Για ακόμη μια φορά η σκέψη οτι θα μπορούσα κάποια στιγμή στο μέλλον θα είμαι μαζί του.. Μα τι εκνευριστική καψούρα είναι αυτή :sniff:
Printable View
Για ακόμη μια φορά η σκέψη οτι θα μπορούσα κάποια στιγμή στο μέλλον θα είμαι μαζί του.. Μα τι εκνευριστική καψούρα είναι αυτή :sniff:
Ομοιοπαθητική είναι η λύση σου,μοιραία γυναίκα!
(Αφού η lessing έπαψε να είναι η γυναικάρα με τα κόκκινα
κι είναι κοινή σαν εμάς θνητή,τον τίτλο της μοιραίας
κατέχεις για μένα πλέον εσύ,Gilda!)
Χαχα εγώ είμαι αυτή?! Αστα να πάνε, είμαι σε τραγική κατάσταση!
Ψοφάω για ειδύλλια...Πάμε τσατοδωμάτιο;
οκ πάμε!
να ημουν 58 κιλα και να ετρωγα σοκολατα χωρις να με νοιαζει!
τιποτα!!!! δεν ειμαι καθολου καλα και τιποτα δε θα με εκανε ευτυχισμενη!!!!!!!!!!!
Να μπορούσα με ένα μαγικο ραβδάκι να κάνω ένα "πουφ" και να εξαφανιστεί ότι με πλυγώνει και ότι με κάνει να χαλιέμαι τόσο πολύ......
http://www.youtube.com/watch?v=_UxuSBcx604
πωλινακι και εγω πριν απο εσενα κατι παρομοιο εγραψα αλλα μολις μπηκα και ειδα το μηνυμα της DALIA στο"ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ" και πηρα κουραγιο... μπες δες το αν θες
Τι είδα γεωργία μου, αλλά το πρόβλημά μου δεν είναι τα κιλά μου..... Μακάρι να μπορούσα να εξαφανίσω ότι άλλο με πλιγώνει, και με τα κιλά μπορώ να τα βγάλω πέρα....
μπορεις να τα εξαφανισεις ολα! αντε μη τα παρω;;;; αν χτυπα ξυλο ηξερες οτι δε θα ζησεις πολυ τι θα εκανες; δε θα τα αλλαζες ολα;;;; εγω οσο μακαβριο κι αν ακουγεται αυτο κανω! φτανει πια ρε πωλινα! εισαι πολυ καιρο πιεσμενη και στενοχωρημενη! κι εγω ετσι νιωθω αλλα θελω να ζησω για παρτη μου!!!
Αν ήξερα πως δεν θα ζήσω πολύ ακόμα, θα προσπαθούσα να κάνω τους άλλους ευτυχισμένους, για να έχουν καλές αναμνύσεις από μένα, κιας συμαίνει αυτό ότι εγώ δεν θα ήμουνα ευτυχισμένη......Quote:
Originally posted by georgina
μπορεις να τα εξαφανισεις ολα! αντε μη τα παρω;;;; αν χτυπα ξυλο ηξερες οτι δε θα ζησεις πολυ τι θα εκανες; δε θα τα αλλαζες ολα;;;; εγω οσο μακαβριο κι αν ακουγεται αυτο κανω! φτανει πια ρε πωλινα! εισαι πολυ καιρο πιεσμενη και στενοχωρημενη! κι εγω ετσι νιωθω αλλα θελω να ζησω για παρτη μου!!!
.... να ήμουν 50 κιλά πιο αδύνατη μαζί με το παιδακι μου σε ένα γήπεδο και να του μάθαινα βολλεϊ....
τελικα σκεφτηκα οτι ισως δε χρειαζομαι μεταμοσχευση εγκεφαλου...
ισως μου αρκει ενα φορμάτ :P
Καμμια φορα εχω την εντυπωση οτι ολος ο κοσμος εχει συμπυκνωθει σε μια ζυγαρια με αυτα που διαβαζω κ δεν υπαρχει τιποτα αλλο εκει εξω ουτε πονος ουτε πολεμοι ουτε εμβυα οντα που υποφερουν.Στο τελος θα ειναι ορισμενοι ευτυχισμενοι που χασαν τα κιλα αλλα δεν θα εχουν παρει χαμπαρι ουτε αν αρχισε ο 3ος πανγκοσμιος!