βασικα μπορεις να φτιαξεις μονο αν εχεις μηχανη κιμα στο σπιτι σου η οποια ειναι καπως ακριβη (μην πω και αχρηστη).βεβαια μπορεις να βρεις κιμα κοτοπουλο και στο super market....
Printable View
βασικα μπορεις να φτιαξεις μονο αν εχεις μηχανη κιμα στο σπιτι σου η οποια ειναι καπως ακριβη (μην πω και αχρηστη).βεβαια μπορεις να βρεις κιμα κοτοπουλο και στο super market....
Σεξ
χαχαχαχα σεξ αλα κρεμ παχαινει ε...
χμμμ...μαλλον...για να μην πω για το sex au chocolat....δραμαααα
καλα, μεχρι αν το δω ή σου εφυγε η ορεξη να τα κανεις ή αυτοσχεδιασες...Quote:
Originally posted by Lily
μπορείς, αλλά δε ξέρω σε ποια αναλογία, πρέπει να μας πει η BarbQuote:
Originally posted by vasiliki67
Κοριτσια θα ηθελα να ρωτησω, στα ελιοπιτακια της Barb, μπορω να βαλω ξηρη μαγια, η θελει αποκλειστικα φρεσκια?
Ευχαριστω!!!!!!!!!!
τελος παντων. 1 φακελακι σε μισο κιλο αλευρι βαζω οταν τα κανω με ξηρη μαγια
βρε badgirl με ξελιγωσες παλι. φανταζομαι τι καλα θα ετοιμαζεις τον αντρουλη σου οτσαν με το καλο θα εισαστε συνεχεια μαζι...και διαιτητικα παντα!!!!
παλι καλα που πιανεται το σεξ για τροφη μπαρμπ...ειδαλως νηστικος θαμενε χαχαχαχα
Εφτιαξα εχθες μια παντζαροσαλατα διαφορετικη απο τις συνηθισμενες!
Πριν χρονια μετα απο μια στερητικη διαιτα μαζι με τον καλο μου σιχαθηκαμε τοσο πολυ το παντζαρι που δεν ξαναφαγαμε για 3, 4 χρονια!!!
Βρηκα ομως καινουριο τροπο και φαγαμε και μας αρεσε πολυ και ετσι το μοιραζομαι μαζι σας!
Τριβουμε στον τριφτη 2 βολβους παντζαριου (ωμους) και 2 ξινομηλα. Τα ανακατευουμε και προσθετουμε αλατι λαδι μπαλσαμικο καρυδια και αλλο θελετε εσεις! Ειναι πολυ νοστιμη, γευστικη και υγεινη! (αν θελετε προσθετετε λιγο γιαουρτι 2% ή λιγη μαγιονεζα λαιτ)
καλη ορεξη!
πωπω νεκκυ σουπερ φαινεται... αμα γυρισει η μανουλα μου θα τις πω να κανει πατζαρια οπωσδηποτε! ωπα, ωμους? πως στο καλο? τα παιρνω τα πλενω κ τα καθαριζω μονο???
εχεις δικιο κακο καλο κοριτσι
εχουμε κατι στο μυαλο μας αλλα δεν γραφουμε και λεπτομερειες για να καταλαβει και ο αλλος! χεχε
Λοιπον πλενουμε τους βολβους απο τα παντζαρια και τους ξεφλουδιζουμε οπως τις πατατες. Το ιδιο και με τα μηλα. Τα ξεφλουδιζουμε και βγαζουμε και τα κουκουτσια. Μετα τα τριβουμε στον τριφτη που κανουμε και το κρεμμυδι. Τα ανακατευουμε και προσθετουμε ολα τα παραπανω που εγραψα! (λαδι, αλατι, μπαλσαμικο και οπωσδηποτε καρυδια!) Προαιρετικα λιγο γιαουρτι 2% ή λιγη μαγιονεζα λαιτ.
Νομιζω οτι καλυψα ολες τις λεπτομερειες! χεχε
e eimai ολιγον ασχετη οπως καταλαβες αλλα τωρα...ακομα κι εγω καταλαβα :D
Πολύ γρήγορο σνακ διαφορετικό από τα συνηθισμένα...
1 φέτα ψωμί τοστ ή μπρουσκέτα ή μικρή αραβική πίττα
1 φέτα γαλοπούλα
1 χούφτα τυρί κίτρινο τριμμένο light
Πάνω στο ψωμάκι ή την πίττα βάζουμε τη γαλοπούλα και από πάνω το τυρί. Αντί όμως να το κάνουμε τοστ και να το ψήσουμε στην τοστιέρα, το βάζουμε στο φούρνο!! Το τελικό μας σνακ θα μοιάζει πολύ με... πίτσα!
Εάν βάλουμε αραβική πίττα, μπορούμε να προσθέσουμε και ντομάτα και να τυλίξουμε την πίττα στερεώνοντάς την με μία οδοντογλυφίδα. Το αποτέλεσμα θα είναι... σούπερ!
Σε όποιον αρέσουν οι πιο πικάντικες γεύσεις, μπορεί να προσθέσει κόκκινη πιπεριά ή μία κουταλιά τυρί Flair Mexican (κόκκινη συσκευασία).
Enjoy!
ωραιοτατη συνταγη μελαχροινακι!την κανω και εγω καπου-καπου μονο που αλειφω το ψωμακι με κετσαπ και ριχνω και ριγανουλα για να θυμιζει πιο πολυ πιτσα...μια ερωτησουλα μονο:το ψηνεις στον αερα η στις αντιστασεις??γιατι εμενα πολλες φορες το τυρι κανει απο πανω μια κρουστα χωρις να λιωνει οπως αυτο της πιτσουλας.. :((
Γειά σου Chocaholic!! Κι εγώ είχα το πρόβλημα που περιγράφεις και τελικά η λύση είναι η αντίσταση... Πολύ ωραία η ιδέα σου για τη ρίγανη, δεν την είχα σκεφτεί αλλά θα την εφαρμόσω από την επόμενη φορά! Γιαμ!
νεκταρινι μου μου αρεσε πολυ η ιδεα του παντζαριου με μηλο, επαθα πλακα. θα δοκιμασω στα γρηγορα.
εγω τωρα τριβω με ακριβως τον ιδιο τροπο ρεπανι. το ανακατευω με το λαχανο και γινεται και αυτο σουπερ. ριχνω και τονο και καροτο και οτι αλλο μου ερθει