ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕΣ
Printable View
ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕΣ
Παιδιά τώρα τέτοιες λαχταριστές λιχουδιές δεν είμαστε σκουπιδοτενεκέδες άμα τις φάμε, απλώς να χάσουμε μερικά κιλά πρώτα και μετά. Αν το φαί δεν ήταν απόλαυση, δεν θα είχαμε αυτό το πρόβλημα.
Καμια δεν θελει να ειναι σκουπιδοτενεκες, σωστα?
Ε λοιπον ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!
Παει και τελειωσε!
Και όμως....για σκέψου.....Quote:
Originally posted by lbp
Παιδιά τώρα τέτοιες λαχταριστές λιχουδιές δεν είμαστε σκουπιδοτενεκέδες άμα τις φάμε, απλώς να χάσουμε μερικά κιλά πρώτα και μετά. Αν το φαί δεν ήταν απόλαυση, δεν θα είχαμε αυτό το πρόβλημα.
Η ξαδέρφη μου συνεχώς μου έλεγε έλα μωρέ, πάρε 1, κρίμα είναι, θα πάνε χαμένα,..... ότι δεν φάει,
μου είπε ότι θα το πετάξει που το ελπίζω δηλαδή......
αλλά γιατί να το φάω εγώ?????? ας το πετάξει στον δικό της κάδο
όχι στο στομάχι μου......
Εγώ πάντως αν δεν είχα κιλά, ευχαρίστως θα το έτρωγα, και πιστεύω πολύς κόσμος :)
Όχι ότι δεν συμφωνώ μαζί σου.
Αλλά αυτές τις λιχουδιές θέλω να καταφέρω να τις απολαμβάνω όποτε
θέλω εγώ και όχι όποτε μου το επιβάλει η λαιμαργία μου και μετά να
κυριεύομαι από τύψεις
δεν εφαγα την μιση φετα ψωμι με μερεντα που αφησε η κορη μου!!!
δεν εφαγα μπεικ ρολσ που με κερασαν!
αντε τα κιλα να πεφτουν!!!!! :D
δεν εφαγα καμια 20αρια τηγανητες πατατες που αφησε ο γιος. δεν αγγιξα το πιατο στα γενεθλια που ημουν εχθες. τακτοποιησα ομως την τουρτα....
καλημερα καιαπο μενα!!πολλες επιτυχιες βλεπω και πολυ χαιρομαι!!!μπραβο σε ολες!!!!καινουριος μηνας (καλο μηνα κιολας) καινουρια αρχη για μερικες,ελπιδοφορα συνεχεια για αλλες αλλα παντα ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩΩΩΩ (μονο η ζυγαρια!)
εγω χτες αντισταθηκα σε ενα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ,ΘΕΣΠΕΣΙΟ,ΛΑΧΤΑΡΙ ΣΤΟΤΑΤΟ,ΑΚΡΩς ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ προφιτερολ,σε ενα κομματι τοθρτα σοκολατα με ξηρους καρπους και φραουλες,στα τρουφακια που μας εφεραν δωρο οπως και τα τυροπιτακια που παλι μας εφεραν!!(καλα μετα τρουφακια και το προφιτερολ κοντεψα να λιποθυμησω απ τη μυρωδια,αλλα ευτυχως αντεξα...)
Που στο καλό βρέθηκε μπροστά μου ένα ολόκληρο σακουλάκι σοκολατένιες ελίτσες
με γέμιση πορτοκάλι ?
Τέλειες μοσχοβολιστές με λαμπερή σοκολάτα σκέτος πειρασμός.
Σκέφτηκα, εάν φάς έστω και ένα είναι δύσκολο μετά να σταματήσεις.....
και ΔΕΝ το άγγιξα , ούτε μια ελίτσα!
Ουφ...
αχ παιδια αυτες οι κρεπες που λετε κ ολα αυτα...εγω θα τα ειχα φαει, οπως κ ολα αυτα που τρωνε οι γυρω μου τοσες μερες...απλα θα τα ειχα φαει σε λογικη ποσοτητα καθε ενα...
πηρα θερμιδομετρητη να το παλεψω μολις τελειωσω αυτη τη διαιτα αλλα ειμαι ασχετη απο θερμιδες ρε γαμωτο...παντως εχω σκοπο για ενα διαστημα να τρωω σχεδον κανονικα απλα σε μικροτερη ποσοτητα...κ γλυκα κ απολα, γιατι θελω να κανω ενα διαλειμμα απο τη διαιτα, τοσους μηνες κουραστικα...
Σκεφτομαι μηπως παω κ στο διαιτολογο μου κ του ζητησω απλα διατροφη...αλλα με γλυκα κ απολα μεσα...Ομως δεν εχω αποφασισει ακομα! Ενα ειναι σιγουρο, δε θα ξαναπεσω με τα μουτρα στο φαγητο αφου δεν εχει νοημα η ολη προσπαθεια...
Αν αρχίσεις δεν σταματάς εύκολα
εγώ πάντως είναι να μην κάνω την αρχή.
αν θεωρήσω ότι έχω παρασυρθεί νιώθω ενοχές και με παίρνει από κάτω
και αντί να χαλάσω 1 γεύμα μπορεί να καταστρέψω όλη τη βδομάδα ή και περισσότερο είναι κυρίως ψυχολογικό σε μένα.
σαν να αυτόμαστιγώνομαι και να μπουκώνομαι και με το ζόρι κάποιες φορές......
πάλι ξέφυγα απ το θέμα......
Εγώ πάντως αν είχα την οικονομική ευχέρεια θα πήγαινα σε διαιτολόγο.Quote:
Originally posted by badgirl
πηρα θερμιδομετρητη να το παλεψω μολις τελειωσω αυτη τη διαιτα αλλα ειμαι ασχετη απο θερμιδες
Σκεφτομαι μηπως παω κ στο διαιτολογο μου κ του ζητησω απλα διατροφη...αλλα με γλυκα κ απολα μεσα...Ομως δεν εχω αποφασισει ακομα!
Θεωρώ ότι είμαι πραγματικά ανίκανη να σταθεροποιήσω το βάρος μου.
Ξέρω πως να χάσω κάποια κιλά, αλλά το να διατηρήσω μια ισορροπημένη διατροφή
μου φαίνεται ακατόρθωτο.
Λοιπόν μέχρι στιγμής δε έφαγα.
Τυρόπιτα από το φούρνο που πήρα το γάλα.
Γλυκό κυδώνι και σπανακόπιτα που μου έφερε η πεθερά μου, της τα γύρισα πίσω.
Δεν έφαγα επίσης το ζαμπόν, το τυρί, το ψωμί, μια σκεπαστή πίτσα που άφησε ο άντρας μου και ότι άλλο βρήκα στο ψυγείο.......
Μέχρι στιγμής όλα καλά ??
Τώρα θα πάμε στην ξαδέρφη μου, που σας έλεγα χθες, με τις κρέπες.
Έχω πάρει μαζί μου το βραδινό μου και ευελπιστώ να τα καταφέρω..
Εγώ πιστεύω ότι τότε μόνο πρέπει να τρώμε, όταν μας το επιβάλλει η λαιμαργία ή η πείνα και όχι άλλες στιγμές. Τέλοσπάντων, αυτά είναι λεπτομέρειες η ουσία είναι είμαι αδύνατη τρώω- έχω κιλά δεν τρώω :(Quote:
Originally posted by MKEH78
Όχι ότι δεν συμφωνώ μαζί σου.
Αλλά αυτές τις λιχουδιές θέλω να καταφέρω να τις απολαμβάνω όποτε
θέλω εγώ και όχι όποτε μου το επιβάλει η λαιμαργία μου και μετά να
κυριεύομαι από τύψεις