δεν μπορω να φαω σχεδον τπτ....το εχει νιωσει καμια σασ αυτο??????
Printable View
Oχι :) :) :) :)Quote:
Originally posted by dimitroula22
οποτε εχω προβλημα ε??? εχει κλεισει το στομαχι μου απο παλιοτερες διαιτες...καμια συμβουλη ωστε να μην πεφτει ο μεταβολισμος μου????
Για να πω την αληθεια οταν ξεκινησα, μετα απο 2βδομαδες περιπου επειδη ετρωγα τα ιδια και τα ιδια "σιχαθηκα" το φαγητο και ξενερωνα μονο που το σκεφτομουνα.Λογικο αφου μονο μπριζολα με σαλατα ετρωγα το βραδυ και το μεσημερι τονοσαλατα.Μετα που εβαλα και αλλη ποικιλια μου επανηλθε η ορεξη.Ισως κατι τετοιο να επαθες?
ε απο τωρα???οχι ειναι κλειστο το στομαχι μου.....αφου καρμποναρα ετρωγε η αδερφη μου ( το αγαπημενο μου φαγητο) και παλι την εβλεπα και ενιωθα χαλια....καπου διαβασα οτι συμπτωμα τησ κετωσης ειναι και η αναγουλες κτλ...λες να παιζει τιποτα τετοιο????
Οι αναγουλες απ'οσο ξερω δεν ειναι αλλα ποτε δεν ξερουμε γιατι ο καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος.
εγω βασικα δεν ειχα κανενα προβλημα με αναγουλες.
Μονο υπερβολικη διψα,αλλα δεν παραπονιεμαι!!! :P
κι εγω πινω πολυ νερο αλλα απο φαγητο τιποτα....christina μου πως τα πασ????
μια χαρα !!! Τωρα ειμαι στους γονεις μου για Πασχα και δεν εφερα τη ζυγαρια μαζι μου,
οποτε δεν μπορω να απαντησω με αριθμους! Καλυτερα ομως,να χαλαρωσω 2 εβδομαδες,γιατι μου ειχε παραγινει εμμονη το ζυγισμα!!!
Λογικο ειναι αυτο που λες με το φαγητο,ειναι η πιο χορταστικη διαιτα....
Εγω δεν υπαρχει στιγμη της μερας που να πω οτι πειναω και δεν πρεπει να φαω.
Μαλλον τοπ αντιθετο λεω! Δεν πειναω και πρεπει να φαω! :D
οσο ζυγιζοσουν μεσο ορο ποσο εχανες την εβδομαδα????το τικερακι σου ειναι ενημερωμενο??? εγω και αν εχω ψυχωση με την ζυγαρια....για σ/κ φευγω και την παιρνω μαζι.....ασε...πρεπει κατι να κανω γ αυτο!
Εγω ξεκινησα 122,αλλα στο φορουμ μπηκα στα 116.... Εχασα σε 23 μερες 10.3 κιλα!
Αλλα το εχω ξαναπει,δεν εκανα την ατκινς οπως εσεις. Δεν εκανα τη φαση ενεργοποιησης καθολου,και παιρνω καθημερινα περιπου 30γρ. υδατανθρακες!
Εσεις ισως χανετε περισσοτερα και πιο γρηγορα!
υπεροχα εισαι ..... εγω δεν τα παω μαλλον τοσο καλα αλλα βεβαια ειμαι και αρκετα κιλα κατω...ισως μετραει κι αυτο!
ε σιγουρα μετραει! οσα περισσοτερα κιλα εισαι τοσο πιο γρηγορα χανεις!
μακαρι γιατι αν δεν δουλεψει κ αυτη δεν ξερω πραγματικα τι αλλο να κανω.......:crazy:
ελα βρε μην αγχωνεσαι !!! θα πετυχει εφοσον την κανεις σωστα !!! :)