Originally Posted by
M87
Στην τελική, ακόμα και αν η ψυχιατρική / ψυχολογία ήταν επιστήμες (που δεν είναι), θα έπρεπε κάπου να βλέπουμε τα αποτελέσματα τους. Που είναι αυτά; Τι σκ*** κάνουν στην Ελλάδα 54 χρόνια τώρα; Τι έχουν επιτύχει; Η στατιστική παρακολούθηση του πληθυσμού από ψυχιατρική / ψυχολογική σκοπιά και σε ότι αφορά "τους καρπούς των προσπαθειών τους" είτε δεν τους ενδιαφέρει [οπότε διαπιστώνουμε ψευδοεπιστήμες] είτε δεν τους συμφέρει [οπότε και διαπιστώνουμε ΑΛΛΕΣ σκοπιμότητες τις οποίες πρέπει να αναζητήσουμε στα φαρμακεία, τα ψυχιατρεία, τον ΕΟΦ και το υπουργείο υγείας].
Εάν τα όσα έλεγα ήταν απλά ψεύδη, είτε επειδή δεν κατανοούσα για τι μιλούσα, είτε επειδή ήμουν κακόβουλος, θα έβγαινε ΕΠΩΝΥΜΑ ένας εκπρόσωπος της ψυχιατρικής / ψυχολογίας και θα με διέψευδε με τρόπο ο οποίος θα ήταν ελέγξιμος από τον αναγνώστη, προκειμένου εκείνος να μπορεί να διασταυρωσει ότι είμαι είτε "φελλός" είτε κακεντρεχής είτε και τα δύο.
Αντί αυτού όμως, είναι ΠΟΛΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΙ με το να κάνουν μόκο. Επίσης η ΕΨΕ έχει ανακοινώσει κάτι τελευταίου τύπου μεταπτυχιακά με τίτλους "Εφαρμοσμένη Νευροανατομία" και "Ψυχοπαθολογία" σε μια προσπάθεια να ενδυθούν με "ιατρικό κύρος" τώρα που έχει αρχίσει να ξηλώνεται η ποδιά τους και νιώθουν ότι "μπάζει".
Γιατί λοιπόν - κατά την άποψη σου - δεν βγαίνει κάποιος επώνυμα να με διαψεύσει - σύμφωνα με σένα - εμένα τον "νεαντερταλ"; Με λυπούνται ή δεν θέλουν να έρθουν να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά;