ισως γτ αρκετοι δεν εχουμε κατι απο αυτα....
Printable View
Το μήνυμα διαγράφηκε από τη διαχείριση (συνεχόμενα off topic μηνύματα).
ρε παιδια γτ δεν ανταλλασετε fb να κανετε chat?....νταξ πλακιτσα..μη με βρισετε κ μενα...
οταν ελεγα στον ψυχολογο μου "τσακωθηκα με αυτον κ ανταλλαξαμε κουβεντες βαριες κλπ κλπ" μου ελεγε παντα με ενα ηρεμο κ γαληνιο υφος ..|" μα καλα τοσο πολυ αγαπιεστε??"
σαν να μου ελεγε οτι οταν επιμενουμε στον καυγα πανω σημαινει οτι εχουμε καποια καλα αισθηματα για τον αλλον..οτι κ καλα για να μας ενοχλει τοσο πολυ το οτι μας την λεει, σημαινει οτι υπαρχει καποια ιδιαιτερη συμπαθεια..στην ουσια οταν υπαρχει αδιαφορια..τοτε κ μονο σημαινει οτι δεν υπαρχουν αισθηματα..αυτο που θελω να πω φυσικα δεν ειανι οτι ειστε ερωτεμυενοι ή οτι εχετε ιδιαιτερη συμπαθεια..απλα μηπως πρεπει να σκεφτειτε για ποιον λογο σας ενοχλει τοσο πολυ ο λογος του αλλου...μονο οταν εχουμε ψηλα καποιον αλλον μας ενδιαφερει η γνωμη του..
μπορει να κανω κ λαθος με την σκεψη αυτη..αλλα θεωρω οτι ειναι κατι εποικοδομητικο να σκεφτομαστε παντα ολοι μας, γιατι πχ μερικες φορες μας πειραζουν τοσο πολυ τα λογια του αλλου??τι αξιζει για εμας..τι μας ενδιαφερει?τι σημαινει ολο αυτο για εμας?
πριν απο λιγο συγκρουστηκα με εναν συναδελφο μου..νευριασα κ εβγαλα καπνους...
ομως μετα απο λιγο μου περασε..ενιωσα οτι πολυ απλα χεστηκα..δεν με αφορα..
αλλη βαρυτητα εχει να τσακωθω με τον συντροφο μου κ αλλη να τσακωθω με τον συναδελφο μου που απλα λεμε ενα γεια το πρωι κ ενα γεια το απογευμα..
Το μήνυμα διαγράφηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Το μήνυμα διαγράφηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης (συνεχόμενα off topic μηνύματα)