-
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΓΕΛΑΚΙ ΜΟΥ!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙΣ ΔΥΝΑΤΗ!!ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΟΛΙΣ 17 ΧΡΟΝΟΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΗΤΑ!!!ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΘΕΜΑ ΜΥΑΛΟΥ!!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙΣ!!!ΟΤΑΝ ΒΡΗΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM ΗΤΑΝ ΣΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΟΥΝ ΜΟΝΗ ΜΟΥ!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!!!!
-
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΓΕΛΑΚΙ ΜΟΥ!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙΣ ΔΥΝΑΤΗ!!ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΟΛΙΣ 17 ΧΡΟΝΟΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΗΤΑ!!!ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΘΕΜΑ ΜΥΑΛΟΥ!!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙΣ!!!ΟΤΑΝ ΒΡΗΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM ΗΤΑΝ ΣΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΟΥΝ ΜΟΝΗ ΜΟΥ!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!!!!
-
Αγγελακι που εισαι???
Να εμφανιστεις με το ρουκ ζουκ και να μας πεις πως εισαι??!!!!
Αχ που ειναι οι παλιες καλες ημερες που καναμε μουχαμπετι σχοδον σε καθημερινη βαση??
Που ειναι το παλιοchat που ηταν καθε μερα απο το πρωι μεχρι το βραδυ με κοσμο???
Που θα παει θα ξαναερθουν οι καλες μερες και τοτεεεε......!!!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!!
-
Χρονια Πολλα σε ολους !!!!!!!!!!! Ετοιμοι να υποδεχτειτε το νεο ετος κι να αποχαιρετησετε το παλιο ???!!!!!!!!!!
Αχ!dexa μου χαθηκαμε τελειως !!! Μια το ενα μια το αλλο εχω καιρο να μπω ! Κανα δυο φορες μπηκα δεν βρηκα κανεναν κιολας ! Ελπιζω με το νεο ετος να ξανασυγκροτηθουμε !
Ευχομαι να ειστε ολοι καλα,να περασετε αξεχαστα αυτες τις μερες αφηστε τις διαιτες κι ολα πισω σας ! Ο νεος χρονος θα ειναι μια καινουργια αρχη για ολους μας !!
Να εχετε ολοι υγεια πανω απ'ολα ! Αγαπη κι ευτυχια !! Σας ευχαμαι ο νεος χρονος να σας φερει οσα δεν ειχαν φερει ολοι οι προηγουμενοι !!!!
Να περασετε καλα !!!!!!!!!!!!!!! Καλη χρονιααααααααα !!!!!!!!!!!
-
ΑΓΓΕΛΑΚΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!
Εχουμε εξαφανιστει ολοι !!Μας γλωσσοφαγαν βρεεεε!!!Μας εριξαν περονοσποροοοοο!!!!!
Που θα παει ομως θα μπουμε παλι σε μια σειρα!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!
-
PAIDIA THN PEMPTH STIS 5 THA MPOYME STO CHAT PEITE TO SE OSOYS PIO POLLOYS MPOREITE!!!FILIA
-
Αggelaki ειμαι η marg.Εχω να μπω αρκετο καιρο αλλα μου τραβηξες την προσοχη.Αυτη η -συγνωμη-μιζερια σου,μου θυμισε εμενα πριν απο δεκα χρονια.Ειμαι 40.
Μπηκα γιανα σου πω οτι αυτα ολα που νιωθεις,τα νιωθεις γιατι δεν αγαπας τον εαυτο σου.ΚΑ-ΘΟ-ΛΟΥ. Τι ειπες;Η βουλιμια οπως και η ανορεξια ειναι μορφες μισους προς τον εαυτο μας.Αν αγαπας καποιον τον φροντιζεις θελεις να ειναι καλα δεν τον παραφορτωνεις,δεν μιλας ασχημα για αυτον.Θελεις να ειναι καλα.Αν ειχες μια φιλη γεματη θα της ελεγες ολο πραγματα που θα την ανεβαζαν και θα την ενθαρυνες σε καθε βημα της προς τον στοχο της .Δες τι λες σε σενα.Ειναι τραγικο αυτο που κανουμε στον εαυτο μας.Μιλαμε στον τελευταιο ξενο ευγενικα -και καλα κανουμε-και σε μας λες και ειμαστε και γω δε ξερω τι.Ας σταματησει αυτο.ΕΔΩ.Οπως κι αν σε μιλουσαν οι γονεις σου οπως κι αν σε μιλανε οι αλλοι,η επιλογη ειναι δικη σου.Μιλα στον εαυτο σου καλα.Αγαπησε τον τωρα.Οπως ειναι.Οχι οπως θα η θα ηθελες να γινει.Δεξου τον.Καλωσορισε τον.Ειναι καπου εκει και σε περιμενει.Μια αγκαλια θελει.Πιστεψε με .ειναι μαγικο.Ολα απο εκει ξεκινανε.Κανακεψε τον εαυτο σου και ολα θα μπουν σε μια σειρα.Με την αγαπη γινονται θαυματα.Οπως κιαν νιωθεις οτι κιαν εχεις κανει συγχωρεσε τον εαυτο σου προχωρα.Ολα θα πανε καλα.!!!!!!