Καλημερα!καμια ιδεα τι να κανω για τα πρησμενα ποδια απτον αστραγαλο και μπροστα?
Printable View
Καλημερα!καμια ιδεα τι να κανω για τα πρησμενα ποδια απτον αστραγαλο και μπροστα?
Καλημέρα κορίτσι. Είναι άραγε πρήξιμο από ορθοστασία, κατακράτηση, χτύπημα ή από κάποιο άλλο λόγο;
έγραψες στην αναζήτηση στο φόρουμ ,πρίξιμο ποδιών? νομίζω οτι τα μέλη έχουν ξανακάνει αυτήν την συζήτηση ,ψάξε λίγο στα τόπικ
Οχι αλλα θα το κανω!μαλλον απτην κατακρατηση και το βαρος θαναι!
Αρωματοθεραπεία
Ποδόλουτρο Σε μια λεκάνη με χλιαρό νερό, προσθέστε: 4-5 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας και 4 σταγόνες tea-tree για χαλάρωση και αποσυμφόρηση ή 3 σταγόνες δεντρολίβανο, 2 σταγόνες χαμομήλι, 2 σταγόνες λεβάντα για την τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος. Αφήστε τα πόδια σας μέσα στο νερό για 15 λεπτά.
Λοσιόν για μασάζ
Σε 100 ml αμυγδαλέλαιο, προσθέστε 2 σταγόνες σανδαλόξυλο, 2 σταγόνες λεβάντα (τονώνει τους μυς και την κυκλοφορία του αίματος) και 1 σταγόνα γεράνι. Αφού κάνετε ένα χλιαρό ποδόλουτρο, χρησιμοποιήστε μια μικρή ποσότητα για κάθε πόδι, για να κάνετε μασάζ με κυκλικές κινήσεις από κάτω προς τα πάνω.
Όλο το άρθρο -->εδώ
Ευχαριστω πολυ!
Κανενας δεν μπορει να καταλαβει τι σκεφτεσαι...τι νιωθεις...γιατι εισαι ετσι οπως εισαι...το μονο που νοιαζει τους αλλους ειναι πως θα σε στραβοκοιταξουν,πως θα σε μειωσουν,πως θα σου συμπεριφερθουν σαν να σαι κατι διαφορετικο...κατι μη αποδεκτο...
Μαρια μου η δικιά μου άποψη για τον κοσμο είναι οτι κανεις δεν νοιάζεται γενικώς για οτιδήποτε πέρα απο την πάρτη του.αλλα ουτε είναι τα πράματα όπως τα σκεφτόμαστε στην υπερβολική τους διάσταση, ίσως απλα τα μεγαλοποιουμε κ τα παρεξηγουνε λίγο επειδή μας διακατέχει αρνητισμος. Τι σου κάνανε κ νιώθεις τόσο απογοητευμένη?
Τα εγραψα...αν και το εγραπψα γενικα!σιγουρα ολοι εχουμε βιωσει ρατσισμο και ασχημες συμπεριφορες λογω των κιλων.
Μαρία μου,
καλησπέρα και από εμένα, για μένα ο κύριος λόγος που ξεκίνησα να ασχολούμαι σοβαρά με την διατροφή και την άσκηση ήταν τα πρησμένα πόδια μου. Για να καταλάβεις ήταν τόσο πρησμένα που ακόμα και τα αθλητικά παπούτσια με στένευαν. Στην δική μου περίπτωση ο γιατρός όταν με είδε μου είπε ότι έπρεπε να προσέξω σοβαρά την διατροφή μου να μην κάνω υπερβολές και να περπατώ τουλάχιστον 1 ώρα την ημέρα. Κάπως έτσι ξεκίνησα να ασχολούμαι σοβαρά με την γυμναστική.
Και μενα με στενευουν τα αθλητικα μου!φοβαμαι πως καποια στιγμη θα σκασουν οι φλεβες.εκτος απο διατροφη γυμναστικη σου συνεστησε κατι αλλο?
Βασικά να πίνω πολύ νερό και να περιορίσω το αλάτι. Όταν μου είπε γυμναστική αυτός εννοούσε 30 λεπτά περπάτημα (μην φανταστείς ότι έπρεπε να γίνω Κομανέτσι). Ο λόγος που προκλήθηκε όλο αυτό ήταν λόγο της διατροφής που ήταν χάλια (πιο χάλια πεθαίνεις) και εξαιτίας της ακινησίας.
Μμμμααααλιστα!θα τα λαβω υποψιν!
Ειναι κανεις εδωωωω?τι κανετε?πως τα πατε με τη διατροφη?ηθελα να ρωτησω,τι σημαινει οταν βγει σε εξεταση χαμηλος ο σιδηρος?περα απο το αυτονοητο.
Καλώς το το κορίτσι :)
Το προφανές είναι η σιδηροπενίκή αναιμία; Κόπωση, αδυναμία, ζαλάδες, άσχημο χρώμα στην όψη, κούραση. Αν στο συστήσει ο γιατρός σου (κατα προτίμηση αιματολόγος) θα σε συμβουλεύσει να ξεκινήσεις συμλπηρώματα σιδήρου... Επίσης διατροφικά θα πρέπει να μάθεις να κάνεις έξυπνους συνδυασμούς:
>Σαλατα σπανάκι με πορτοκαλί
>Πορτοκαλάδα ή πορτοκάλι μετά από γεύμα που περιλαμβάνει κρέας, φακές ή άλλες τροφές πλούσιες σε σίδηρο..
(η βιταμίνη C βοηθάει στην απορρόφηση του σιδήρου)
>Ποτέ μαύρο τσάι μετά από γεύματα πλούσια σε σίδηρο γιατί το μαύρο τσάι βοηθάει στην αποβολή του σιδήρου από τον οργανισμό
>Επίσης το κρασί νομίζω δε βοηθάει στην απορρόφηση του σιδήρουκαι τα γαλακτοκομικά
να ρίξε και μια ματιά -->εδώ