Βασικά, γιατί όλη η ζωή κάποιοι να πρέπει να περιστέφεται, αν θα συναντήσει κάποτε τον "έρωτα" ή όχι. Εντάξει οι περισσότεροι άνδρες κοιτάνε μόνο το σεξ. Το συναίσθημα, οι γυναίκες περισσότερο το κοιτάνε, γι'αυτό και απογοητεύονται. Περιμένουν, το τέλειο, το εξιδανικευμένο, αλλά ξεχνάνε πως όλοι είμαστε άνθρωποι και οι άνθρωποι έχουν ελαττώματα και προτερήματα. Το "εντάξει καλός είναι, αλλά δεν ξετρελάθηκα", μου δηλώνει και έναν εγωισμό. Δηλαδή τι θα ήθελες να φοράει μπέρτα και να έχει μια κορώνα στο κεφάλι; Άνθρωπος είναι, ένας απλός άνθρωπος. Το θέμα είναι ότι τα πρότυπα, έχουν αλλοιώσει όλο τον χαρακτήρα του έρωτα και αυτό είναι ένα πρόβλημα. Τέλος λένε, ότι όταν κάτι ψάχνει πολύ, ποτέ δεν σου έρχεται. Και αυτό το λέω και από εμένα. Που με ερωτεύτηκε μια πολύ όμορφη κοπέλα και παραμένει όμορφη και εγω την απέρριψα, διακριτικά, γιατί ήμουν πιεσμένος με τις πανελλήνιες τότε. Ναι είναι χαζό επιχείρημα και τώρα το μετανιώνω. Όμως ήρθε ο έρωτας και μου χτύπησε την πόρτα, στην χειρότερη φάση της ζωής μου, όταν πραγματικά δεν τον έψαχνα τον έρωτα. Ο έρωτας, έρχεται σε απίθανες φάσεις τις ζωής μας, όταν πραγματικά δεν τον ψάχνουμε. Και μην κλείνετε τις πόρτες στους ανθρώπους, κάποιοι μπορεί να μην σας κάνουν το "κλίκ", εξωτερικά, αλλά εσωτερικά να είναι εντάξει άτομα. Ισχύει και για τα δύο φύλα αυτό.