Quote:
Originally posted by afrula
η μερα μου θα ταν δημιουργικη.Θα μουν πιο κοινωνικη θα βγαινα συνεχως θα γινομουν ανεξαρτητη θα επιανα μια καλη δουλειτσα
Oλα αυτα απο την εξωτερικη εμφανιση?
Πιστευεις οτι εξαιτιας μονο αυτου
1)θα ειχες δουλεια(!)
2)θα γινοσουν ανεξαρτητη(!!)
Μηπως Αφρουλα ,ειναι καποιοι αλλοι λογοι και πραγματικα εμποδια που σε κρατανε πισω, αλλα ειναι βαθυα κρυμενα μεσα σου και δεν μπορεις να τα δεις (ακομα..)?
Εμενα προσωπικα τα παραπανω μου φαινονται δικαιολογιες που διημιουργησε ασυναισθητα ο εγγεφαλος σου για να μην βρεις και παραδεχτεις αυτο που συμβαινει στην ουσια.
Τι ειναι αυτο?
---.Ελλειψη Αυτοπεποιθησης.---
Απο εδω και περα εκει θα εστιασουμε λοιπον.
Quote:
.Για μενα δε σημαινει οποιος πει δεν ειναι ομορφος ειναι ασχημος υπαρχουν και ο μετριος .Για την πλειοψηφια ομως του κοσμου αμεσως δε σκεφτονται αυτο
Που το ξερεις?
Εγω αυτο σκεφτομαι παντως αμεσως.Και πολυς γνωστος κοσμος γυρω μου επισης.
Quote:
Κατα φατσα δεν μου εχει πει ποτε κανενας οτι ειμαι ασχημη.
Oποτε το υπεθεσες μονη σου.Σωστα?
Quote:
Μονο μου χουν πει δεν ειμαι ομορφη.
Ποιοι?
Και κατα ποσο η γνωμη τους ειναι που εχει τοσο αξια?Πχ ειναι εμπιστοι καθηγητες σου?Ειναι η καλυτερη παιδικη σου φιλη που τρεχει και θυσιαζεται για εσενα?Ειναι καποιος γονιος σου?
Ποιοι ειναι λοιπον αυτοι που εκριναν την εξωτερικη σου εμφανιση -και με ποιο δικαιωμα επισης-?
Quote:
Μπαζο το χω ακουσει απο κατι παιδια ξερεις τωρα στην εφηβεια.
Στο Γυμνασιο εχω ακουσει και εγω οτι δεν μπορεις να φανταστεις για εμενα.Το κακο ειναι οτι τα επαιρνα και στα σοβαρα μαλιστα , μεχρι που μια μερα βαρεθηκα και ειπα να αλλαξω σταση και σε οτι μου λεγανε εγω να τους ελεγα (απο μεσα μου) \"ναι,ναι, εχεις απολυτο δικιο αρχηγε, οτι πεις παντογνωστη που την γνωμη σου την διαβαζω και μελεταω προσεκτικα καθε πρωι πριν ερθω σχολειο ,ετσι για να μου γινει μαθημα ζωης-ω πανμεγιστε-\"
Απο τοτε ειδα μεγαλες αλλαγες στην ζωη μου μιας και αυτο το ισχυρο πλαισιο μου εδωσε αλλον αερα ζωης.Αλλαξε η εικονα που ειχα για τον εαυτο μου.
Τι θα σε εμποδιζε εσενα πιστευεις να κανεις το ιδιο?