Quote:
Originally posted by Danai20
Παιδιά άσχετο. Επειδή εδώ και ένα χρόνο διαβάζω και γράφω αγγλικά για το μεταπτυχιακό μου, κάνω κάτι απίστευτα λάθη στα ελληνικά, που τα βλέπω την επόμενη :)
Koritsaki
ο παπούς σου ήταν σοφός άνθρωπος και παλαιάς κοπής γυμναστής, που έβγαζε ανθρώπους με ωραίο αθλητικό σώμα και όχι τα 'φουσκωτά" που βλέπουμε τώρα. Το καθημερινό περπάτημα σε συνδιασμό με λίγα βάρη στο σπίτι είναι και αρκετά και κυρίως σου φτιάχνει πολύ την ψυχολογία σε αντίθεση με το ξεκώλ...μα του γυμναστηρίου που δεν θες να ξαναπάς ποτέ.
2sweet2b4go10
μου πήρε κάτι λιγότερο από χρόνο. Σε λίγο καιρό γίνομαι 24. Αλλά γενικά να ξέρεις η ηλικία δεν παίζει ρόλο στο μεταβολισμό κλπ. Έχω δει κάτι 50άρηδες να κάνουνε θαύματα με το σώμα τους.
badgirl
η ψυχολογία με δυσκόλεψε και μένα το περισσότερο. Θέλει ψάξιμο είναι η αλήθεια. Κυρίως με βοήθησε να επικεντρωθώ στον εαυτό μου και να μη βάζω μέσα μου το τι συμβαίνει γύρω. Θετικό ή αρνητικό. Και επίσης το είδα κάτι σαν παιχνίδι "τώρα αρχίζουμε να τρώμε υγιεινά" :)
vasiliki
καφέ δεν πίνω, αλλά γενικά προτιμώ το μέλι. Και μάλιστα αγοράζω ωμό από βιολογικά μαγαζιά, γιατί αυτό των σούπερ μάρκετ που χιλιοβράζεται, δεν έχει διαφορά από τη ζάχαρη. Είναι θέμα ο καφές, το καταλαβαίνω. Και τα γλυκαντικά που κυκλοφορούνε, οι έρευνες τα ψιλοβγάζουν επικινδυνα.