καλησπέρα σε όλους! τι κάνετε βρε παιδιά? χαθήκαμε όλοι μετά τις διακοπές! ελπίζω να είστε όλοι καλά!
Printable View
καλησπέρα σε όλους! τι κάνετε βρε παιδιά? χαθήκαμε όλοι μετά τις διακοπές! ελπίζω να είστε όλοι καλά!
γειά σας και πάλι! τι κάνετε? μπαίνουμε σιγά σιγά στο χειμώνα! θα πάω να "χτυπήσω" κάτι στενά τζιν.........και πουλόβερ!
θέλω για άλλη μια φορά τη βοήθειά σας! είχατε μετά την επέμβαση τριχόπτωση?
παιδιά το πρόβλημα έχει γίνει σοβαρό.έχω πλέον ορατά κενά στο κεφάλι και δεν τολμάω να τα μαζέψω γιατί κάνει μπαμ.αφήστε που μόλις τα χτενίσω (κάθε μέρα δηλαδή) ή τα λούσω χάνω ακόμα πιο πολλά.έχω φτάσει σε σημείο να μην τα χτενίζω συνέχεια.
καμία βοήθεια-συμβουλή?
κάθε μέρα χάνω τρελή ποσότητα και δεν λέει να σταματήσει.
η ψυχολογία έχει πέσει τρελά.
Καλημέρα! Δυστυχώς η τριχόπτωση είναι μέσα στα αναμενόμενα. Ο οργανισμός χάνει πολλές ουσίες, και οι ορμόνες κάνουνε πάρτυ. Το μόνο παρήγορο είναι πως η τριχόπτωση είναι προσωρινό φαινόμενο, και σταματάει μόνο του ξαφνικά όπως ξεκίνησε. Υπομονή γύρω στις 8-10 βδομάδες, ευκαιρία να αλλάξεις λίγο το κόψιμο σε κάτι πιο κατάλληλο στο ανανεωμένο λουκ!
καλημέρα Άννα! έχεις δίκιο αλλά ήδη έχουν περάσει 16 εβδομάδες απο την επέμβαση. να υπολογίζω άλλες 8-10????????????????
θα καραφλιάσω τελείως. αν με δεις απο κοντά θα πάθεις πλάκα.
ήδη τα έχω κόψει κοντά. τι να κάνω?να τα πάρω με τη ψιλή?
ελπίζω να τα πούμε και απο κοντά σύντομα! αλλά έχω τις μικρές όλο άρρωστες...φιλιά!
Γεια σου kelly80 αν και δεν έχω κάνει την εγχείρηση ακόμα, αλλα απο αυτά που έχω διαβάσει απο τα άλλα παιδιά μέσα στο φόρουμ πρέπει να υπολογίσεις 8-10 εβδομάδες απο την ώρα που άρχισαν να σου πέφτουν τα μαλιά και μετά θα βγούν παλι απο την αρχή.
οπότε μην ανησυχείς και όλα θα πάνε καλά!!!!!!!!!!!!!!