irene, εννοείται αφού πηγαίνεις σούπερ !
εγώ 77 σήμερα, ακίνητη στα ίδια
Printable View
irene, εννοείται αφού πηγαίνεις σούπερ !
εγώ 77 σήμερα, ακίνητη στα ίδια
Καθόλου περίεργο..Διαβάζω τη σκέψη σου..Είμαι ο Γιούρι Γκέλερ..Quote:
Originally posted by Kate2
Μαφάλντα διάβασα ότι έχεις γράψει ως τώρα και είναι σαν να τα έγραψα εγώ... Περίεργο...
ΟΥΥΥΥΥΥΥΥ..(απόκοσμη φωνή)
68 σημερα. Επιτελους το 6 και παλι μπροστα. Επομενος στοχος το 67. Οταν βαζω μικρους στοχους κατω απο τον υπερστοχο με βοηθαει πολυ. Δεν χρειαζεται να φτασει κανεις στο τελος για να πει ενα μπραβο στον εαυτο του. Μπαβο μας ποιπον εστω και για τα 100 γραμμαρια που μπορει να χασουμε καποια στγμη, γιατι η προσπαθεια αξιζει το απαινο οχι το αποτελεσμα...το αποτελεσμα ακολουθει.
αντε να ξημερωσει αυριο να δουμε τι κοστισαν παλι τα σουβλακια! επομενος στοχος να ξαναπαω 83 γιατι αποκλειεται ναμαι τοσο! αντε καλο ξημερωμα ναχουμε!
κριστιν εχεις δικιο!
Μπράβο βρε Christin, έτσι με θετική σκέψη και αποφασιστικότητα κερδίζονται οι μάχες..
σε ευχαριστω Lily. Εσύ βλεπω κοντευεις στον στοχο σου. μπραβο! 25 μονο λιγα δεν ειναι. και στα δικα μας
Σου το εύχομαι και εσένα κορίτσι μου,Quote:
Originally posted by christina2311
σε ευχαριστω Lily. Εσύ βλεπω κοντευεις στον στοχο σου. μπραβο! 25 μονο λιγα δεν ειναι. και στα δικα μας
ναι εγώ κοντεύω, σκέφτομαι να κατεβάσω λίγο το στόχο μου για να έχω και ένα μικρό περιθώριο. :) Καλή συνέχεια Christine.
καλημέρα!!!!
81/77/65 με πρώτο στόχο τα 70.
ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...kim/weight.png
Καλημερα! -500 γρ σημερα. Αλλα το μεσημερι θα παω στο κινεζικο στον Πειραια και αυριο θα ειμαι σιγουρα πανω.
κρατηθηκα κ δεν ζυγιστηκα :D αυριο στο διαιτολογο μου! βασικα θα ζητησω πρωτα τη μεζουρο μετρηση ωστε ναπαρω τα πανω μου! γιατι απο κιλα παλι τα πανω μου πρεπει να χω παρει χαχαχαχα
Kαλημέρα κι απο 'μένα!
Εγώ δυστυχώς το καθημερινό ζύγισμα δεν μπορώ να το αποφύγω.Αν δεν ζυγιστώ μια μέρα νιώθω κάπως..έχω συνηθίσει έναν χρόνο τώρα.
63,6 λοιπόν σήμερα!Ευχομαι σ' όλες κι εις κατώτερα!
μπραβο για την απωλεια!
ευτυχως το αφησα πισω μου το καθημερινο ζυγισμα γιατι ειχε καταντησει αηδια πια...ζυγιζομουν παντου κ ...παντα! κ πολλες πολλες φορες την ημερα...
Κάποια περίοδο πήγα κι εγώ να κάνω αυτό το λάθος(τα πολλά ζυγίσματα την μέρα),αλλά ευτυχώς κατάλαβα τι πήγα να πάθω και το έσωσα τελευταία στιγμή.
οντως ολα μετρο θελουν...
Ελπιδάκι τη διατροφη ακολουθεις όλα αυτα τα κιλα τα έχασες σε ένα χρονο?