έλα καλό μου, ακούμπησε στον ώμο μου να κλάψεις με την ησυχία σου......
Printable View
έλα καλό μου, ακούμπησε στον ώμο μου να κλάψεις με την ησυχία σου......
ευχαριστω πολυ semie μου!!τα εχασα ακολουθωντας τους γνωστους κανονες διατροφης που ολες ξερουμε (καθοτι βετερανες στη διαιτα...)!επειδη ακριβως δεν εκανα καποια συγκεκριμενη διαιτα οπου να ναι θα κολλησω και λεω να ακολουθησω την κυκλικη που απ ο,τι διαβαζω εχει πολυ καλα αποτελεσματα!!!
και εσυ παντως δεν πας πισω...5 κιλακια σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα!συγχαρητηριααα!κα λη συνεχεια και σε σενα!!!
kika
ευχαριστώ για την αμέριστη συμπαράσταση :)
Εμενα το καλύτερο από αυτή τη διατροφή ήταν ότι νιώθω πολύ ενέργεια. Σα να εφυγε το μπλοκάρισμα από το μυαλό μου. Δεν ξερω αν το είχαν και άλλοι.
γενικα παιδια...ο καφες δεν κανει κακο! και δεν χρειαζεται να τον κοψετε... οι γιατροι ειπαν οτι ειναι μυθος οτι ο καφες δημιουργει θεμα.κανενα θεμα!ισα ισα και στην κυτταριτιδα βοηθαει οπως και το τσαι.
και ενας (και παραπανω) καφες τη μερα το γιατρο τον κανει περα!
κικα η δίαιτα που λες εσύ είναι απλά η epworth, δηλαδή η δίαιτα των συνδυασμών, διάβασε την
στο ανάλογο τόπικ,
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=1945
της Δανάης είναι διαφορετική
Μου αρέσει που πήρα και την εργολαβία της δίαιτας. Θα τη λέμε DD diet-Danai δηλαδή. χαχαχα
Πατενταρίστηκε, ΤΕΛΟΣ!Quote:
Originally posted by Danai20
Μου αρέσει που πήρα και την εργολαβία της δίαιτας. Θα τη λέμε DD diet-Danai δηλαδή. χαχαχα
Καλημερα κι απο μενα.
Λοιπονννννννν.......... εχουμε και λεμε.
Χθεσινη ημερα υδατανθρακων
Πρωι: κουλουρι θεσ/νικης
Μεσημερι: Μακαρονακια με κοκκινη σαλταουλα και αγγουροντοματα.
Απογευμα: μανταρινακι
Βραδυ: κριθαρακι με δυο φρυγανιες
Σημερα
Πρωι: 1 αυγουλακι με μια φετα γαλοπουλα
Μεσημερι: Μπριζολα χοιρινη με σαλατα, καροτο-λαχανο
Απογευμα: 1 φρουτο
Βραδυ: Τονο με μπολικη σαλατουλα
Εκανα κι ενα dressing σημερα με γιαουρτι και μουσταρδα για το κρεας, ηταν πολυ ωραιο!
Αφεντικο ( Δαναη ) τι λες, καλα τα παω?
εργολαβος η Δαναη!χαχαχαχ καλο!
Ναι αλλα αυτον τον Ικα, δεν τον πληρωνω.........
που ελεγε και ο Ζικος (χατζηχρηστος) στην ταινια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τι να τον κάνει τον ΙΚΑ καλέ...μία μικρή προμήθεια να της δίνουμε για κάθε παρέμβαση που κάνει και θα μπορεί ασφαλιστεί στο ΤΕΒΕ στην υψηλότερη βαθμίδα!!
δεν ξέρω τί δουλειά κάνεις-αν δουλεύεις βέβαια- δανάη αλλά μπορείς άνετα να τα παρατήσεις όλα, το μέλλον σου και το ψωμί σου είμαστε εμείς!! χε χε
vasiliki να σε ρωτησω κατι πολυ σημαντικο... απο πεινα πως πας?????
Παιδιά η αλήθεια είναι ότι από χτες που ανέφερα τη δίαιτα, είναι σα να έχω κανονική δουλειά:)
Καλά που είναι Πάσχα και δεν έχω ακόμα κανονικά μαθηματα. Μέχρι που σηκώθηκα το πρωί νωρίτερα για να δω με άγχος τις απορίες σας.
Κοριτσια δευτερη μερα σημερα, δεν ενοιωσα ακολη κατι ιδιαιτερο