Originally Posted by
PositiveWave
Διάβασα τις απόψεις σας, όμως εγώ δεν καταλαβαίνω το δριμύ κατηγορώ σας. Δηλαδή έφταιξα στο ότι μ' άρεσε; Έφταιξα που για χάρη της θα έκανα τα πάντα και έκανα ο,τι περνούσε από το χέρι μου; Ή μήπως ήθελα να την βλάψω, να την καταστρέψω, βάσει κάποιου σχεδίου; Έφταιξα στο ότι πέρασα ένα καλοκαίρι μες τη στεναχώρια και μες το κλάμα και θα το θυμάμαι μια ζωή ως ένα από τα χειρότερά μου, αν όχι το χειρότερο;
Γιατί άνοιξα αυτό το θέμα; Τι τίτλο έχει αυτό το θέμα; Τι λέω σε αυτό το θέμα; Δεν καταλαβαίνω γιατί με κατακεραυνώνετε, λες και εγώ είμαι ο νούμερο 1 εχθρός της σ' αυτόν τον πλανήτη! Λες και είχα αρχικό σκοπό, να τα κάνω όλα αυτά για να με μισήσει! Να καταλάβω την γυναικεία αλληλεγγύη που διέπει κάποιες φορές τις σχέσεις μεταξύ των γυναικών και που υπάρχει από αρχαιοτάτων χρόνων (μιλούσε και ο Ευριπίδης, στην τραγωδία του "Ελένη"), όμως να φταίω για ο,τι περνάω και να εκλογικεύσω την άρνηση της για επικοινωνία, ως κάτι φυσιολογικό, δεν γίνεται!
Δεν έχω το προνόμιο να διαβάζω το μυαλό της, ούτε και το μυαλό κανενός! Μη νομίζετε πως όλοι θα καταλάβαιναν τη σιωπή και την άρνηση για επικοινωνία, ως κάτι φυσιολογικό! Αντιθέτως, με τη σιωπή τον βασανίζεις τον άλλον! Και αν ψάξετε επιστημονικά άρθρα επί του θέματος, μάλλον θα καταλάβετε καλύτερα τι εννοώ.
Και όσο αφορά το γεγονός της διακοπής της επικοινωνίας μας και της άρνησής της να με αποδεχθεί στο FB, αυτό καθεαυτό με έκανε να καταρρεύσω, να χάσω τον εαυτό μου, κάθε ίχνος αυτοεκτίμησης μου και να κάνω τις πιο αρνητικές σκέψεις που έχω κάνει στη ζωή μου. Μήπως φταίω και για αυτό;
Περιμένω να ακούσω πως φταίω για όλα!
Κάποια πράγματα δεν τα διαλέγεις! Έρχονται και σε διαλέγουν από μόνα τους!
Και για να ξεκαθαρίσω κάτι. Δεν καταφέρομαι εναντίον σας και ούτε έχω κάτι μαζί σας.
Αντίθετα, όπως έγραψα και πιο πάνω, σας ευχαριστώ για τη βοήθεια και τη κατανόηση που μου δείξατε, από τη πρώτη στιγμή!