Originally posted by Redish
Quote:
Originally posted by vivian20
ωστοσο εγω δεν μπορω να καταλαβω: τα σημερινα προτυπα που προωθει η μοδα ειναι οι πολυ αδυνατες γυναικες. ολα... τα ρουχα που κυκλοφορουν, οι καρεκλες στις καφετεριες, τα μικροσκοπικα μαγιο, ολα... φαινεται να ειναι προσαρμοσμενα σε αυτο το μεγεθος και αυτο τον σωματοτυπο. δεν αισθανεσθε λοιπον αβολα, οταν δεν μπορειτε να φορεσετε ο,τι και η πλειοψηφεια των ατομων γυρω σας, οταν δεν μπορειτε να βαλετε το μοδατο μικροσκοπικο μαγιο, οταν δεν καθεστε ανετα στην στενη καρεκλα της καφετεριας και γενικα οταν βλεπετε τις αδυνατες να περιφερονται επιδεικτικα με τα στενα τους ρουχα προκαλωντας τα βλεμματα? Δεν εχετε ευχηθει ποτε να μπορουσατε να γινετε σαν και αυτες.
εμένα να σου πω την αλήθεια, που ακούγεται και σαν αστειο, είναι ότι με έσωσε το άλλαξα χώρα:spin:
Εδώ οι Ολλανδέζες είναι πιο 'νταρντάνες" και το πολύ αδύνατο δεν εκτιμάται ιδιαιτέρως. Θυμάμαι στην Ελλάδα ήταν πολύ χάλια τα πράγματα. Τα ρουχα ειναι μονο για σωματοτυπο Γιαπωνέζας!
Εδώ ευτυχώς εκτιμούνται οι καμπύλες και να πω κι ενα μεγααααλο ευχαριστώ στους Ελληνες άντρες συμφοιτητές μου που σχολιάζουν τα στήθη και τα οπίσθια κι έτσι δείχνουν και στους Ολλανδούς ότι αυτά τα...προσόντα, εκτιμούνται ιδιαιτέρως!
Επίσης, όλοι οι φίλοι μου Ολλανδοί έχουν κοπέλες με καμπύλες(οχι απαραιτητα παχιές, αλλά οχι τοσο στενες οπως ειναι στην Ελλάδα. Εχουν κρέας και καμπύλες, είναι ζουμερές ρε παιδί μου!) και σχολιαζουν ασχημα τις αδύνατες.
Μέχρι που μια Ινδή φίλη μου που ηταν πολύ αδύνατη, έφτασε σε σημείο να βάλει καμια 10ρια κιλά(και βάλε) για να αρέσει στους άντρες εδώ! Έπρεπε να αποκτήσει μεγαλύτερο στήθος, πισινούλη και κοιλίτσα! Και όλοι κοιτάνε τα προσόντα της τώρα:spin::spin::spin::spin: