-
Μόλις μίλησα με τον Πάρη.Με την παλιά καλή δυνατή φωνή του,που επιτρέπει στο χαμόγελο του να διακριθεί.
Είναι πολύ καλά,λέει και μάλιστα μ' ελάχιστους πόνους.Με καλή διάθεση κι υπομονή αφήνεται κάθε τρις και λίγο
στα έμπειρα χέρια,που τον φροντίζουν.Έχει στη μύτη αυτό το ενοχλητικό σωλινάκι(που ούτε γι'αυτό καν παραπονέθηκε)
κι αύριο περιμένει τον γιατρό του που θα περάσει να τον δει.Ήθελε να μπει στο φόρουμ,αλλά δεν έχει καθόλου ίντερνετ εκεί,
οπότε μέσω εμού σας ευχαριστεί για τις ευχές σας κι ενημερώνει για τα νέα του.Όλα σούπερ λοιπόν και συνεχίζουμε!
-
Καλησπέρα παιδιά!!! Μίλησα και εγώ μέσω μυνημάτων με τον Πάρη, και αν και δεν τον άκουγα, ο γραπτός του λόγος έδειχνε πως είναι πολύ καλά!!!!!
Ναταλία μου τελικά νομίζω μόνο εγώ παραπονιόμουνα για το ρυνογαστρικό!!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχα
-
παρηηηηηηη αντε σε περιμενουμε να μπεις να μας γραψεις τα νεα σου!!!!
στο επομενο φορουμομιτινγκ θα σε δουμε μισο ε??:starhit:
-
σου αφιερωνω την αγαπημενη μου φραση
~ per aspera ad astra ~ :)
-
-
Φρέσκο μηνυματάκι του Πάρη μας:
" Λιβάιν και καθετήρας αφαιρέθηκαν.Πάει καλά το πράμα όπως είπε ο χειρουργός. :-) "
:bouncy::bouncy::bouncy:
-
Βρε, το ίδιο μύνημα στέλνει σε όλους μας? Πολλαπλούς παραλύπτες λοιπόν ο κύριος Πάρης!!!! χαχαχα
-
Τελεια του αξιζει περισσοτερο απο ολους μας με τοοοοοοοοοοοοοοοοοοσηηηηη ηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ηη ταλαιπωρια που τραβηξε!σιδερενιος Παρη μας!!!!!!!!!!!!!!!
-
Σιδερένιος φίλε Πάρη και ας μην σε γνωρίζω, μιας και είμαι καινούριος εδώ...Διάβασα την ιστορία σου και έπαθα πλάκα...Κι εγώ που νόμιζα μέχρι πριν από λίγο πως τα...40 κιλά που πρέπει να χάσω είναι....βουνό...Αξιος φίλτατε, άξιος γιατί εγώ στην θέση σου, θα είχα δέσει μια πέτρα στο λαιμό μου και θα είχα βουτήξει από το Φάληρο....Εσύ, όμως, είσαι πάρα πολύ δυνατός...Και πάλι πολλά συγχαρητήρια και τις θερμότερες ευχές μου γρήγορα να είσαι κοντά στην γυναίκα και τα παιδάκια σου, γερός και δυνατός όπως πριν....
-
Καλησπέρα.Μόλις μίλησα με τον Πάρη,ο οποίος θα νοσηλευτεί για κάποιες μέρες ακόμα.
Υπήρχε ένα θέμα στο χειρουργείο με την αριστερή του πλευρά και θέλουν να το παρακολουθήσουν.
Όταν με το καλό βγει θα σας γράψει λεπτομέρειες για την εμπειρία του.Νιώθει λίγο αδύναμος
λόγω ελλειπούς σίτισης,ταλαιπωρείται με τις φλέβες του,αλλά το χιούμορ του δεν το χάνει!
Βολτούλες κάνει πέρα δώθε κι ο πόνος είναι ανεκτός.Έχετε όλοι τα φιλιά του!
-
περαστικα!!!
σιδερενιος....γρηγορα να παει σπιτι του!!!
και τα κιλακια...στον αγυριστο!!!
-
Ευχαριστουμε Ναταλακι που μας ενημερωσες!Για αλλη μια φορα καλη δυναμη φιλε μας Παρη!!!
-
pm!!!!!!!!!!!!!!!!!
που εισαι???? πες μας τι κανεις!!
με ολες τις ανατριχιαστικες λεπτομερειες
-
Παιδιά καλησπέρα. Ο Πάρης μόλις μπήκε σπίτι του. Εχει ακόμη λίγα πονάκια αλλά όλα παν καλά. Είχε πάθει αιμορραγία λέει και χρειάστηκε να τον ανοίξουν 2η φορά με μεγάλη τομή, αλλά τώρα είναι καλά. Αυριο θα μιλήσω ξανά μαζί του.
-
Καλώς ήρθες σπιτάκι σου,Πάρη και καλή σου ανάρρωση και πάλι!
Σε είδα κι εγώ συνδεδεμένο κι ήλπιζα να διαβάσω δυό σου λόγια,αλλά προφανώς χρειάζεσαι χρόνο να ξεκουραστείς πρώτα...Φιλιά!