καλως σε βρηκα και εσενα monahoiot θα τα λεμε συχνα γιατι εγω εδω μεσα νιωθω υπεροχα!!!μπραβο σας παιδια :smilegrin:
Printable View
καλως σε βρηκα και εσενα monahoiot θα τα λεμε συχνα γιατι εγω εδω μεσα νιωθω υπεροχα!!!μπραβο σας παιδια :smilegrin:
Αυτό με το ξεχνάω ... θα χεις και συνέχεια!!!Quote:
Originally posted by mitsokolo
γαμωτο ολο θελω να γραφω τι τρωω, και στο τελος της μερας ξεχναω τα μισα, ημουνα που ημουνα ξεχασιαρα... απογινε το κακο τωρα ουφφφ. πανω κατω πολυ καλα παντως 5-6 φορες μαμ λιγο με το νερο τα εχω ασχημα, αλλα επιβαλεται τωρα ειδικα...
θα προσπαθησω να συγκεντρωθω τουντει να τα γραψω (καλα δε βαζω και το χερι μου στη φωτια)
και πολυ καλημερα μας! :D
σοβαρα μιλας?????? ε παει! στο τελος θα ξεχασω το ονομα μου :lol:
καλα και για τις ορμονες λεγανε οτι θα εχω νευρα, αλλα ειμαι τελιως βουδας, χειροτερα απο πριν :lol:
ακουω διαφορα οπως καταλαβαινεις yannaki Μου, σιγουρα και συ ακουσες :P :P
Χτες:
1 τοστ σε 2 δόσεις
1/2 πακετο αλμυρά φρυγανακια με γευση τοματας σε 3 δόσεις
1/2 μπολ πατζαροσαλάτα 1 φέτα παριζάκι
1/4 μερίδας πατάτες ογκρατεν
1κγ παγωτο
1,5 λίτρο νερό
(δεν θα έλεγα πως ηταν και από τις καλυτερες μερες μου)
Σήμερα:
2 τοστ σε 2 δοσεις
τα γνωστά μου πατατακια
1 μικρη τοματα για μεσημεριανό
2 ελιες
1/2 μπολ πατζαροσαλάτα με τονο
1 λίτρο νερό
Εχω ένα θέμα με το τι θα φτιαξω να φάω καθε μέρα, μιας και τώρα πρεπει για 3 εβδομάδες να μαγειρευω μόνο για τον άντρα μου(πηγε κατασκήνωση ο μικρος μου) . Οπότε 2 μέρες τώρα τρώω χαζά γιατί βαριέμαι να φτιάξω κάτι για μένα. Ρίξτε ιδέες βρε παιδιά!
τουντει :D
~πρωι . μισο φρεντακι μετριο & μια φετα ψωμακι φρεσκο του ντελιβερι μποι :lol: (χωρις ψιχα) με lavache qui rit!
~μεση. 2 κσ. φασοκακια γιαχνι 3 δαχτυλα μοσχαρακι & 1 μινι babybel
~απογ. 1 ζελε sweet & balance
~βραδυ. 1 φετα ψωμι με βουτηρο ζαμπον 0-3% & μιλνερ
~πρωι . μισο φρεντακι μετριο & 1 τοστ ζαμπον 0-3% & μιλνερ
~δεκ. ενα φετακι μωσαικο (βουτυρο κακαο ελαχιστη ζαχαρη μπισκοτα ολικης κονιακ) & 1 ποτηρι χυμο πορτοκαλι χωρις ζαχαρη
~μεση. μισο σουβλακι κοτοπουλο &μιση πιτα αλαδωτη
~απογ. 1 ποτηρι γαλα 2%
~βραδυ. το αλλο μισο σουβλακι & την αλλη μιση πιτα αλαδωτη :smirk:
Πρωΐ: Μισή φρυγανιά με λίγο τυρί.
Δεκ: 1 φρέντο σκέτο με λίγο γάλα, 1 ice tea χωρίς ζάχαρη.
Μεσημέρι: Λίγο κοτόπουλο με λίγη πατάτα και κολοκυθάκι.
Απόγευμα: 1 χυμό ανάμικτο, 1 φρέντο (το λατρεύω, τι να κάνω????)
Βράδυ: Το ίδιο με το μεσημέρι.
Τα υγρά ανεβαίνουν και άρχισα να χαίρομαι.
Οι ποσότητες ίδιες, 2 κουταλάκια του γλυκού, αλλά μια χαρά, αφού δεν υπάρχει αδυναμία ή ζαλάδα.
Πάρη , πέρασες στα μαλακά ή την άλεσες την κοτοπουλοκολοκυθοπατάτα? Εγώ από αύριο, περνάω κανονικά στα μαλακά αλλά δεν νιώθω έτοιμη... Νομίζω ότι θα μου κάτσουν στον οισοφάγο! Βασικά ο οισοφάγος μου μοιάζει τόσο στενός...λες να μου έκοψε ο Βαγγέλης και λίγο από εκει?χαχα
Χτες:
φρυγανιά με spread philadelphia light
1/3 κεσεδάκι γιαούρτι με μέλι
5-6 κουταλιές πουρέ πατάτας
5-6 κουταλιές παγωτό Ο% ζάχαρη
2-3 κουταλιές κρεμα στιγμής
2-3 κουταλιές μαλακό τυρί flair
φρυγανιά
Χτες νομίζω έφαγα τα περισσότερα που έχω φάει μέχρι στιγμής. Σήμερα ανέβηκα στη ζυγαριά και είδα με ευχαρίστηση ότι ακριβώς στο μήνα (σαν αύριο Δευτέρα χειρουργήθηκα) έχασα 10 κιλά!
Πολλές καλημέρες!
καλημερα παιδια εγω σημερα ειναι η δευτερη μερα στα αλεσμενα και ακομη εχω το φοβο αισθανομαι οτι και εγω δεν ημουν ετοιμη να περασω στα αλεσμενα σαν και εσενα monahoiot με τα μαλακα...αχ πως θα μας φυγει αυτο το αγχος ουτε καν δεν μπορω να σκεφτω.παντως εχθες σαν πρωτη μερα εφαγα 2 κουταλιες γιαουρτι το πρωι αλλες 2 το μεσημερι 2 κουταλιες μπισκοτοκρεμα μωρου το απογευμα και απο εκει και περα μονο νερο μεχρι την ωρα του υπνου αλλα μου φανηκαν αρκετα για το στομαχι και το βραδυ αισθανομουν λες και ειχα ανεβει στο τρενακι του λουνα παρκ... τι να πω μακαρι να φυγει αυτη η ανακατοσουρα........
Iwanna mou, τελικά όλοι οι φρέσκοι σλιβάτοι έχουμε τους φόβους μας..Πρέπει πάντως να δοκιμάζουμε τους εαυτούς μας γιατί κάποια ευλογημένη στιγμή θα πρέπει να φάμε σαν άνθρωποι! Όταν λες ανακατωσούρα, τι εννοείς? Πονάει το στομάχι σου? Εγω όλες τις φορές που ένιωσα άσχημα δεν πονούσα στο στομάχι, αλλά είχα τρομερό σφίξιμο στον οισοφάγο και κάψιμο στο λαιμό, εσύ τα έχεις αυτά?
monahoiot να σου πω την αληθεια ουτε καν ξερω τι νιωθω σαν να εχω ενα βαρος και ενα σφιξιμο αλλα θα σε γελασω λογικα στο στομαχι πρεπει να το νιωθω αχ λες να παρω τον γιατρο μου? εκανα και βλακμπιπ μωρε εχθες εκατσα πολλες ωρες σε καρεκλα και πιεζα μπροστα το στομαχι μου και ελεγα μηπως το ενοχλησα παντως δεν εκανα και υπερβολες με τα αλεσμενα τι να πω καψιμο δεν εχω μπορει να ειναι και οισοφαγος τι να πω ισως φταιει και το νερο πινω πολυ προτιμω να μην φαω αλλα να πιω νερο
Γιώτα, από προχτές δε τα λιώνω απλά τα μασάω μέχρι αηδίας και κατεβαίνουν κάτω μια χαρά.
Ρε συ, κρέμες στιγμές και philadelphia light? Ένα σωρό λιπαρά αυτά μαμαζέλ.
Πρόσεχε γιατί η Γωγώ παραμονεύει :tumble:
Πρωΐ: Μισή φρυγανιά με λίγη μυζήθρα.
Μεσημέρι: Κατάφερα σε 4 ώρες να φάω μισό καλαμάκι που ψήσαμε λόγω γενεθλίων ενός φίλου.
Βράδυ: Λίγο γιαούρτι με μισό βερύκοκο.
Σήμερα έκλεισα 2,2 λίτρα υγρά (νερό, χυμό και βέβαια φρέντο εσπρέσο) :D
για να θυμηθω τι εφαγα και εγω χθες
π: μια φρυγανια και ενα δαχτυλο γραβιερα
δ: μισο ροδακινο και μισο φρεντο μετριο
μ: το ιδιο με το πρωι
απ: ενα κομματι σπιτικη πιτσα ( χωρις αλλαντικα)
βρ: μια μπουκια απο την πιτσα ( δεν πεινουσα, ειπα να βαλω κατι στο στομα μου ετσι για να πω οτι εφαγα κατι)
σημερις :spin:
~πρωι. μισο τυροκουλουρο με σουσαμι & μισο φρεντακι μετριο
~μεσ. 3 δαχτυλα παστιτσιο & 5 φετακια αγγουρι
~απογ. 1 μεγαλη μπαλα σορμπε φραουλα (δικο μου με ελαχιστη ζαχαρη) yummy
~βραδυ. 2 κρακερ με ζαμπον 0-3% μιλνερ & αγγουρακι , 1/2 ποτηρι χυμο πορτοκαλι χωρις ζαχαρη