αντε ρε λοστακο στειλε κατι...
Printable View
αντε ρε λοστακο στειλε κατι...
κρινε μου , τι θελεις να στειλω ρε αδέρφι!!! να σου στειλω την ψυχη μου???
Εξαλλου οπως ειναι , σιγουρα κατι καλυτερο θα την εκανες εσυ.... απο το να ειναι συνεχως μαυρη....
Ελα τωρα σοβαρα..πες τι θελεις και θα γινει!
Θα τον πω τον πονο μου δεν αντεχω: Χτες ειχαμε την φαεινη ιδεα να παμε σινεμα στο Τ.Μποντ, να δει το παιδι μια ..αντρικη ταινια..και αυτος στη διαρκεια της ταινιας μου ελεγε πόσο φοβαται τα αιματα,πως δεν μπορει να κοιμηθει και κατι τετοια...σαλταρα
κοινως απο ανδρικα προτυπα...αστα
πες τι θελεις και θα γινει!
να στειλεις μυνημα στη dodis βρε....
βλακειες λες ελπι.
Σιγα μην ειναι αυτο κριτήριο για να τσεκαρεις την ανδροσυνη...
:P
μην το βλέπεις έτσι βρε Ελπίδα, γνώμη μου είναι πως ακριβώς επειδή είναι μέσα σε μια κατάσταση τώρα πιθανόν να είναι υπερευαίσθητο...δηλαδή τα πρότυπα του ποιά είναι? τι έχεις παρατηρήσει?
όχι βρε, απλά να δει το u2u ήθελα...
το σκεφτηκα οτι λεω βλακειες...δεν ξερω αισθανομαι οτι κατι δεν παει καλα..δεν εχει ουτε εναν φιλο στο σχολειο,παιζει με ενα κοριτσακι που ειναι μαζι στον προσκοπισμο
καλά εδώ που τα λέμε και σιγά το ανδρικό πρότυπο...πολύ fake μου φαίνεται...
ειναι σχετικα μοναχικο παιδι,θελει παρεα αλλα δυστυχως δεν εχει
στο σχολειο ειχαμε μεχρι περσυ προβληματα φετος εχει βελτιωθει το πραγμα..περναει πολλες ωρες στην γνωστη κονσολα παιχνιδιων
και ασχολειται πολυ με την κουζινα..θελει λεει να γινει μαγειρας
έχετε πάει σε παιδοψυχολόγο?
το γιατρο παιζουν??
:P
συγνώμη μπορώ να ρωτήσω κάτι? πως μπορείς να παραιτηθείς από την δουλειά σου? θέλω να παραιτηθώ αλλά δεν ξέρω πως να το πω!!!!!!!!!!!!!!!!
πολύ συναισθηματική είμαι μου φαίνεται....
κρίνο μην κοροιδεψεις!!!σοβαρά ρωτάω...ειλικρινά δεν ξέρω πως να το πω...τι να πω...προβληματα που έχω ε?
εεεε? ειδες λοιπον??? προβληματα που εχεις??? και γιατι να παραιτηθεις δλδ???
δεν καταλαβα!!!! και θα καθεσαι σπιτι να πλεκεις πουλοβερ για το αγορι σου...
ουμμμμμμμ..............