγαίνουμε όλο κ πιο συχνά, πως το εξηγείς; Και πως υποτίθεται ότι πρέπει να αντιδράσω εγώ... καψουρεμένος άνθρωπος;!!