-
κορίτσια, μετα απο εναν εξωνυχιστικό ελεγχο (υπερηχο ορμονικες εξετασεις και εξετασεις για θυροειδή) φανηκε ότι στις ωοθηκες μου υπάρχουν ωοθυλακια οι ορμονικες σχετικά βγηκαν καλες, μια ορμονη μονο ηταν λίγο παραπάνω από το κανονικό, μου εδωσε το yasmin για 3 μηνες, πρεπει όμως να πάρω βαρος, αλλά το προβΛημα μου αντιμετωπίζεται ευκολα ετσι μου είπε..
Τι χαζή ήμουν και δεν πήγαινα τόσο καιρό.. αισθανομαι τόσο ανακουφισμένη...Σας ευχαριστώ γαι την υποστηριξη τόσο καιρό!!!να ειστε καλα..
-
Ειδες που ολα πηγαν καλα ματια μουυυυ!!!Στο ειχα πειιιι...τωρα ολα θα πανε τελεια θα δεις....
-
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑΑΑ!!!! ΙΔΙΑΤΕΡΩΣ.... ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ..
Μου τα ειχες πει αλλά εγω βαθια μεσα μου δεν το περιμενα...
-
ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ...θα δεις σε λιγο καιρο θα τα συζηταμε και θα γελαμεεεεεε:bouncing:
-
Σήμερα ήταν η τελευταία μέρα που πήρα το χάπι, για να δουμε θα ερθει η πολυπόθητη περίοδος!!!
-
Αχου μαναρι μουυυυυυυυ αντε να δουμεεεεε!!!
-
σε ευχαριστώωωω Ανδριανα μου για τη συμπαρασταση!!!!!
-
Παντα κουκλακι μουυυυ εδωωω τα εχουμε πει αυταααα....μακαρι να ησουν πιο κονταααααα
-
Κορίτσια καλημέρα!! μολις αδιαθέτησα..δεν το πιστευω!!!!
ειμαι πολύ χαρούμενη....... μετά από ενα χρόνο νιώθω και πάλι γυναίκα!!!!
-
Magdalena μου μπράβο!ʼντε άδικα ταλαιπωριόσουν ένα χρόνο τώρα!Πολύ χαίρομαι που νιώθεις καλύτερα
-
σε ευχαριστώ πολύ αγγελουδακι και για το ενδιαφερον σου και για τη συμπαρασταση τοσο καιρο, όπως και όλα τα κορίτσια..
-
μπραβο!!! εμ ειδεσ?!
δεν πρεπει να αφηνουμε τα θεματα υγειασ...
χαιρομαι για σενα!
-
σε ευχαριστώ FREEDOM, τωρα θα δουμε αν το ξεπεράσω τελειως και κάποια στιγμή ερθει από μόνο του, χωρίς τα χαπια.. πάντως νιωθω ανακουφισμένη που ηρθε εστω με αυτά
-
Αγαπηηηηηηηηηηηηη μουυυυυυυυυυυυυυυ στο ελεγαααααααα ειδες παει πια το αφησες πισω σου τωρα νεα αρχη παμε δυναταααα<3
-
αστερι μου!!!!! μου τα ελεγες και μου εδωσες το θαρρος και πήγα στη γυναικολόγο.. σε ευχαριστώ παρα πολύυυυ για όλα.. σας ειμαι ευγνωμων σε όλα τα κορίτσια..το θεμα ειναι ότι πρεπει να πάρω βαρος και αλλο, πήγα σήμερα στη γυναικολόγο να μου γραψει το επόμενο κουτί χαπια.. και μου είπε να τρωω όσο καλύτερα μπορώ,αντε να δουμε