νομιζω 320, μπορει και 360, ηταν παντως 3-κατι, το θυμαμαι αυτο γιατι ενας νοσοκομος ειπε για αστειο "η πρωτη σου κινηση ειναι να κανεις τα 3, 2! τουλαχιστον 2..."
Printable View
νομιζω 320, μπορει και 360, ηταν παντως 3-κατι, το θυμαμαι αυτο γιατι ενας νοσοκομος ειπε για αστειο "η πρωτη σου κινηση ειναι να κανεις τα 3, 2! τουλαχιστον 2..."
Γιατι εχεις τοσο αυξημενη χοληστερινη βρε 50 κιλα ανθρωπος?Εγω και στα παχουλα μου ολα χαμηλα ηταν.
η θεωρια ειναι οτι λογω αποτομης απωλειας, ο,τι ηταν αποθηκευμενο στον λιπωδη ιστο, απελευθερωθηκε στον οργανισμο και προκαλεσε οξιδωση και ανεβηκε η χοληστερινη στα υψη, δεν προλαβε να αντιδρασει ο οργανισμος.
τωρα εχω μπροστα μου τις εξετασεις, λοιπον! λεει! (στη παρενθεση ειναι οι τιμες αναφορας, το λιγοτερο που θα επρεπε να'χεις και το περισσοτερο)
Γλυκοζη : 71 ( 70-110)
Ουρια : 21 (14-40)
Κρεατινινη 0.6 (0.6-1.10)
Ουρικο οξυ 4.1 (2.6-6.2)
Καλιο 4.0 (3.9-5.2)
Νατριο 139 (135-150)
Χλωριουχα 104 (99-111)
Ασβεστιο ολικο : 9.1 (8,4-10,2)
Χοληστερολη 220 ( <200)
Τριγλυκεριδια: 82 ( < 150)
HDL : 44 ( >65)
LDL 160 (<130)
αθηρωματικος δεικτης 5 ( <3.3)
Ολικα λιπιδια 622 ( <800)
Σιδηρος 183 (25-156)
σε 4 μηνες παλι θα ξανακανω εξετασεις (κανω ανα εποχη) προς το παρον, οπως εχουν τα πραγματα, η ατκινς μονο κακη δεν ειναι, για εμενα ατομικα. Ισα ισα η χοληστερολη η κακη επεσε κατα παααααααρα πολυ, ανεβηκε λιγο η καλη, πολυ καλο σιδηρο, ασβεστιο, τριγλυκεριδια ... και αυτα που βλεπετε.. Αν μπορεσω να βρω τις αλλες εξετασεις, θα τις συγκρινω, παντως ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη με αυτες τις εξετασεις!
καλημεραααα κ καλο σκ!!
σημερα
πρωινο
σκανδ φρυγανια-ζαμπον-τυρι.ροκα-καπουτσινο
μεσημεριανο
τυροπιτα χωρις φυλλο-σαλατα αισμπεργκ
βραδινο
θα βγουμε εξω,οποτε κρεατικο
Καλημερα κοριτσιααα!Χτες δεν εγραψα γιατι ουσιαστικα δεν εφαγα κανονικο γευμα...τσιμπαγα κανα τυρακι,γαλοπουλα,ξηρους καρπους κτλ.
Σημερα πρωι λιγα φουντουκακια και 4 κομματακια σοκολ. s&b.Ενδιαμεσα θα φαω μια finn crisp με λιγη φετα και μορταδελιτσα πανω(για τη finn crisp εχω γραψει και στο lowcarb)...δεν εχει σχεση με τη σκανδ.φρ.,ειναι σαν κανονικη φρυγανια και πολυ νοστιμη με 3,7 υδατ.Μεσημερι ομελετα+σαλατα.Ενδιαμεσα κανας καφες και μαλλον παλι φουντουκακια.Και βραδυ μαλλον γιαουρτακι με φρυγανια.
καλημερα!!τι κανετε?εμεις τελικα βγηκαμε εξω το σαββατο κ πηγαμε σε πολιτικο εστιατοριο κ επειδη κερναγα για τη γιορτη μου,δεν μπορουσα να αποφυγω να παραγγειλω ορισμενα εδεσματα..κατεληξα να τρωω ντονερ(γυρος απο κιμα) μονο,χωρις να κανω αλλη ατασθαλεια,αλλα γυρνωντας σπιτι συνειδητοποιησα οτι ισως ειχε ψωμι(απορω τι σκεφτομουν!!ισως επειδη ηταν σφιχτος ο κιμας την πατησα)..και ναι τελικα,βρηκα συνταγη για ντονερ κ οντως εχει φρυγανια...
την επομενη ημερα ημουν 1 κιλο πανω κ το διατηρω κ για σημερα...ελπιζω να ξαναπαρω μπρος συντομα,γιατι πρεπει να χασω κ αλλα κιλα μεχρι το γεναρη.
σας φιλω
καλημερα και απο εμενα και καλη εβδομαδα.....
το σκ την εβγαλα με πολυ κρεατικο και καμια μπαρα ατκινς...ειχα παει σε γιορτη και ευτυχως δνε τη χαλασα...ουτε κοκακολιτσα δνε ηπια....αλλα δνε πειραζει, ψιλοσυνηθισα για αν ειμαι ειλικρινης.
Τωρα εφαγα μια ομελετα.
Μετα λεω να φαω μια μπαρα και κατα τις 5 μια σιζαρ...μπουχτισα στο κρεας....
Ευτυχως ξεκολλησε και λιγο η ζυγαρια μου. Αδοαθετησα βεβαια εχθες και θα περιμενω να ξαναζυγιστω την αλλη εβδομαδα
Εγω το σκ εκανα ααποτοξινωση απο το κρεας.
Μολις εφαγα μια finn crisp με μια φετα ενταμ και μιση μορταδελα+μιση κρεμα καραμελε s&b.
Βοηθαει αρκετα το νερο.Εγω επειδη δε πινω πολυ ηπια χτες με το ζορι γιατι αισθανομουν την κατακρατιση να με χτυπα(πηγα βεβαια 5-6 φορες τουαλετα) αλλα σημερα 300 γρ. κατω;) .Με βλεπω να τη βγαζω στην τουαλετα!!!!
μπραβο χριστινακι!
εγω γενικοτερα,πινω πολυ νερο,κ δεν κανω ιδιαιτερη κατακρατηση,αλλα με πηγε πολυ πισω ρε γαμωτο το σαββατο!!παντως το κατευχαριστηθηκα!!!το λατρευω το ντονερ!!!
και εγω πινω πολυ νερο...ειδικα τωρα που δεν πινω κοκακολα....
Ξανα-ματα-απο τη αρχη. Αναγκαστηκα να σπασω τη διαιτα με ρυζι μεσα στο σαββατοκυριακο, αλλα πληρωθηκα και πηγα σουπερμαρκετ, οποτε κανουμε resume.
Πρωινο: 1 αυγο
Δεκατιανο:
Μεσημεριανο: 1 αυγο
Ενδιαμεσο:
Δειπνο: Ψητο κοτοπουλο και λιγο τυρι.
Ζυγαρια: 53κ
Κετωση: 1,6 (μεσαια)
Θερμιδες: 650 , υδατανθρακες : 3
Δεν πλακωθηκα επειδη ειναι βραδυ και αν κοιμηθω με βαρυ στομαχι, κανω ανησυχο υπνο.
Καλα σημερα χαλιαγιατι ελειπα πολλες ωρες απο το σπιτι.Πρωι οπως ειπα μια φρυγανια με ενταμ,μορταδελα,μεσημερι οχι,ενδιαμεσα 1 καπουτσινο μεσαιο μεγεθος(starbucks),μια ατκινς και βραδυ το ιδιο με το πρωι.
χριστινα πολυ λιγα δεν ειναι αυτα που τρως?
χθες
πρωινο αβγα -φετα
μεσημεριανο
ρολο χοιρινο-αισμπεργκ-φετα
βραδινο
1ντοματα-φετα
ενδιαμεσα 2 καπουτσινο
σημερα
πρωινο 2 αβγα-φετα-καπουτσινο
μεσημεριανο
μπριζολα ψητη-αισμπεργκ-φετα
βραδινο
θα δω αργοτερα
αλλα το καλο ειναι οτι ξεκολλησα!εχασα μισο κιλο!!
Seasatin δε τρωω ετσι καθε μερα.Απλως ετυχε να λειπω πολλες ωρες .Και την ατκινς σε ενα ιντερσπορ την πειρα αλλιως ουτε αυτη θα ετρωγα.
Λοιπον πρωι φρυγ.+ενταμ+ζαμπον και κρεμα καραμελε s&b.Μεσημερι κοτοπουλο με λιγα φασολακια.Απογευμα θα πιω γαλλικο.Ενδιαμεσα μπορει να φαω λιγο σοκολατα με φουντουκια.Βραδυ μαλλον γιαουρτακι.