θελω να ανοιξουν curves και στο βολοοοο :(
Printable View
θελω να ανοιξουν curves και στο βολοοοο :(
η λέξη παχυσαρκία και ΔΜΣ άνω του 30 τι σου λέει;Quote:
Originally posted by penelope1985
το οτι ειμαστε κορμαρες αλλα ειμαστε εδω μεσα τι σου λεει...?
Quote:
Originally posted by a1971
η λέξη παχυσαρκία και ΔΜΣ άνω του 30 τι σου λέει;Quote:
το οτι ειμαστε κορμαρες αλλα ειμαστε εδω μεσα τι σου λεει...?
δλδ δεν πρεπει να ειμαστε εδω αν δεν εχουμε ΔΜΣ πανω απο 30. οπως μπορεις να δεις κι πρακατω και εγω πανω πο 30 ειχα το καλοκαιρι...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...kim/weight.png
μαλακια ρε συ ! παντως δεν ειναι μονο τα Curves αμα θες να κανεις γυμναστικη και εσυ ξεσκιζεσαι καθε μερα... τα βλεπω που τα γραφεις και απορω με το κουραγιο σου... μπορεις...Quote:
Originally posted by BaD
Tvra αθηνα αλλα μενω μονιμα σε νησι...
στα κερβς απο,τι βλεπω απο αυτα που λετε (και ζηλευω με την καλη εννοια) εχετε αποπανω σας ενα γυμναστη,,,δεν ειναι κ λιγο!
ε εντξει και στα γυμναστηρια αμα επιμεινεις μπορεις να εχεις τον αλλο απο πανω...
μπα μη το λες οι περισσοτεροι ειναι αδιαφοροι αλλα κ αποπανω ναναι πολλες φορες δεν ξερουν τι να συμβουλεψουν...
χαχαχαχαα..ελπιζω να μην το πηρα μονο εγω για πονηρο υπονοουμενο!
χαχαχαχχα καλα κι αν δεν ερθει αποπανω τον καβαλας...δεν ειναι θεμα χαχαχ
ειστε... πω πω πω...
α1971 μπορει να εχεις διατροφικη διαταραχη κ να μην εχεις δεικτη μαζας σωματος ανω των 30...καλωσηρθες να πω? δεν ειδα το πρωτο μηνυμα σου...
΄πρQuote:
Λοιπον πρωτη μετρηση στα Curves: -38 ποντους -1,5 κιλο και -4,5% λιπος. Τελεια νομιζω...
ΜΠΡʼΒΟ. Πενέλοπε...τέλεια..αν και δε θυμάμαι πόσο θέλεις να χάσεις αν συνεχίζεις έτσι, γρήγορα θα αισθάνεσαι και κορμάρα....
αλλα 6,5 κιλα ειναι ο πρωτος μου στοχος γιατι τα 64 ειναι το ανωτατο φυσιολογικο βαρος για το υψος μ. και μετα θελω να κατεβω στα 58 που ειναι το ιδανικό γι το ύψος.Quote:
Originally posted by tidekpe
΄πρQuote:
Λοιπον πρωτη μετρηση στα Curves: -38 ποντους -1,5 κιλο και -4,5% λιπος. Τελεια νομιζω...
ΜΠΡʼΒΟ. Πενέλοπε...τέλεια..αν και δε θυμάμαι πόσο θέλεις να χάσεις αν συνεχίζεις έτσι, γρήγορα θα αισθάνεσαι και κορμάρα....
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...kim/weight.png
TEΛΕΙΑ... είμαστε σχεδόν στα ίδια...τι διατροφή ακολουθείς;
Quote:
Originally posted by tidekpe
TEΛΕΙΑ... είμαστε σχεδόν στα ίδια...τι διατροφή ακολουθείς;
εχω ενα προγραμμα απο νοσοκομειακο γιατρο με 1500 θερμιδες.