επ!
ξετσουμισες εσυ?
που ησουν κρυμμενο?
πολυ χαιρομαι που σε ξαναβλεπω!
Printable View
επ!
ξετσουμισες εσυ?
που ησουν κρυμμενο?
πολυ χαιρομαι που σε ξαναβλεπω!
εδώ γύρω-τριγύρω είμαι ;) απλά είπα να περάσω μια βόλτα από τα παλιά λημέρια μου να δω πως πάνε τα πράγματα :)
Μπουυυυυ :p
Γεια σας!!!ειμαι και εγω ενα φαντασμα του φορουμ!!Ειναι μονο 11 το ξερω αλλα επειδη κοιμαμαι κατα τις 5 ειπα να εμφανιστω απο τωρα και να παραμεινω μεχρι οσο τραβηξει..;-))
Γεια σας και απο εμένα..!! αν και δεν είναι βράδυ σα φάντασμα νιώθω..τριγυρνάω τόση ώρα στο φόρουμ και προσπαθώ να βρω θέματα όπου έγραφα παλαιότερα..
έχω να μπώ πολύ καιρό. προσπαθούσα να κάνω σύνδεση αλλά μου έβγαζε οτι πατάω λάθος κωδικό.. :flaming:
Αλλά σήμερα τα κατάφερααα!!!
Καλώς την ελαφίνα μας! Καλέ που είσαι εσύ; Όλες οι παλιότερες έχουν χαθεί!
Στα τρίωρα παραμένω πάντως αν και με πιο χαλαρή συμμετοχή.
Καλώς μας ήρθες πάλι ελαφάκι μου.
Πως είσαι; Τι νέα;
Γεια σου Eli μου!!! Σας διάβαζα αλλά δεν μπορούσα να συνδεθώ για να γράψω και δεν ξέρω και γιατί!
Μου έβγαζε οτι πατάω λάθος τον κωδικό..δεν ξέρω αλλά τώρα μπορώ μια χαρά και συνδέομαι!! :wink1:
Τα νέα μου δεν είναι και πολλά..το μόνο καλό είναι οτι τα πηγαίνω πολύ καλά διατροφικά γιατί όλα τα υπόλοιπα πάνε απο το κακό στο χειρότερο..αλλά δεν επιράζει θα φτιάξουν,που θα πάει..
Διάβασα και της ιστορίες αγάπης σας και τότε ήταν που ήθελα πιο πολύ να σας γράψω αλλά δεν μπορούσα!!
Θέλω να σου πω οτι ήσουν μια κούκλα στο γάμο σου!!!
Να ζήσετε και πάντα να είστε ευτυχισμένοι!!
Πόσο χαίρομαι που γύρισες στο παρεάκι μας!
Και το Αγγελουδάκι είχε πρόβλημα για αρκετό καιρό και δεν μπορούσε να συνδεθεί. Γενικά και το φόρουμ τελευταία είχε προβλήματα, έπεφτε ο σέρβερ πολύ συχνά και γενικά κολλούσε το σύστημα.
Χαίρομαι που τα πας καλά διατροφικά και είσαι καλά τουλάχιστον ως προς αυτόν τον τομέα που είναι και πολύ σημαντικός. Και εγώ δεν τα πάω άσχημα απλά ένιωσα λίγο να κουράζομαι από το πολύ πρόγραμμα αυτόν τον καιρό και το παίρνω λίγο πιο χαλαρά.
Εύχομαι να φτιάξουν και όλα τα υπόλοιπα θέματα που σε απασχολούν και επισκιάζουν την προσωπική σου ευτυχία ελαφάκι μου και σε ευχαριστώ για τις γλυκές σου ευχές :starhit:
Και εγώ χαίρομαι που γύρισα!! τώρα θα τα λέμε πιο συχνά..!!!;)
Θα κάνεις και εσύ το διατροφικό σου διάλειμμα και θα επανέλθεις δριμύτερη..!!
Παρούσα!!!!!!!!!! Μπουαχαχαχα!!!
Γεια σου Break!! Τι κάνεις? απο οτι έχω καταλάβει έχεις μετακονίσει πρόσφατα για την νέα δουλεία σου ε?
καλή τύχη να έχεις!!:grin:
ʼμα σου πω ότι η ώρα είναι 7:30 το απόγευμα κι ενώ εσύ γράφεις άλλα εγώ διαβάζω άλλα!?!? Που να ξημερώσει και που να σφίξουν οι ζέστες... Τρέιλερ με πιάτα φουλ στη σάλτσα (σάλτσες όλων των ειδών βεβαίως...) περνάνε μπροστά από τα ματάκια μου :tumble:Quote:
Originally posted by latin pig
Εδώ μπορούν να μπαίνουν όσοι τριγυρνούν σα το φάντασμα μετα τα μεσάνυχτα στο διαδύκτιο, είτε λόγω αυπνιας, είτε περιέργειας, είτε περιμένοντας τον Ορφέα, είτε μετά από μια καυτή νύχτα σάλσα ή σάμπα :D
============εδώ κάνω έντιτ:====
Δεν το αλλάζω , το αφήνω ως έχει γιατί βγάζει μάτι η βλακεία μου αλλά και γέλιο, φυσικά είναι αδύνατον στις 4 το πρωί να περιμένει κανείς τον Ορφέα:o, το Μορφέα ήθελα να γράψω:D
[Edited on 8/12/2002 by latin pig]
Κι αφού ήπια τσαγάκι, έφαγα μηλαράκι, χαμήλωσα τα φώτα, έκανα χλιαρό μπανιο, δοκίμασα όλα τα προτεινόμενα γιατροσόφια και στριφογύρισα μερικές φορές στο κρεβάτι μου κι απόψε, έψαξα να βρω κι άλλα φαντάσματα να κάνω παρέα...Quote:
Originally posted by latin pig
Εδώ μπορούν να μπαίνουν όσοι τριγυρνούν σα το φάντασμα μετα τα μεσάνυχτα στο διαδύκτιο, είτε λόγω αυπνιας, είτε περιέργειας, είτε περιμένοντας τον Ορφέα, είτε μετά από μια καυτή νύχτα σάλσα ή σάμπα :D
============εδώ κάνω έντιτ:====
Δεν το αλλάζω , το αφήνω ως έχει γιατί βγάζει μάτι η βλακεία μου αλλά και γέλιο, φυσικά είναι αδύνατον στις 4 το πρωί να περιμένει κανείς τον Ορφέα:o, το Μορφέα ήθελα να γράψω:D
[Edited on 8/12/2002 by latin pig]
Μπουουουου.δεν ψάχνω για γκιφ φάντασ
μα είναι αργαμιση
Αφιερωμένο στη gifιάρα Σου σου μου... Έτσι για να αποδείξω πόσο πλήρως λειτουργική είμαι και αργάμιση Mp000oooooQuote:
Originally posted by Μαντάμ σου σου
Μπουουουου.δεν ψάχνω για γκιφ φάντασ
μα είναι αργαμιση
http://rack.2.mshcdn.com/media/ZgkyM...casper-bed.jpg