μόλις είπες ανηθάκι μου ήρθε στο μυαλο γιαούρτι...άσχετο!!!!
καλά είμαι μάτια μου τα ίδια δουλίτσα διατροφούλα και αγαπούλες με τον boyfriend
κοινώς όλα βαίνουν καλώς..τα κιλάκια να έφευγαν και θα ήμουν ακόμη καλύτερα
φιλάκια
Printable View
μόλις είπες ανηθάκι μου ήρθε στο μυαλο γιαούρτι...άσχετο!!!!
καλά είμαι μάτια μου τα ίδια δουλίτσα διατροφούλα και αγαπούλες με τον boyfriend
κοινώς όλα βαίνουν καλώς..τα κιλάκια να έφευγαν και θα ήμουν ακόμη καλύτερα
φιλάκια
Που θα πάνε τα άτιμα θα φύγουν, έχω μια ψιλοανησυχία
τώρα που έρχονται γιορτές και θα ξεφύγουμε (εννοείται) οπότε ας προσέξουμε τώρα, για να κινηθούμε λίγο πιο ελεύθερα την άλλη εβδομάδα/
Τι έφαγα σήμερα οεο?
1) 3 ελιοψωμάκια τα υπέρτατα!
2) γιαούρτι+μπανάνα+μήλο+3 μανταρίνια
3) 1 πιάτο φακές+ελιές+μαρουλοσαλάτα
4) κουλούρι σησαμένιο + 3 σοκολατάκια υγείας
5) 1 ποτήρι γάλα+ 3 ξηρά δαμάσκηνα+3 ξηρά βερύκοκα
διάδρομο 45', περπάτημα σε εξωτερικό χώρο 30' , 1 1/2 ώρα γιόγκα, νερό πάνω από 2 λιτ.
Κοριτσια κρατιεμαι..βγηκα κ για περπατημα...για να μου φυγει αλλα...το μυαλο παιζει περιεργα παιχνιδια κ η κοιλια ταμπουρλο...η ωρα ειναι 12.15 ...κ το μονο που τρωγεται σ αυτο το σπιτι ειναι φρουτα...κακος υπολογισμος...απο αυριο θα γιννεται καλυτερος...δεν θα χαλαλισω εγω το τικερακι μου τωρα που αρχισε να οπισθοχωρει..καλο ξημερωμα να χουμε
Αλεξάνδρα μου αφού έφαγες μακαρόνια βραδυνό, δε παίζει να φιάξεις μια μεριδούλα να φάς?
ούτε ψωμάκι? και μετά τρώς φρουτάκια, αλλά οκ αν δε τα καταφέρεις δε χάλασε κι ο κόσμος πιά!
Εσύ να είσαι καλα, και θα το επανορθώσεις αύριο με γυμναστικούλα έτσι?
καλημερα...κορίτσάκια μου...όλα καλά;
και εγω Λιλάκι τις βοφάμαι τις γιορτές..πέρισυ πήρα 3 κιλάκια...
άντε να δούμε...
φιλάκια πολλλά
καλημερα και απο εμενα...
λογω αναμονης περιοδου παιδια τρελη ορεξη.. ευτυχως που εχω κανει την επεμβαση και ετσι ετρωγα σχετικα λιγο και δεν πηρα γραμμαριο... αλλα τρελες λιγουρες μιλαμε! απο σημερα μπαινουμε το ρυθμο μας παλι... μπας και χασουμε αυτο το εναμιση κιλακι ως τα χριστουγεννα... η μερα ξεκινησε με μισο κουλουρακι και θα πιω και ενα χυμο πορτοκαλι.. για το μεσημερι λεω να κανω πατατουλες φουρνου, το απογευμα κανα φρουτακι και το βραδυ σαλατουλα με παξιμαδακι!
φιλακια συναγωνηστριες :P
καλημέρα συνονόματη...μια χαρά σε βρίσκω...
φιλάκια
καλα ειμαι δεν εχω παραπανω, ουτε με πηραν απο κατω οι λαιμαργιες μου μιας και γραμμαριο δεν πηρα.. απλα ειπα να ξαναμπω στο ρυθμο μου σιγα σιγα τερμα το διαλειμα.... ανημερα χριστουγεννων παλι και πρωτοχρονιας τωρα παλι..:P
το ξέρω Ζωίτσα...τις φοβάμαι τις γιορτές γιατί πάντα ξεφεύγω..
κοριτσια καλημερα. εχω πολυ δουλεια και οσο κυκλοφορω εδω κακο μου κανει.....αλλά δεν μπορω να μη παρω τη δοση μου....
85,5 σημερα και δεν μου αρεσε καθολου μονο 7-8 λεπτα διαδρομο γιατι μαγειρευα και δεν προλαβαινα
6:30 κουλουρι σουσαμενιο
11:00 κουκια (αυτα μαγειρευα...ελπιζω να μου αρεσουν... πρωτη φορα κανω και δεν εχω ξαναφαει στη ζωη μου), κουνουπιδι
15:00 φρουτα (αχλαδι, μηλο, πορτοκαλι, μανταρινι)
19:00 κουκια, ψωμι, κουνουπιδι
22:00 φρουτα
αγορα τουλαχιστον 1 ωρα και δεν νομιζω διαδρομο
Kαλημέρες σε όλα τα κορίτσια!
Μπαρμπούνι μου μη ταράζεσαι, οι αυξομειώσεις βάρους είναι συνάρτηση
πολλών παραγόντων, αφού το ξέρεις ετσι?
Ζωίτσα πολύ χαίρομαι που κρατήθηκες εσύ! Βρε θα μας βάλεις τα γυαλιά
ακου που σου λέω!.
Ζωή_Α τρέμω από το φόβο μου κι εγώ αλλά τι να γίνει μια φορά το χρόνο
είναι τα Χριστούγεννα, δε κολώνουμε βρε εμείς, και ξανά προς τη δόξα τραβά
που λένε!
βρε λές???
χαχαχα βρε λες;;;;λιλάκι μου θα προσπαθήσω να κάνω την διατροφή και τα χριστούγεννα
απλά μπορεί να χρειαστεί να φάω μία γαλοπούλα ολόκληρη με σαλάτα.χαχαα
Κι εγώ αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να ξεφύγω από τους πειρασμούς, είναι διάφορα τραπέζια, γιορτάζουν πολύ κοντινοί μου άνθρωποι, όλο και κάπου θα σκοντάψω.Quote:
Originally posted by Zwh
χαχαχα βρε λες;;;;λιλάκι μου θα προσπαθήσω να κάνω την διατροφή και τα χριστούγεννα
απλά μπορεί να χρειαστεί να φάω μία γαλοπούλα ολόκληρη με σαλάτα.χαχαα
Ας την κάνω στο σπίτι μου και όσο μπορώ έξω, και θα είμαι ευχαριστημένη τελικά τι να γίνει και αύριο μέρα είναι !
(εννοώ μετά τις γιορτές χιχι)
ναι Λιλάκι μου δίκιο έχεις αλλά επειδή εγω τα Χρισοτύγεννα παίρνω πολλά κιλά έχει τύχει
4-5 το ανώτερο ψιλοφοβάμαι...
Μα κι εγώ και νομίζω όλες μας έχουμε προβληματάκι με τις γιορτές,
αλλά ας προσπαθήσουμε όσο γίνεται να κρατηθούμε και να
περιοριστούμε σε μικρές παρασπονδίες, για να μην έχουμε μετά πρόβλημα,
ας διατηρηθούμε γμτ και ας μη χάσουμε!
Όχι και 4-5 πολλά είναι!!