A όλα και όλα. Όταν μιλάμε για έρευνες τα πράγματα σοβαρεύουν........Δεν κάνουμε πλάκα...... Η έρευνα είναι έρευνα.
πχ ο Κούγιας αυτήν την έρευνα θα χρησιμοποιήσει όταν βρούμε την γυναίκα του στον κήπο του........μονιμα σε κατάσταση γλάστρας.....
Printable View
A όλα και όλα. Όταν μιλάμε για έρευνες τα πράγματα σοβαρεύουν........Δεν κάνουμε πλάκα...... Η έρευνα είναι έρευνα.
πχ ο Κούγιας αυτήν την έρευνα θα χρησιμοποιήσει όταν βρούμε την γυναίκα του στον κήπο του........μονιμα σε κατάσταση γλάστρας.....
Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ. ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ :cool:
πχ ο Κούγιας αυτήν την έρευνα θα χρησιμοποιήσει όταν βρούμε την γυναίκα του στον κήπο του........μονιμα σε κατάσταση γλάστρας..... [/quote]
Πολύ καλό....αλλά φαντάσου τι πέρασε ολόκληρη γλάστρα που εφυγε τρέχοντας απ\' τον κήπο της Εδέμ...(υλικά εννοώ, γιατί αυτό την ενδιέφερε).
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΓΛΑΣΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΜΟΥ
Λέω να πάω να ψάξω για εκείνο το φτυαράκι που είχα στην αποθήκη να είμαι έτοιμος....
Καλημέρα
εγω θα την πλακωνα στο ξυλο λιγο υφους! ουστ! να μου λειπουν τετοιες γλαστρες!Quote:
Originally posted by MANTHES
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΓΛΑΣΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΜΟΥ
Όπως πάντα συμφωνείτε.........
ΕΛΑ ΡΕ ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΚΩΝΕΣ ΧΕΡΙ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΟΣΟ ΠΑΛΙΟΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ
εχεις εν μερει δικιο. σε γυναικα γενικα κι εγω πιστευω οτι δεν πρεπει να σηκωνεις χερι, αλλα κι αυτο δεν ειναι απολυτο, δηλαδη αν σου κανει κατι πολυ αδικο, πχ κερατωμα ή δεν ξερω κι εγω τι, τοτε αυτες οι αποψεις πανε περιπατο!
και για την παραπανω γλαστρα ευχαριστως θα εκανα μια εξαιρεση και θα την αρχιζα σφαλιαρες! εννοειται οτι θα το κανα απλα για να κοκκινησω τα μαγουλα της και να μην χρειαζεται πουδρα! οσο πιο φυσικα γινεται τοσο καλυτερα!
AN EXEIΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΗΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ. ΟΠΟΤΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ
ΤΙ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ; Η ΚΟΠΕΛΑ ΑΠΛΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ. ΔΕΝ ΥΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΩ ΑΥΤΟ
εγω θα παρω και τις 2 επιλογες ταυτοχρονα, πρωτα ξυλο και μετα φυγε! να μην εκτονωθω πριν φυγει?
τι ειναι αυτο που ειπες? θετικο το να δειχνεις τα αρνητικα στοιχεια? οτι αρνητικο δειχνεις κακο ειναι δεν ειναι καλο! η ουσια ειναι να δουλευεις τα αρνητικα στοιχεια ωστε να τα εξαφανισεις. Δηλαδη αν εγω ειμαι επιθετικος τυπος και ειμαι σε μια παρεα, πρεπει να τους πλακωσω στο ξυλο για να μην υποκρινομαι οτι δεν ειμαι επιθετικος?
ΟΧΙ. ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΠΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ. ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΟΝΟ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΥΠΟΥΛΟ
ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΥΠΟΚΡΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ