εεεε ειπαμε μην το ξεφτhλισουμε και τελειως εχουμε και εναν αντρα μες το σπιτι! αν και ο γιατρος μου εκοψε το σεξ τωρα! :lol: :lol: :lol: πως τα λεω , με εχουν μαστουρωσει τα χαπια και η κλεισουρα
Printable View
εεεε ειπαμε μην το ξεφτhλισουμε και τελειως εχουμε και εναν αντρα μες το σπιτι! αν και ο γιατρος μου εκοψε το σεξ τωρα! :lol: :lol: :lol: πως τα λεω , με εχουν μαστουρωσει τα χαπια και η κλεισουρα
Τώρα μπερδεύτηκα απίστευτα, νόμιζα τα βασικά τα ήξερα!!! Υπάρχουν καλτσάκια που δε μπαίνουν τα δάχτυλα μεσα;:wow:
Εννοουμε ντιαρ φιλλιπ οτι υπαρχουν καλτσακια οπως ακριβως ειναι τα γαντια των χεριων :P
πλακα κανεις. σου πετυχε η ζαχαροπαστα χωρις γλυκερινη? εγω φοβαμαι οτι για αυτον τον λογο δεν μου πετυχαινει. ασε... που στο ζυμωμα δεν τα καταφερνω και πολυ καλα γιατι θελει παρα πολυ ωρα μεχρι να ενσωματωθει στο μειγμα ολη η ζαχαρη αχνη. μπραβο παντως. ^^Quote:
Originally posted by polinaki1983
Σε ευχαριστώ πολύ Βίβιαν μου και για το κομπλιμέντο αλλά και για την ζήλια σου για την τούρτα μου:P:P:P:P:P:P
Εμένα ευτυχώς μου πέτειχε από την πρώτη η ζαχαρόπαστα αν και δεν έβρησκα ούτε γλυκόζη στην αγορά ούτε γλυκερίνη. Εκανα μια δικιά μου παραλλαγή και πέτυχε!!!!!
και για να μην ειμαι εντελως εκτος θεματος: σημερα φορεσα ενα μαυρο παντελονι στενο, μια μπεζ μπλουζα, τις μαυρες μου μπαλαρινες και την μπεζ καινουργια τσαντα μου (Κem) που μου πηρε η μαμα μου. :) (θα βαλω και φωτογραφια με τα ρουχα καποια στιγμη)
Μαυρο τζιν με ασπρο μπλουζακι, ασπρα αθλητικα, το ρολοι μου και ενα κολιε της Αβον με το σημα του απειρου.
Καθόλου πλάκα δεν κάνω!!! Και μάλιστα δεν έφτιαξα μόνο μια φορά, για να πούμε ότι απλά έτειχε να μοθ πετείχει, αλλά 5!!!! Η τούρτα μου χρειάστηκε 5 δόσεις για να ολοκληρωθεί!!!!Quote:
Originally posted by vivian20
πλακα κανεις. σου πετυχε η ζαχαροπαστα χωρις γλυκερινη? εγω φοβαμαι οτι για αυτον τον λογο δεν μου πετυχαινει. ασε... που στο ζυμωμα δεν τα καταφερνω και πολυ καλα γιατι θελει παρα πολυ ωρα μεχρι να ενσωματωθει στο μειγμα ολη η ζαχαρη αχνη. μπραβο παντως. ^^
και για να μην ειμαι εντελως εκτος θεματος: σημερα φορεσα ενα μαυρο παντελονι στενο, μια μπεζ μπλουζα, τις μαυρες μου μπαλαρινες και την μπεζ καινουργια τσαντα μου (Κem) που μου πηρε η μαμα μου. :) (θα βαλω και φωτογραφια με τα ρουχα καποια στιγμη)
Εγώ σήμερα φόρεσα ένα 3/4 παντελόνι τζιν που κάποτε ήταν στενό, ενα τιραντοτο μωβ μπλουζάκι, και μαυρα φλατ σανδαλια. από αξεσουάρ σταθερά το ρολόι μου, το "μονόπετρό" μου που δεν είναι μονόπετρο και τον σταυρό μου στο λεμό. Τα μαλιά πιασμένα πίσω και μια μεγάλη πεταλούδα να κάθετε πάνω τους!
ζαχαροπαστα ειναι το frosting/icing ; αυτο που καλυβουν τα μαφιν?
οχι. στα αγγλικα η ζαχαροπαστα αναφερεται ως gumpaste. εντελως διαφορετικη υφη απο το frosting. χρειαζεται ζυμωμα και την ανοιγεις με πλαστη.Quote:
Originally posted by MerryMaker_Misery
πωλινα παντως με εντυπωσιασες. αληθεια, δεν κουραστηκες με το ζυμωμα ? εμενα μεχρι να μου αφομοιωσει ολη την αχνη η ζαχαροπαστα μου βγαινουν τα χερια (δεν εχω δυναμη μαλλον). παντως μεχρι τωρα δεν την εχω πετυχει. :(
σημερα: φορεσα τις αγαπημενες μου πιτζαμες (με σχεδια απο δωρακια ^^) γιατι κλειστηκα στο σπιτι για να διαβασω για την εξεταστικη. :P
Πιο πολύ αναφέρετε ως Fondant στις διάφορες αμερικάνικες εκπομπές. Κουράστηκα αλλά είναι κάτι που πραγματικά αγαπάω να κάνω και έτσι δεν με ενόχλησε καθόλου.Quote:
Originally posted by vivian20
οχι. στα αγγλικα η ζαχαροπαστα αναφερεται ως gumpaste. εντελως διαφορετικη υφη απο το frosting. χρειαζεται ζυμωμα και την ανοιγεις με πλαστη.Quote:
Originally posted by MerryMaker_Misery
πωλινα παντως με εντυπωσιασες. αληθεια, δεν κουραστηκες με το ζυμωμα ? εμενα μεχρι να μου αφομοιωσει ολη την αχνη η ζαχαροπαστα μου βγαινουν τα χερια (δεν εχω δυναμη μαλλον). παντως μεχρι τωρα δεν την εχω πετυχει. :(
σημερα: φορεσα τις αγαπημενες μου πιτζαμες (με σχεδια απο δωρακια ^^) γιατι κλειστηκα στο σπιτι για να διαβασω για την εξεταστικη. :P
Ομορφες ακούγοντε οι πιτζάμες σου!
Βγηκαμε σε ταβερνουλα, καλοκαιρινο φορεματακι μαυρο που δενει στο λαιμο, γυαλια ray-ban(ana), το ρολοι μου, μαυρο μποτακι αστραγαλο, ασημι κολιε.
Ενημέρωση από lessing που ακούγεται ιδιαίτερα ανανεωμένη και χαρούμενη, με ανάλαφρη καλοκαιρινή διάθεση!!!
Λοιπόν σήμερα φοράει
-Πολύ έντονη γαλάζια μπλούζα και βραχιολάκι στο ίδιο χρώμα
-Πορτοκαλοκόκκινη φούστα και ίδιο χρώμα τριαντάφυλλο στη μπλούζα καρφιτσωμένο
-Ποτοκαλοκόκκινη μπαντάνα
Αν μπει και δει οτι φοράτε μαύρα να περιμένετε έντονη επίπληξη!!! Σας φιλά όλες και όλους!!!
Φιλλιπ δεν εχει ινυερνετ η λεσσινγ; Παντως τα χρωματακια της ειναι τρες σικ! Γουσταρω! Εγω σημερα ντυθηκα στα κοκκινα δεν ξερω τι φλασια ηταν αυτη , αν και ξαπλωμενη ακομα ολη μερα με κρεββατοθεραπια για το προβλημα που ξερετε, φορεσα κοκκινη φουστα μεχρι το γονατο pencil και μπλουζακι κολλητο με βαθυ ντεκολτε κολλητο ( μη με κραξετε παλι εχω λεπτη μεση χωρις κοιλια) για την ωρα το εκμεταλευομαι γιατι σε λιγους μηνες θα φουσκωσει ;) :D απο αξεσουαρ δε βαζω τιποτα μιας και ειμαι στολισμενη με τα τρισαγαπημενα μου τατουαζ και piercing στο μαγουλο ενα γαλαζιο διαμαντακι, ενα κρικακι στη μυτη μονιμο και στη γλωσσα .. Γουελ... Και αρκετα αλλα αλλα δεν ειναι του παροντος :P
Αουτς... :)Quote:
Originally posted by mitsokolo
piercing στο μαγουλο ενα γαλαζιο διαμαντακι
χεχεεχε σουρκουνα μου δεν ποναει κι ομως ειναι κατι σαν μικροεμφυτευμα τα βαζω και εγω αυτα , και ειναι κατω απ το ματι σχεδον στο πλαι σαν δακρυ, νομιζω τωρα ερχεται και στην Ελλαδα η "μοδα"
Nαι?Και πως λεγεται?